Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan állapítható meg, ha a barátod megcsal?

Hogyan állapítható meg, ha a barátod megcsal?

Ne feled, hogy más okok is állhatnak a változások mögött. Lehet, hogy stresszes időszakon megy keresztül a munkahelyén. Tehát engedd meg neki, a kétely lehetőségét! Keress egyértelmű bizonyítékot, mielőtt szembeszállsz vele! Akkor is, ha minden jel arra utal, hogy a barátod megcsal téged.

Úgy érzed, hogy a barátod megcsal? Meg kell értened és el kell fogadnod, hogy a kapcsolat néha különböző okokból megváltozik. Ahhoz, hogy a tiétek is boldog pár maradhasson, keményen kell dolgoznod azon, hogy a tűz fényesen ragyogjon. Még ekkor is előfordulhat, hogy valamelyikőtök kiábrándul a mádikból, vagy ami még rosszabb, beleszeret valaki másba. Megtörténik.

A nők hajlamosak elszakadni a régi kapcsolattól, mielőtt egy másikba keverednének, vagy röviddel a második szerelm kialakulása után. A férfiak azonban gyakrabban halogatják a szakítást, és kettős életet élnek. Addig teszik ezt, amíg nem kényszerülnek a kettő közül választani, mert már nem lehet két csónakban evezni. Az is lehet, hogy kiderül az affér, és ez miatt kell döntést hoznia.

Ha a párod megcsal, akkor annak elég egyértelmű jelei lesznek, amit észrevehetsz.

13 jele annak, hogy a barátod megcsal

Sok jel egyértelműen jelzi, hogy valami nincs rendben. Ha ezek a jelek folyamatosan megjelennek a kapcsolatotokban az arra utalhat, hogy a párod hűtlen hozzád.

A megérzéseid szerint, valami nem stimmel. A szakértők szerint, ha a kérdés: „megcsal a barátom?” felbukkan a fejedben, akkor biztos, hogy valami nincs rendben.

A nőknek rendkívül éles, és pontos hatodik érzékük van. Tudják. Szinte azonnal. Fogadd el, és ismerd fel saját intuíciódat, és bízz a megérzésedben. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor annak oka van. Amikor ezt az érzést megkapod, jó lenne elkezdened tudatosan keresni azokat a jeleket, amelyek megerősítik vagy megcáfolják ezt a feltételezést.

Túl sok odafigyelés, minden nyilvánvaló ok nélkül

A barátod hirtelen túl figyelmes, és kedves hozzád. Mindenbe beleegyezik, amit csak kérsz tőle. Ezt, a bűntudat is kiválthatja, amelyet akkor érez, amikor téged lát a megcsalásának hátterében. Ha hirtelen túl ragaszkodó, túl kedves, túl ésszerű a párod, ne légy túl boldog. Lehet, hogy nem változik helyetted, és lehet, hogy titkol valamit, és az a valami az, hogy megcsal téged.

Ajándékokkal áraszt el

Virágot hoz, a kedvenc színt és fajtát. Szentimentális ajándékokat hoz neked, néha drága ajándékokat. Foglalással lep meg, a kedvenc éttermedben. Megkeresi, és megadja neked azt a legaranyosabb cicát vagy édes kiskutyát, akire már régóta vágytál. Szuper! Vidámnak érzed magad? Ne tedd! Ez lehet az egyik jele annak, hogy a barátod megcsal.

Irracionálisan érvel

Úgy tűnik, már semmi sem tetszik neki. Minden bosszantó a számára. A viták a legostobább dolgok mellett lobbannak fel. A dolgok, amelyekkel korábban tréfáltál, most nézeteltérésekké válnak.

Az érvek kegyetlenek, irracionálisak és bántóak. Ennek az az oka, hogy bosszúsnak érzi magát, és nem tudja, hogyan kezelje a vegyes érzelmeket, azaz rosszul érzi magát azért, mert megcsal. Közben nem akarja elengedni azt a lányt, akit új szerelmének érez.

Az érvek mindig a kapcsolat befejezésére utalnak

Hallgasd meg, hogyan vitatkozik veled. Amikor a férfi szerelmes beléd, a problémára fog összpontosítani. Inkább előbb, mint utóbb tér vissza a saját te véleményedhez, és elnézést kér. Nem tud sokáig haragudni rád.

Másrészt, amikor (és ha) megcsal, szinte mindig azt mondta: „Nem hiszem, hogy így folytathatom” vagy „Nem ilyen kapcsolatot akartam” vagy „Ha ez így megy tovább, ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani” stb…

Ennek az az oka, hogy a lelke mélyén azt akarja, hogy vége legyen ennek a kapcsolatnak. Miközben a te nyavalygásodat vagy bármilyen más hibádat okolja. Azt mondja, hogy már nem te vagy az élete középpontja, és készen áll a továbblépésre nélküled.

Hirtelen nagyon más az ízlése

Egy kapcsolatban megismerheted a barátod izlését. Azt, hogy mi azami tetszik neki,és mi az, ami nem. Azonban, az utóbbi időben olyan dolgokkal lepne meg, amelyeket általában nem tenne meg? Például új zenei műfajt hallgatott? Olyan filmeket nézett, amelyeket korábban soha nem szeretett? Olyan színekkel és stílusokkal tölti meg ruhatárát, amihez korábban soha nem nyúlt volna hozzá? Ez azt is jelentheti, hogy új szerelme preferenciái szerint változik az izlése. A szerelmes emberek, gyakran átveszik egymás ízlését.

