Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A bizalom 6 jele és, hogy valaki igazán jól érzi magát melletted

6 jele a bizalomnak, és annak, annak, hogy valaki igazán jól érzi magát melletted

Ha, ezeket a jeleket felismered a saját kapcsolataidban, akkor egyértelmű, hogy biztonságos, hívogató környezetet teremtettél. Olyat, amelyben mások jól érzik magukat körülötted.

Tudod, milyen a bizalom? Kíváncsi vagy, hogy valaki igazán jól érzi-e magát a társaságodban?  Néha, mindannyian megérzünk dolgokat. És amikor megérzünk valamit, bizonyítékot is akarunk találni arra, hogy az ösztöneinket igazoljuk.

Ha úgy gondolod, hogy valaki jól érzi magát melletted, és a az alábbiakban olvasható viselkedésmintákat tapasztalod, nála, akkor a megérzésed 100%-ban jó.

Itt van 6 olyan jel ami azt mutatja, hogy valaki igazán jól érzi magát veled:

A testbeszéd megmondja

Amikor valaki teljesen nyugodt melletted, a teste mindent elárul. Mindezt úgy, hogy azt ő észrevenné.

Képzeld el ezt: Egy hangulatos kávézóban vagy, és heves beszélgetést folytattok a haveroddal. A karját figyeled? Nincs keresztben? A testtartása, nyugodt? És a szemei? Téged figyel?

Ez, számára nem csak egy egyszerű kávézás. A testbeszéde azt mutatja, hogy jól érzi magát melletted.

De, nem ez az egyetlen jele annak, hogy valaki nyugodt a társaságodban…

Tapasztaltad már, hogy valaki egy beszélgetés során annyira elmerült a gondolataiban, hogy gyakorlatilag belehajolt? Nos, ez a kényelem újabb egyértelmű jele. Nem csak hall téged, de hallgat is rád. Ha mindezt őszinte mosollyal teszi a beszélgető partnered, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magukat körülötted.

Ezt is olvasd el: A férfi testbeszéd 40 jele

A beszélgetés, természetesen zajlik

Ha valaki jól érzi magát, nem fogja vissza magát. Megosztja veled a gondolatait, az álmait, és még azokat az ostoba történeteket is, amelyeket egyébként el is titkolhatna előled.

Az igazság az, hogy az emberek nem árulják el titkaikat, bárkinek. Csak azok teszik meg ezt, akik elég biztonságban érzik magukat melletted.

És itt van még egy kis gyöngyszem: a megszakítás (vagy a hiányának) művészete. Amikor valakivel csevegsz, teljesen feloldódott hangulatban van melletted, nem versenyez a műsoridőért.

Hagyja, hogy befejezd a mondataid, és amikor befejezted, ő folytatja a gondolatmenetedet. Tökéletes az egyetértés, a beszélgetés során. Olyan, mint egy zökkenőmentes tánc.

De tudod, mi a legjobb jelzés? Az, amikor megoszthatjátok együtt a csendet anélkül, hogy az kínossá válna. Ez, egy olyan kapcsolat jele, amely mélyebb a szavaknál.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyek érdekes? 17 apró trükk, hogy érdekesebbnek tűnj

Együtt nevettek

Ugye, a világ egyik legnagyszerűbb érzése, amikor nem tudjátok abbahagyni a nevetést? Mint, ahogy a gyerekek. A viccek és a viccelődés nagyszerűek, de az, ahogy a dolgokon együtt nevettek azt jelzi, mennyire jól érzitek magatokat együtt.

Ha valaki nyugodt, nem tartja vissza a nevetést. Megmutatja, hogy nem fél kimutatni az, hogy elengedte magát melletted.

És azok a viccek, amelyek mindkettőtöket nevetésre késztetnek egyetlen szóval, vagy pillantással? Olyan az, mintha egy titkos nyelvet beszélnétek, amit csak ti ketten értetek.

Ez a kényelem, a legmélyebb formában. Olyan ez, mint egy meghívás, hogy engedjük el magunkat, és egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát.

Ezt is olvasd el: Az érzelmileg éretlen ember

A személyes teret, maximálisan tiszteletben tartják

Észrevetted már, hogy egyes emberek közelebb állnak hozzád, mint mások? Nos, ez arra utal, hogy a kényelemérzet hangulata, erősen áramlik.

