Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kell flörtölni egy lánnyal: A legjobb módszerek

Hogyan flörtöljünk egy lánnyal

A lányok furcsák, és kissé bonyolultak. De ez, a fiúkra is ugyanúgy vonatkozik. Nem tudjuk teljesen megérteni az elménket, ezért technikákra és trükkökre van szükségünk ahhoz, hogy eredményesen flörtöljünk.

Az emberi történelem egyik nagy kérdése, hogyan kell flörtölni egy lánnyal. Nem csak tinédzserként, de felnőttként is kíváncsiak vagyunk a válaszra.

Miért olyan nehéz flörtölni egy lánnyal?

A nők olyan bonyolultak, mint amilyennek tűnnek. Vagy csak egy maszk az, ami összezavar minket? Flört: meg tudjuk valósítani, vagy csak úgy megtörténik? Mi a különbség a flört, és a csábítás között?

Nos, először is, a lányokkal való flörtölés és a nők elcsábítása nagyjából szinonimáknak tűnnek, hiszen mindkettő szexuális feszültséget generál két ember között. Olyan feszültséget, ami stabil kapcsolathoz vagy egyéjszakás kalandhoz is vezethet.

De ha tudnánk különbséget tenni, akkor ez tudnánk, hogy a csábításhoz sokkal több tapasztalat kell, míg a flört egyszerűen csak megtörténhet. Készen kell állnod, és tudnod kell, hogyan kell cselekedned.

Lássuk, hogyan kell flörtölni egy lánnyal!

A flörtölés rejtélye: Hogyan lehet flörtölni egy lánnyal anélkül, hogy megőrülnénk?

A flörtölés nem olyan nagy dolog, de miközben ezt olvasod, egy kicsit elveszettnek érezheted magad. Ne aggódj, mindent el fogok mondani, amit tudok.

Ha néha még hibázol is, vagy ha nem nézel ki jól, vagy ha ügyetlen vagy, akkor is megtalálhatod életed szerelmét. Ha a vonzalom kölcsönös, nincsenek technikák és semmi sem állíthatja meg a romantikát.

Ahhoz, hogy ezt a „természetes csábítást” el tudjuk érni, meg kell teremtenünk magunkban ezeket a feltételeket. Így elkerülheted azt, hogy a lányokkal való flörtölés kínszenvedés legyen. Általában sok nehézséget vagy külső tényezőt találsz, (a barátai körül, túl sok zaj, a főnököd, más srácok…) a kívánt lány megszerzésében. A tapasztalat, a tudás és az erőforrások a legjobb szövetségeseid.

De soha ne felejtsd el, hogy a sors (vagy a szerencse) és a statisztika óriási szerepet játszik. Miért nem használod ezeket, a saját javadra? Nézzük meg, mit tehetünk annak érdekében, hogy több nőd legyen.

Tényezők, amiket figyelembe kell venned, a flörtöléshez:

Hogyan lehet flörtölni egy lánnyal?

