Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

28 igazán romantikus első randevú ötlet

28 igazán romantikus első randevú ötlet

28 igazán romantikus első randevú ötlet

Az első randevú gyakran egy italozás, vagy vacsorázás szokott lenni éttermekben és bárokban, amelyeket már többször meglátogattunk! Nincs ebben semmi rossz, azonban unalmas lehet ugyanazt újra, és újra végig csinálni. És igazából, nem is hangzik túl romantikusan.

A romantikus első randevú, mindig kellemesnek kell, hogy legyen. Nem szabad, olyan káros döntésekre kényszeríteni a partnerünket mint az italozás, vagy az unatkozás. Az alábbi huszonnyolc ötlet első randevúhoz arra késztet, hogy a megszokott kereteken kívül gondolkodj. Ha megfelelően használod ki a lehetőségeidet, valószínűleg köteléket alkotnak közted, és a partnered között.

Ezeket az ötleteket, bármilyen randevúra felhasználhatod, az első és akár a többi randevúra is!

Ezt is olvasd el: 29 dolog, amit a lányok szívesen hallanak a férfiaktól

1. Borkóstoló

Az helyett, hogy étterembe vagy borokra szakosodott boltba mennél borkóstolóra, találkozz vele a parkban. Mindketten vigyetek magatokkal két olyan bort, amit szeret.

Élvezetesebbé teheted az alkalmat, ha rögzítesz egy költséghatárt, és úgy megjegyzed a borosüvegek hátoldalán található, leírást. Ha nem vagytok borosak, hát válasszatok más italfajtát. De nagyon figyelj oda, nehogy páros berúgás legyen belőle! Az az első randevú alkalmával elég ciki lehet.

2. Vegyetek részt egy utcai vásáron, vagy ételfesztiválon

Mindenki örülne egy savanyúság, vagy csípős kolbászfesztiválnak. Sétálhattok egyet, új dolgokat kóstolhattok és közben módjával ugyan, de kortyolgathattok is mellé. Mutasd be, hogy bár nem szereted a tömegeket, érte mégis vállalod a tolongást!

3. Látogassatok el egy vidámparkba.

A vidámparkokban, búcsúkban való szórakozás igazán élvezetessé tudja tenni a találkozást. A hullámvasút, a ringlispír, vagy a dodgem, kiváló lehetőséget kínálnak a kézfogásra, és ideális ahhoz, hogy szorosan egymás mellett ülhessetek.

4. Menjetek el egy kávézós sétára

Lehet, hogy unalmas egy kávézóban ülni, kávézni. Igazából nem csak unalmas, hanem sablonos is. De, a környéken sétálva kávézni, érdekessé teszi a találkozást.

5. Bemászni egy szökőkútba

Lehet, hogy nem jó áthágni ezt a szabályt, de mindenképpen izgalmas, és élvezetes lehet. Válassz egy megfelelő környéket a „felfedezéshez”, és viselkedj úgy, mintha gyakran járnál oda, úszni egyet! Ez, mentalitástól függően nagyszerű húzés lehet arra, hgy megnevettesd a párodat. Amíg száradsz, addig lehetőséged van egy kis sütkérezésre is, a napon.

6. Vegyetek részt együtt, egy salsa órán

Ez lehet magán, vagy nyilvános osztály is. Bárhogy is legyen, ez egy elég jó módszer, a romantikus randevúzáshoz. Lehetővé teszi, hogy megmutasd, mennyire tetszik a párod.

Ezt is olvasd el: 15 jel, amely arra utal, hogy megvan az igaz szerelem

7. Menj el sétálni

Kézen fogva sétáljatok nyugodtan. Számos olyan terület létezik, ahol sétálhatok a pároddal. Séta közben a csillagokat nézni, nagyon romantikus!

8. Bérelj egy csónakot

Vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi kölcsönzővel és bérelj ki egy hajót, egy napra. Annak érdekében, hogy minden jól működjön, engedd meg a kölcsönző cégnek, hogy intézkedjen a nevedben egy romantikus randevúról!

9. Természet

Értékeld a környezeted egy különleges emberrel. Sok olyan dolog létezik, amellyel megtapasztalhatjátok, milyen egy romantikus első randevú, és közben a természetet is élvezhetitek. Menjetek ki a városból egy romantikus piknikre, egy gyönyörű tó mellé.

10. Végezzetek önkéntes munkát egy jó ügy érdekében

A romantika csúcsa az, hogy együtt vagyunk, hogy segítsünk másokon. Ketten ellátogathattok egy speciális igényű gyerekek otthonába, és együtt tölthetnek némi időt a gyerekekkel. Ez emlékezetes, megindító, és lehetővé teszi, hogy többet tudjatok meg, egymásról.

11. Autózás

Ha, a város közelében laktok valószínű, hogy kocsikázásra is sor kerül. Ezek lehetővé tesznek egy éjszakai kirándulást is a városban. Ezzel lehetővé téve, hogy élvezzétek a friss éjszakai levegőt. Rendkívül romantikus!

12. Látogassatok meg, egy múzeumot

A művészetet bemutató múzeumban sétálni, igazán kellemes élmény lehet. Felfedezitek egymás ízlését, és megismeritek mi tetszik, mi nem tetszik nektek. A művészet, különböző módon hat az egyénekre, és ez ideális a komoly beszélgetésekhez.

