Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Névnapi smsek, köszöntők

Névnapi smsek

Névnapi smsek

Névnapi smsek

A névnap az egyik legfontosabb nap sok ember életében, szerte a világon. És mivel, ez a nap ennyire fontos számunkra és sok más ember számára is, feltöltöttük ezt az oldalt a boldog névnapi kívánságok, névnapi smsek egyik legjobb gyűjteményével.

Legyen szó barátról, kollégáról, anyukádról, apukádról vagy unokatestvéredről, a névnapjukat ünneplő szívből jövő kívánságok és névnapi smsek bármelyikét elküldheted nekik, hogy mosolyt csalj az arcukra. A névnapi smsekkel még különlegesebbé és izgalmasabbá teheted ezt a különleges napot.

Vicces névnapi smsek

Boldog névnapot! Remélem, soha nem kell megosztanod a neved, egy katasztrofális hurrikánnal, vagy viharral.

Ezen a napon adjon a jó ég neked erőt a bulizáshoz, mert ma szükséged lesz rá! Legyen mesés, a névnapi ünneplésed!

Boldog névnapi smsek, egy barátnak

Kedves barátom! Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok neked a világon, mert fantasztikus barátom voltál. Minden jót kívánok, a névnapodon!

Nagyon boldog névnapot kívánok, az én kedves barátomnak! Ez a nap a legmerészebb képzeletedet felülmúló boldogsággal ajándékozzon meg.

Boldog névnapot az én csodálatos barátomnak! Légy megáldva minden olyan dologgal ezen a világon, ami boldoggá tesz, és békét hoz az életébe. Most pedig kezdődjön a buli!

Ma van a névnapod. Remélem, maximálisan élvezed ezt a különleges napot. Soha ne engedj semminek, ami megakadályozna abban, hogy teljes mértékben élhesd, ezt a gyönyörű életet. Boldog névnapot!

Boldog névnapot, kedves barátom! Köszönöm, hogy ilyen igaz barát vagy nekem! A Jóisten árassza rád, az isteni áldásait!

Boldog névnapot smsek, egy kollégának

Nagyon jó kolléga és barát vagy, és nagyon szeretek veled dolgozni. Boldogságban és sikerekben gazdag életet kívánok névnapodon.

Boldog névnapot kívánok! Remélem, varázslatos napod lesz!

Hurrá! Ma van a névnapod! Remélem, a legjobb napod lesz valaha.

Boldog névnapot kívánok, a kedvenc kollégámnak. A világ összes kincse találja meg az utat az ajtóhoz, és töltse meg szívedet boldogsággal. Élvezd a különleges napot!

Boldog névnapot kívánok, az univerzum legcsodálatosabb munkatársának! Büszke vagyok arra, hogy kollégának és barátnak nevezhetlek! Boldog névnapot!

Ezúton kívánok értékes pillanatokkal, és édes emlékekkel teli napot. Boldog névnapot, minden idők legjobb kollégájának!

A munka soha nem lenne szórakoztató egy olyan kolléga nélkül, mint te. Remélem olyan csodálatos névnapod lesz. Légy áldott, kedves barátom.

Névnapi jókívánságok, névnapi smsek, anyukának

Anya! Ez, a te egyik különleges napod. Olyan szép, és csodálatos napot kívánok, mint te. Szeretlek, most és mindörökké.

Ma van a névnapod, és csak szeretném, ha tudnád, hogy szeretni foglak az idők végezetéig! Mert, te vagy az én világom. Nagyon boldog névnapot kívánok neked Anya!

Csodálatos anyukám, legyen csodálatos a névnapod. Az ég töltse meg a szívedet mindig boldogsággal, és világítsa meg arcodat mosollyal. Minden jót kívánok, a névnapodon.

Nagyon boldog névnapot kívánok a Föld legszeretetteljesebb édesanyjának. Nagyon szeretlek, anya!

Életem legkülönlegesebb hölgyének! Boldog névnapot kívánok, az én csodálatos édesanyámnak.

Ezen a különleges napon szeretném, ha tudnád, mennyire hálás vagyok neked azért a szeretetért, törődésért és támogatásért, amit életem során adtál. Boldog névnapot anya!

Anya, te vagy a legjobb és legkedvesebb anya a Földön! És én szerencsés vagyok, hogy te vagy az anyám.

Boldog névnapot kívánok, a világ legjobb édesanyjának. A mindenható Isten mindig vigyázzon rád, és töltse be szívedet örömmel. Annyira szeretlek!

Ezen a különleges napon sok szeretetet, puszit és ölelést küldök feléd. Boldog névnapot, anya!

Névnapi smsek, apáknak

Boldog névnapot kívánok az univerzum legnagyobb édesapjának! Miközben ünnepeljük életed e különleges napját apa tudd, hogy te jelented nekem a világot, és teljes szívemből szeretlek.

Apa, a te különleges napodon szeretném, ha tudnád, hogy támogatásod és szereteted nélkül soha nem tudtam volna ott lenni, ahol most vagyok. Szeretlek apa, és nagyon boldog névnapot kívánok.

Te egy nagyszerű apa vagy, és ezért olyan büszke vagyok arra, hogy a lányod/fiad lehetek. Apa, boldog névnapot!

Apa, a legnagyobb vágyam az életben, hogy felnőve olyan legyek, mint te. Boldog névnapot, az én csodálatos édesapámnak.

Apa, soha nem fogom abbahagyni, hogy megköszönjem mindazt az áldozatot és szeretetet, amit kiskorom óta mutattál nekem. Te vagy az én angyalom, apa. Boldog névnapot. Remélem, minden álmod és vágyad valóra válik ebben az életben. Szeretlek!

Szívből köszöntöm életem legdrágább emberét. Boldog névnapot apa! És kérlek, ne felejtsd el élvezni ezt a napot! Annyira szeretlek.

Névnapi smsek, az unokatestvérnek

Boldog névnapot a kedvenc unokatestvéremnek. Ünnepeljük meg ezt a különleges napot, és bulizzunk úgy, mintha a holnap nem létezne! Boldog névnapot!

Legyen ez a különleges napod, nagy dolgok kezdete az életedben. Minden jót kívánok névnapodon, unokatestvér. Kezdődjenek az ünnepségek!

Megérdemelsz egy nagyszerű ünneplést, ezen a különleges napon. Boldog névnapot!

Hadd tartsam ezt nagyon egyszerűnek, mert szeretlek és remélem csodálatos napod lesz.

Ma, névnapod lévén, Isten áldását kérem a te életedre most, és mindig. Boldog névnapot, tesó! És legyen ez a nap, egy csodálatos nap számodra! Maradj áldott.

A szeretet óceánjait küldöm neked, a különleges napon. Csodás névnapot kívánok, kedves unokatestvérem.

Nem tudok jobb embert, akinek üzeneteket küldhetnék ezen a szép napon. Boldog névnapot, tesó!