Példaként említem, hogy amikor a barátoddal beszélgetsz és ő egy lépéssel közelebb lép, az olyan, mintha egy titkot osztanál meg. Nem arról van szó, hogy behatol a személyes teredbe. Ez, egy közös tér létrehozásáról szól, ahol mindketten otthonosan érzitek magatokat, csak éppen össze is kapcsolódtok, egyfajta módon.

És ne feledkezzünk meg azokról a hétköznapi érintésekről sem – a barátságos odakönyöklökésről, a játékos vállon boxolásról, a vállveregetésről. Ezek az apró gesztusok, sokat beszélnek a kapcsolati bizalomról, a barátság szintjéről.

Nos, íme egy érdekes részlet:

Ügyelj arra, hogyan reagál valaki, ha a személyes terét megsértik. Ha valaki biztonságban érzi magát akkor lehet, hogy nem lép arréb, vagy húzódik el annyira, mintha valaki más teszi.

De ne menjünk túl közel a kapcsolati bizalomért, igaz? Az egész arról szól, hogy megtaláld azt az nyugodt helyet, ahol mindketten jól érzik magukat.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szimpatikus?

Önmagát adja

Ha valaki megnyílik előtted, és megmutatja valódi arcát, az a bizalom egyértelmű jele.

Tegyük fel, hogy egy barátoddal lógsz, és nem fél szabadjára engedni furcsaságait, ostobaságait, és talán még furcsa táncmozdulatait sem. Ennek az az oka, hogy amikor valaki jól érzi magát melletted, nem szerepet játszik, hanem nyíltan önmagát adja.

A varázslat azokban a pillanatokban rejlik, amikor valaki nem aggódik a szavai, a tettei következményei miatt. Nem szűri a gondolatait, és nem próbál másmilyen lenni, mint amilyen valójában. Mintha talált volna egy komfortzónát, ahol nyílt, akár nyers, akár tökéletlen is lehet.

És ne feledkezzünk meg, a sebezhetőségről sem. Ha valaki jól érzi magát, nagyobb valószínűséggel nyílik meg feléd, a félelmeivel, az álmaival és a múltbeli tapasztalataival. Ezeknek is fontos része a bizalom.

Tehát amikor olyan valakivel lógsz, aki feltárja a furcsaságait, habozás nélkül kiadja a gondolatait, és megmutatja hiteles énjét, akkor a bizalom erejének lehetsz tanúja.

Ez egyértelmű jelzés, hogy biztonságban és elfogadva érzi magát a jelenlétedben. És ez, egy nagyon figyelemre méltó ismeretség.

Ezt is olvasd el: Hogyan állapítható meg, ha a barátod megcsal?

Minden, az aktív hallgatásról szól

Az aktív hallgatás, a bizalmi kapcsolat igazi bizonyítéka. Azt az érzést kapod, amikor valaki nem csak hallja a szavaidat, hanem valóban figyel is arra amit elmondtál, igaz? Ez, a bizalom biztos jele.

Nem nézik a telefonjukat és nem nézik a tévét, miközben beszélsz. Teljesen be vannak osztva és odafigyelnek.

Mert az aktív hallgatás nem csak a hallásról szól. Arról van szó, hogy úgy érezed, a szavaid számítanak.

A bólogatások, a kis „úúú” és a hasonló kifejezések, mind az aktív hallgatás jelei. Megmutatják, hogy az illető nem csak fizikailag van jelen, hanem tényleg odafigyel arra, amit mondasz.

És tudod, mi a még jobb?

Amikor valaki emlékszik, a részletekre. Volt már olyan barátod, aki felhozott valamit, amit már régen említettél? Mintha bebizonyítaná, hogy a szavaid ráragadt.

Ez, nem csak memória kérdése. Ez annak az eredménye, hogy valóban törődik azzal, amit mondtál neki.

De, az igazi gyöngyszem az, ahogy reagál. Ha valaki odafigyel és aktívan hallgat téged, a válaszai átgondoltak, relevánsak és figyelmesek. Nem csak arra vár, hogy beszéljen. Bekapcsolódik a gondolatadiba, és őszinte beszélgetést folytatnak.

Szóval… Ha, ezeket a jeleket felismered a saját kapcsolataidban, akkor egyértelmű, hogy biztonságos, hívogató környezetet teremtettél. Olyat, amelyben mások jól érzik magukat körülötted.

Élvezd ezeket a kapcsolatokat, elvégre a legjobb kapcsolatok azok, ahol mindkét ember teljesen jól érzi magát, ha önmaga lehet.