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

13. Vásároljatok egy szokatlan helyen

Az helyett, hogy elmennétek a bevásárlóközpontba, csináljatok valami egyedit! Látogassátok meg a belvárost, és nézzetek szét az antikváriumok között. Menjetek ki a városból, és nézzzétek meg, hogy mit árulnak. Ne felejts el valami nagyszerűt vásárolni, a randevúra is!

14. Holdfény Piknik

Ha tiszta az éjszaka, egy tóparti, holdfényes piknikre menni a pároddal, csodálatos ötlet lehet, egy romantikus randevúhoz. A Hold, a legromantikusabb légkört teremtheti számodra. Válasszatok egy félreeső helyet, csinálj helyet a tűznek, és teríts le egy takarót, néhány tábori széket és ételhűtőt. Ne felejts el egy pezsgősüveget, jégen!

15. Menj kirándulni

Azok, akik szeretnek a szabadban lenni, élvezni fogják a több száz madárfajjal rendelkező, vizes élőhelyet. Fényképeket készíthettek egymásról, a folyóparton, a gyönyörű, lenyugvó nappal a hátterében!

16. Lovaglás

A nők imádják a lovaglást, mert nagyon szexi mozgást biztosít. A férfiak többnyire azért szeretik, mert férfiasabbnak érzik magukat. Ez egy ideális keverék, az első randevúzáshoz!

17. Menj főzőleckékre

A főzés, mindig nagyszerű lehetőség, a kirándulásra. Azonban lehet, hogy valahogy furcsa elmenni egy idegenhez rögtön, már az első randevú során. Ez helyett, mindketten csatlakozhattok egy helyi főzőtanfolyamhoz.

18. Fagyizás

Találkozzatok egy olyan fagyizóban, ahol köztudottan finom fagyikat kaptok. Lenyűgöző, mennyit fogsz megtudni arról, hogy a párod milyen döntéseket fog hozni, a feltéttel kapcsolatban! Például, ha valaki, aki imádja a szivárványos szórást, hasonlóan szivárványos személyiség lehet!

Ezt is olvasd el: Hogyan kell randevúzni lányokkal?

19. Vegyetek részt egy koncerten, vagy szabadtéri színházi előadáson.

A meleg időjárás, lehetőséget ad arra, hogy a szabadban lehessetek, egész nap. A nyári időszakban rengeteg szabadtéri koncert, vagy előadás van, szerte az országban.

20. Egyedülálló vacsora

Vacsorázzatok másképp! Ez egy olyan étkezés lesz, amely egy hosszú nap utáni esti, relaxációs módszernek tekinthető. Tedd egyedivé, tedd gyertyafényessé, hogy romantikus legyen!

21. Játszatok, mint a gyerekek!

Ha te és a párod is, szerettek sportolni, töltsetek el egy laza délutánt a tóparton, úgy játszva, mint a gyerekek! Játsszatok egy frizbivel, csatlakozzatok a strandröplabda meccsekhez, vagy egyszerűen csak fussatok a homokon. Építsetek egy hatalmas homokvárat, együtt!

22. Nézzetek meg egy horrorfilmet együtt

Egy híres hiedelem szerint, egy horrorfilm nem jó ötlet az első randevúhoz. Mivel, az embereknek nincs lehetőségük beszélgetni. Azonban egymás mellett ülve, jobban érezheti magát a párod, a jelenlétedben.

23. Énekeljetek, egész éjjel

Ha mindketten szerettek énekelni, egy nagyszerű ötlet lehet, az első randevúzáshoz az, ha elmentek egy karaoke bárba. Ne aggódj az énektudásod miatt mert ott, és akkor minden csak a nevetésről szól! Hagyd, hogy a zene boldoggá tegyen titeket!

24. Bungee jumping lehet az első randevú programja

Ha bátrak vagytok, és van bennetek kalandvágy, és úgy gondolod, hogy a párod is elég merész lesz ahhoz, hogy kipróbálja, vidd el bungee jumpingra! Az a bátorság, amelyet kettesben mutattok, felemelő lesz, és romantikus érzést válthat ki!

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

25. Menjetek el, egy hőlégballonon utazni

Képzeld el, ahogy szeretteddel lebegtek az égben, és kekszet, és sajtot majszoltok élvezettel. Tapasztaljátok meg a szokatlant, egészen más megközelításből!

26. Jégkorcsolya

A szabadtéri korcsolyázás, egy rendkívül romantikus módszer lehet arra, hogy megismerjük azt az, akivel randevúzunk, miközben kecsesen siklik át a jégen! Az sem baj, ha esetlenül botladoztok mert, rengeteg nevetésre ad lehetőséget

27. Operalátogatás

Bármilyen régimódinak is hangzik, az operaház környezete, vagy klasszikus koncertje kivételes helyzetet teremthet, egy romantikus randevúzáshoz. Az opera rendkívül megindító tud lenni, emeli a romantikus hangulatot!

28. Találj ki te is valami érdekeset

A lényeg, ha kitalálsz valamit, nem kell, hogy egyedi, vagy drága legyen. Azonban légy ötletes.