  • Menj ki és bulizz TÖBBET! Minél többet mész ki, annál több nővel találkozol és annál nagyobb az esélyed, hogy flörtölhess lányokkal. A józan ész is azt diktálja, hogy ha mindig otthon vagy a macskáddal, nem találsz magadnak senkit – legalábbis személyesen. Ha arról panaszkodsz, hogy milyen nehéz lányokkal flörtölni, ugyanakkor egész nap a számítógép előtt, vagy a tévé előtt töltöd az idődet, mit vársz?Mozogj! Keresd a társasági életet!
  • Menj ki oda, ahol jól érzed magad. Ha hagyod, hogy mások véletlenszerűen olyan helyekre vigyenek el téged, ahol nem tudod hallgatni a neked tetsző zenét, vagy ahol nem érzed jól magad, akkor nagyon valószínű, hogy nem találsz túl sok veled kompatibilis lányt, akivel beszélgethetsz.Például, ha nem vagy túl vérmes szerető, és belépsz egy latin kocsmába, valószínűleg kevés témád lesz az ottani lányokkal. Másrészt, ha egy általad is kedvelt szórakozóhelyre, vagy bárba mész, magabiztosabbnak és vonzóbbnak fogod érezni magad.
  • Ne járj együtt negatív, vagy mérgező emberekkel. Ha csak néha bújsz elő otthonról, ha olyan helyekre jársz, amelyeket nem szeretsz, és összességében számodra idegesítő emberek kíséretében, akkor rossz úton jársz, hogy párt keress magadnak.Vannak olyan barátok, akik nagyszerűen kimennek sört inni, de amikor eljön az ideje, hogy flörtölj a lányokkal, valamiért szabotálja a próbálkozásadat. Nyitottaknak kell lennünk, új emberek megismerésére!
  • Ne várd meg, amíg maguktól jönnek a dolgok. Tudod, a sültgalamb effektus. Még az is lehet, hogy a flörtölés könnyebb, mint a csábítás, de valamit mindenképp tenni kell. Nem állhatsz ott úgy, hogy csak vársz a lányoktól néhány jelre, sörivás közben.Ha tetszik valaki és rád néz, próbálj beszélj vele. A telepátia nem működik, és nem mindenki szereti, vagy nem mindenki érti a non-verbális kommunikációt. Szóval felejtsd el a félelmeket, felejtsd el a komplexusaidat, a büszkeséged, és menj, menj, menj!

8 alapvető tipp, hogyan kell flörtölni egy lánnyal, aki tetszik neked.

Ok, tegyük fel, hogy már elérted az első randevút egy olyan lánnyal, akit kedvelsz. Az is lehet, hogy éppen egy irodai szünetben beszélgetsz valakivel, vagy legalább a kocsmában beszélgetsz valakivel, akivel most találkoztál.

Nem számít! Van néhány alapvető tanács, amelyet minden fiúnak vagy férfinak tudnia kell, amikor lányokkal akar flörtölni. Kövesd őket figyelmesen, ha a nőkkel való flörtölés mestere akarsz lenni!

Időnként próbálj meg beszélni érzelmi problémákról, például családi emlékekről, álmaidról, minden olyan dologról, amit épp szeretnél csinálni vagy arról, amit a jövőben tenni szeretnél. A lányok szeretik megismerni a fiúkat, és értékelik, ha intim dolgokról is lehet velük beszélni.

Ügyelj a non-verbális kommunikációra mert flörtölés közben, ezek a legfontosabb jelek.

Például, ha kényelmesen közel van hozzád, megpróbálhatod egy kicsit megölelni. De ezzel légy nagyon óvatos! Ha úgy érzed, hogy a lány feszült, várnod kell még egy kicsit. Ezenkívül figyelembe kell venned a mosolyát, a tekintetét, a testhelyzetét és az idegesség jeleit! És persze az is nagyon fontos, hogy ezt nem az első randevú alkalmával kell megtenned, mert valószínű, hogy annak nem lesz jó vége.

Légy óvatos, a vicceiddel.

Igen, a lányok szeretik, ha a férfiak megnevettetik őket. De ne lépd át a határt! Ismered azokat a vicceket, amiket csinálsz, és rajtad kívül senki sem nevet? Na, ezeket a vicceket tilos elsütnöd flörtölés közben.

Az emberek általában nem szeretik, a gyakorlatias vicceket. Hasonlóképpen kerüld, a mocskos vicceket, hacsak nem tudod biztosan, hogy a lány 100%-ban élvezi őket.

Bókolj neki!

Mondd, hogy ma gyönyörűen néz ki, vagy hogy mondd neki azt, hogy szereted a haját, vagy a mosolyát, vagy bármit. Bármit, de szigorúan nincs mell, vagy seggdicsérés! És kérlek, ne mondj állandóan szépeket, mert kétségbeesettnek tűnsz majd. Ő pedig ettől, kényelmetlenül fogja érezni magát.

