Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Valentin-napi smsek

Valentin napi smsek, barátnőnek

Valentin napi smsek, barátnőnek

Hogy segítsünk, összegyűjtöttünk néhány Valentin-napi kívánságot, és üzenetet a barátnődnek, hogy könnyebb legyen megtalálni a keresett szavakat.

Valentin napi smsek, barátnőnek nagyon meghatározó szerepet kapnak minden kapcsolatban. És ezen a Valentin-napon is nagyszerű lehetőséged nyílik arra, hogy megoszd a legmélyebb érzéseidet a kedveseddel. Nem számít, hogy SMS-ről vagy üdvözlőkártyáról van szó, ezek a szerelmeseknek szóló romantikus, Valentin-napi üzenetek egyedivé és különlegessé teszik ezt a napot!

Ha azt látod, hogy hosszú évekig tart a közös életek, és nem tudod kiverni őt fejedből, akkor itt a Valentin-nap, és emlékeztesd őt rá!

Valentin napi smsek, barátnőnek

  • Ezt a mesét, amelyben élek az a szeretet hozta létre, amit te megmutattál nekem. Mindenre megtanítottál, és halálom napjáig hálás leszek ezért. Boldog Valentin napot, kicsim.
  • A miénkhez hasonló szerelmet, nehéz megtalálni. Még mindíg nem hiszem el, hogy engem választottál. Te vagy a legcsodálatosabb nő, akivel valaha találkoztam, és megígérem, hogy az idők végezetéig vigyázok rád. Boldog Valentin napot, szerelmem.
  • Összetörném a PS5-öt, érted. Lemondanék a gyorsételekről, érted. Bármit megtennék, hogy boldoggá tegyelek. Te vagy az oka a boldogságomnak, és a stabil lelki egészségemnek. Köszönöm, hogy velem vagy ezen a Valentin napon. Szeretlek.
  • Az a nap, amikor lelegyeztél, hogy velem töltöd az életed, életem legfontosabb napja volt. Legyen ez a Valentin-nap emlékeztető arra, mennyire fontos vagy nekem.
  • Szerelmünkben az a legcsodálatosabb, hogy bármennyire is megsérülünk, meg tudjuk gyógyítani egymást. Te vagy a saját univerzális gyógymódom, minden szívfájdalmam ellen.

Ezt is olvasd el: 55 legjobb Valentin-napi sms, amit a feleségnek küldhetsz

  • Jobban szeretlek, mint gondolnád, és én megpróbálom megmutatni neked ezen a Valentin-napon, milyen rendkívüli a szerelmem.
  • Boldog Valentin napot kívánok annak a lánynak, aki elhitette velem, hogy létezik szerelem. Majdnem feladtam a keresést, de te beléptél az életembe. Megmutattad, hogy nem szabad feladnom. Végtelenül szeretlek, kicsim.
  • Hiszem, hogy egymásnak lettünk teremtve. Minden nap, önmagam jobb változatává teszel. Ezért, rendkívül hálás vagyok. A te szereteted minden, amire szükségem van, ezen a világon. Boldog Valentin napot, drágám.
  • Egy nap, neked adom az egész világot! Megérdemled. Minden részed tökéletes, és én soha nem fogok tudni, betelni veled. Legyen ez a február 14-e, a mi örök szerelmi történetünk kezdete.
  • Nem akarlak megijeszteni, de veled akarok lenni az idők végezetéig. Minden reggel, veled akarok ébredni. Azt akarom, hogy a gyerekeinké legyenek a szemeid, és a csodálatos mosolyod. Boldog Valentin napot, kicsim.