Nem fejezi ki többé, a szeretetét

A férfiak nehezen mondják ki azt, hogy szeretlek. A szerelmüket azonban, különféle módokon fejezik ki. Például ölelkeznek, megérintenek, elintéznek helyetted dolgokat, különféle dolgokban alkalmazkodnak, és így tovább.

Nyilvánvalóvá válhat számodra, hogy már nem fejezi ki a szeretetét, irántad. Ha időnként azt mondta neked: „Szeretlek”, már nem teszi. Már nem néz rád olyan különlegesen, az ölelései rövidek és felületesek, a csókjai inkább hidegek és kötelességtudók, mint szenvedélyesek és kéjesek.

Többé nem fogja a kezed, és nem néz veled filmet? Az apró dolgok, amiket együtt élveztetek, fokozatosan távolodnak egymástól? Ez azért is lehet, mert szerelmes egy másik nőbe. Már nem tud veled kapcsolatban érzelmeket érezni úgy, ahogy azt régebben tette. Nagyon vágyik a másik nőre, és nem tud veled foglalkozni, mert rá gondol.

Túlreagálja, ha valami kedveset teszel érte

Elutasítja azokat a szép dolgokat, amelyeket érte teszel? Ez egy biztos módja annak, hogy megtudd, ha a barátod megcsal. Ami korábban örömet szerzett volna neki, úgy tűnik, kényelmetlen és kínos lesz számára. Arra kér, hogy ne tégy neki ilyesmit, mert ez zavarja.

Nagyon feszült lesz, amikor drága dolgokat veszel neki. Akár annyira, hogy megtagadhatja az ajándékot. Ennek az az oka, hogy bűntudatot érez, amiért kedves vagy vele és szereted őt, miközben megcsal téged. És, nem is akar megállni. Ha már nem elégedett azzal, hogy valamit megteszel érte, ez biztos jele lehet annak, hogy a barátod megcsal.

Megcsalással vádol

A legjobb védekezés, a támadás. Hirtelen megcsalással vádol? Azzal vádol, hogy túl figyelmes vagy, túl kedves a férfi kollégákkal, barátokkal stb? Ha meglep, hogy hirtelen megcsalással vádol téged, vagy kicsinyes módon viselkedik kollégáiddal, férfi barátaiddal és másokkal, ezvalószínűleg azért van, mert bűnösnek érzi magát. Azt gyanítja, előbb-utóbb elkap téged. Akár téged is hibáztathat, a saját hűtlenségéért.

Az intimitás mintája, drasztikusan megváltozik

Vagy túl jó, vagy túl hideg lesz az intim dolgokban. Mindkét változást óvatosan kell kezelni. Ha bűnösnek érzi magát, jóvá akarja azt tenni, mikor veled van. Ha gyakran van intim kapcsolatban, az új barátnőjével, akkor lehet, hogy túlságosan kimerült ahhoz, hogy veled is gyengéd legyen. Bármilyen változás ezen a téren, hűtlenségre is utalhat.

Túl gyakran marad távol

Azt fogod tapasztalni, hogy hirtelen túl elfoglalt lett a munkahelyén, vagy bármilyen más okból, de sokszor és sokáig marad el. Sokat utazik, túl későn jön haza, szinte mindig távol van.

Amikor erről kérdezik, homályos válaszokat ad, vagy éppen heves vitába kezd. Nem tudod őt magad mellett tartani. Ennek az az oka, hogy az új barátnőjével tölti az idejét, és semmiképpen sem akar bajba keveredni azzal, hogy bármikor ellenőrizhető információkat közöl a hollétéről.

Nem használhatod a telefonját

A telefonját/laptopját/ipadjét hirtelen jelszavak tiltják. Többé nem férhetsz hozzá a telefonjához, vagy más ezközeihez. Ha kérdezel, homályos indokokat ad, és kerüli a témát.

Egyre elérhetetlenebb

Nem tudod őt elérni? Korábban, bármikor elérhetted őt telefonon. Mostantól a telefonja „kikapcsolt” vagy „foglalt”jelzést ad, amikor hívod? Ha megkérdeznéd tőle, miért olyan nehéz elérni, azt válaszolná, hogy dolgozott, és ezalatt nem tud figyelni a hívásokra.

Ugyanez lenne az SMS-el. Korábban, szinte azonnal válaszolt az üzeneteidre. Emojikkal és smiley-kkal. Most, a legtöbb szövegre nem válaszol, és amikor válaszol, akkor is tömör és lényegretörő. Szinte, üzleti jellegű válaszokat ad.

Lehet, hogy nem látod együtt, az összes jelet, de ha háromnál többet észlelsz, akkor lehet, hogy rátaláltál valamire.

Ezt is olvasd el: Megcsalás? Miért csalnak a nők?

Egy figyelmeztetés!

Úgy tűnik, hogy megcsal, és ha a belső érzéseid ugyanezt mondják neked, akkor ez nagy valószínűséggel igaz.

Azonban ne feled, hogy más okok is állhatnak a változások mögött. Lehet, hogy stresszes időszakon megy keresztül a munkahelyén, játszott és pénzt veszített, rossz üzleten mehetett keresztül, és hamarosan elveszíti az állását. Az is lehet, hogy rájött arra, hogy valami nincs rendben vele orvosilag, stb…

Tehát engedd meg neki, a kétely lehetőségét! Keress egyértelmű bizonyítékot, mielőtt szembeszállsz vele! Akkor is, ha minden jel arra utal, hogy a barátod megcsal téged.