Ne hagyd, hogy flörtölés közben a lány azt higgye, hogy magától értetődő vagy!

Légy természetes!

Ne kérdezz tőle túl sok mindent, mert az már inkább, egy kihallgatásnak tűnhet, és eléggé furcsa is. És, ne beszélj állandóan magadról anélkül, hogy ne éreklődne a véleményed, vagy az életed felől. Csak… folytass egy laza, normális beszélgetést. Osszd meg vele az érdeklődési köreid, kérdezz, válaszolj…

Mutasd magad olyannak, amilyen vagy!

Ne játssz úgy, mintha valaki más lennél, mert ez nem fog menni. És még, ha először varázslatosan működik is, előbb-utóbb meg fog ismerni szóval ez, nem fog sokáig tartani.

Lehetőleg ne beszélj a volt barátnőidről, mert úgy érezheti, hozzájuk hasonlítod. Ilyenkpr azt is gondolhatja, hogy nem vagy még túl az alőző kapcsolatodon.

Ne hívjon oda másokat, például barátaidat, vagy az ő barátaid, és ne akard őket bevonni a beszélgetésbe. Ez egyérelműen megmutatja a bizonytalanságodat, ami miatt azt gondolhatja, hogy nem akarsz egyedül lenni vele.

Mit ne tegyél, ha sikeres akarsz lenni a flörtölésben:

Hogyan lehet flörtölni egy lánnyal?

A szerelmes fiú stílus, nem jó ötlet!

Elengedhetetlen, hogy ne legyél kedves, de ne nézz ki perverznek! A férfiak, néha megszegik ezt, mert valójában az a helyzet, hogy gyakran túlságosan izgatottak, ha flörtről van szó. Tehát minden alkalommal amikor elmész bulizni próbálj meg ne úgy nézni a lányokra, mint egy potenciális erőszaktevő.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy egyáltalán nem úgy nézel ki, mint egy idióta, de mondok neked valamit: Ha egy lány mögé állsz és azt súgod a fülébe, hogy milyen gyönyörű, miközben bűzölögsz az italtól, az nem túl úri dolog. Ez leleplezi magát, és ez elég ijesztő is. Az ilyen pasiktól a normális lányok hamar, és örökre elmenekülnek. Légy óvatos azzal, amit mondassz, és ahogyan cselekszel.

És most jön az, amikor te azt mondod, hogy a barátod minden szombat este azzal szerez lányt, hogy ragad minden nőhöz a buliban. Oké, lehet, hogy egész éjjel így próbálja megtalálni a legrészegebb lányt a részeg lányok közül, aki majd másnap reggel elfelejti őt. Igen, ez is megtörténhet.

És persze az arra is jó, dicsekedni tudjon a barátai előtt. De te, tényleg ezt keresed? Bánj jól, a lányokkal! Légy normális! Sokkal többet kaphatsz tőllük, ha nem viselkedsz így…

Ettől a viselkedéstől, kicsit vagy nagyon rászorulónak tűnhetsz, ami a lányokat megrémíti. Még ha te vagy az egyetlen, aki aznap este közeledik ahhoz a lányhoz, ha kétségbeesettnek tűnsz, nem lesz hajlandó beszélni veled, simán lepattint.

Azt is figyelembe kell venni, hogy sok lány nem jár olyan fiúkkal, akik egy barátnőjükkel voltak kapcsolatban. Ennek az az oka, hogy vagy hűségesek a barátságukhoz de akár azért is lehet, mert nem akarnak másodhegedűst játszani valaki más mellett. Mindannyian szeretjük azt gondolni, hogy egy exkluzív személy van mellettünk.

Soha ne mutogass!

