Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Névnapi smsek, köszöntők

Szuper névnapi szövegek

Névnapi sms szövegek

Itt a lehetőség, hogy a küldött névnapi sms szövegek, ne feljethető kötelezettségek, hanem tényleg kedves üzenetek legyenek. Az egyetlen lényeges kérdés, hogy ki küldi neki azt az üzenetet! Te?

A névnapi sms szövegek, manapság elengedhetetlen részei a mindennapi életünknek. Ami születésünk óta van, az mindig velünk van. Minden nap halljuk, de soha nem emlegetjük. Ez a nevünk! Ezt gyakran a nagyszüleinktől, vagy szüleinktől örököljük. Bármi legyen is a forrás, boldog névnapi kívánságokat fogadni, mindig is öröm! Ha öröm fogadni a névnapi jókívánságokat, ne felejtsük el azokat kiosztani.

Ha nem szeretnél egy egyszerű „boldog névnapot!”-ra korlátozni a névnapi smsek tartalmát, csak egy kis képzelőerőre és kreativitásra van szükséged. Ha segítségre van szükséged, az alábbiakban javaslunk néhány névnapi üzenetet. Válaszd ki a legmegfelelőbbet, vagy használd kiindulópontul egy egyedi boldog névnapi kívánsághoz!

Ezt is olvasd el: Névnapi smsek

Névnapi sms szövegek

 • A szavak nem mindig tudják kifejezni az ember valódi érzéseit. Névnapod alkalmából szívesebben ölellek, hogy érezd azt a megbecsülést és szeretetet, amit irántad érzek. Boldog névnapot!
 • Egy név, egy nap, amelyet nem szabad elfelejteni, egy egyedi és különleges ember számára. Nagyon boldog névnapot kívánok.
 • Minden nap egy vagy több szentet ünneplünk. Vannak ismétlődő dátumok, amelyek egy naptár olyan napjaira esnek, amelyek könnyen megjegyezhetők; másokat soha nem felejthetünk el, mert hozzánk kedves emberekhez kötődnek.
 • Nem a név teszi az embert egyedivé, hanem az ember az, aki egyedivé teszi a nevet!
 • Bárcsak találnék szavakat, amiket írhatnék neked, de a szavak nem gyűjtik össze a rejtett jelentést, minden kicsit másnak tűnik, mint ahogyan kifejezed, ezért csak azt írom, hogy „jót kívánok”, valószínűleg hülyének tűnik. de már tudom, hogy neked ez mindent jelent.

Névnapi jókivánságok

 • A névnap az a keresztény ünnep, amelyen mindazokat ünnepeljük, akiknek a neve egybeesik a vallási naptár szerinti nap szentjével. Névnapodon a legdrágábbat kapod nevemből, hogy életedet mindig jobban igazítsd annak a szentnek az életéhez, akinek a nevét felveszed.
 • Nem feledkezik meg az olyan fontos napokról, mint ez, az sokat jelent, és nem felejti el a mához fűződő neveket sem, főleg nem felejti el azokat a különleges embereket, akiknek van ilyen, ehhez az eseményhez kötődnek.
 • Minden jót kívánok névnapod alkalmából.
 • Ma egy különleges és fontos nap, mert ez a névnapod. Te vagy az egyetlen, akinek ilyen nemes, csodálatos, boldog neve van. Legjobbakat kívánom.
 • Egy kis ölelés egy különleges nevű személynek.
 • Imádom a hangodat, a szemedet, a gondolataidat és imádom, ha kimondod a nevedet. Boldog névnapot szerelmem.