Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Valentin-napi smsek

Smsek Valentin napra

Smsek Valentin napra

A szerelmi kapcsolat magában foglalja a barátságot, a szexuális vonzalmat, az intellektuális kompatibilitást és természetesen a szerelmet. A szerelem az a ragasztó, amely egybentartja a kapcsolatot. Ezt a szerelmet azonban, a megfelelő módon és időben kell kifejezni. Ehhez szükségesek az Smsek Valentin napra.

Az Smsek Valentin napra olyan üzenetek, amelyeket nem hagyhatsz ki év elején. A Valentin-nap, Február 14-re esik. Az emberek úgy ünneplik ezt az alkalmat a partnerükkel, hogy különleges ajándékokkal, meglepetésekkel, kézzel készített ajándékokkal kényeztetik egymást.

Sőt! Mivel a Valentin-nap a szeretet ünnepe, ezért szavakkal is ki kell fejezned az iránta érzett szereteted, és háládat. Ehhez kellenek az Smsek Valentin napra! Hiszen a kedvesed jó közérzetéhez,  a szívből jövő romantikus, Valentin napi üzenetek küldése lehet az egyik út.

Ha nem tudod, mit mondj nekik a Valentin-napi üzenetekben, kezdd azzal, hogy felidézed, miért fontos számodra ez a személy! Mi az, amiért a szíved kihagy egy dobbanást, amikor meglátod őt. És ha továbbra is segítségre van szükséged, itt találod a megoldást.

Lentebb találhatók olyan smsek Valentin napra  amelyekkel segítünk neked megtalálni a megfelelő szavakat ahhoz, hogy a legszebb szavakkal ki tudd fejezni az iránta érzett szerelmedet.

Ezt is olvasd el: Valentin napi smsek

Smsek Valentin napra:

  1. A boldogságom veled kezdődik. Szeretlek ma, holnap és az azt követő napokban. Boldog Valentin-napot, szerelmem.
  2. Te vagy az oka annak, hogy az vagyok, aki ma vagyok. Köszönöm mindazt, amit a családunkért teszel. Boldog Valentin-napot, szerelmem.
  3. Követtem a szívemet, és ez vezetett el hozzád. És kétségtelen, hogy újra választanálak téged. Boldog Valentin napot.
  4. Szeretlek, mert tökéletes vagy. És, amikor nem vagy az, én mégjobban szeretlek! Boldog Valentin napot.
  5. Te vagy a nap az égen, a csillagok az univerzumomban. Semmi sem ijesztő, amíg mellettem vagy. Boldog Valentin napot.
  6. Köszönöm, hogy találkozásunk óta minden egyes nap megnevettettél és megmosolyogtattál. Boldog Valentin napot.
  7. Ha újra kellene csinálnom, még mindig te lennél. Az enyém vagy most és mindörökké. Szeretlek. Boldog Valentin-napot, édesem.
  8. Mindig megnevettetsz! Még mindig pillangókat adsz nekem. És még mindig minden egyes nap neked esek. Boldog Valentin napot.
  9. Voltak jó és rossz idők, és minden, ami a kettő között volt. Nem is akarnám másképp. Boldog Valentin napot!
  10. Amikor találkoztunk, azonnal tudtam, hogy minden egyes Valentin-napot veled akarok tölteni. Te vagy a sziklám, és nem tudom, mihez kezdenék nélküled. Boldog Valentin napot.