Nincs is rosszabb lányokkal úgy flörtölni, mintha ki lennél akadva! A hiúság, csak csökkenti a potenciális jelölteket. Nem ugyanaz, ha egy beszélgetés során saját dolgaidról beszélsz, és talán még az életedben elért eredményeidről is, mint az, hogy újra és újra beszélsz neki a tulajdonságaidról azokról a dogokról, amikben jó vagy. Unalmas, kiábrándító. A lányok menekülnek az ilyen pasiktól.

Ha csak így tudsz sikeresen flörtölni egy lánnyal akkor számolj azzal, hogy azok a lányok akiket mekapsz, nem túl intelligensek. Ezek a láányok, egyáltalán nem értékelik az emberi jellemet. Valószínűleg dicsekvők, akárcsak te. Ez a hozzáállás nagyon kényelmetlenné, és bizonytalanná teheti a lányokat.

A flörtölés, nem szeplőválogatás

Vannak olyan fiúk, ha lányokkal próbálnak flörtölni, casting hozzáállást alkalmaznak. Más szóval, megítélik az előttük álló lányt, hogy lássák, elég jók-e nekik. Ettől, nagyon hülyének fogsz tűnni.

Amikor flörtölsz, akkor csak flörtölsz, és próbálod jobban megismerni a másikat. Ne tedd próbára a személyiségét, ne tegyél fel zavaró kérdéseket. Összességében, hagyd otthon az előítéleteket. Soha nem lehet tudni, ki ül veled szemben! És mindenki tele van meglepetésekkel!

Amikor először találkozol valakivel, nem tudod eldönteni, hogy életed szerelme-e, erről soha senki nem biztosíthat. Csak az idő fogja megmondani, hogy ő neked szól-e, te pedig neki. Például azt gondolhatod, hogy életed párjának nagyon intelligensnek kell lennie.

Ennek azonban, semmi értelme! Egy nagyon intelligens nő lehet nagyon gonosz és kegyetlen is, vagy sokkal több, mint egy véletlenül melééd keveredett lány. Tehát az válaszolni fog a „szűrőidre”, egyártelműen rámutat, az életedben nemkívánatos emberekre.

Ne játszd ki neki az összes kártyádat, már az elején!

Ha az első randevúd végén kijelented neki a feltétel nélküli szerelmedet és azt, hogy életed hátralévő részét vele szeretnéd leélni és, hogy nyolc gyereket szeretnél vele együtt nevelni, egészen biztosan az lesz az utolsó alkalom, amikor látod őt. A világ végéig fog előled, elfutni. Meg kell értened, hogyan használhatod a rejtélyt a nők elcsábítására, és a flörtölésére.

Ha azon tűnődik a lány, hogy szereted-e őt vagy sem, ha nem mindig adsz egyenes választ, és nem írsz neki azonnal az sms üzenete után, akkor megnő az érdeklődése irántad. Mert, rejtélyesnek tűnsz majd.

A rejtély mellett, a „kötélhúzást” is használnod kell. Ez azt jelenti, hogy nem kell pontosan megmutatnod, amit akarsz. Először ne adj oda neki, mindent. Ha a lány azt hiszi, hogy teljesen szerelmes vagy belé, nem fog erőfeszítéseket tenni azért, hogy elcsábítson téged. Valószínűleg elveszti az érdeklődését, irántad. Az emberi elme, ilyen szeszélyes. Több értéket tulajdonítunk annak amit akarunk és nincs meg, mint annak, ami már megvan.

A lányok furcsák, és kissé bonyolultak. De ez, a fiúkra is ugyanúgy vonatkozik. Nem tudjuk teljesen megérteni az elménket, ezért technikákra és trükkökre van szükségünk ahhoz, hogy eredményesen flörtöljünk. De végül is az egész flörtölés, a DNS-ünkbe van kódolva.

Tehát, ha nem úgy játszunk, ahogy a természet akarja, rosszul fogjuk érezni magunkat a szerelem és a csábítás játékában.