Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Megcsalás? Miért csalnak a nők?

Megcsalás? Miért csalnak a nők?

Bár a társadalmi normák és a hollywoodi ábrázolások gyakran úgy ábrázolják a férfiakat, mint azt a nemet, akik nagyobb valószínűséggel csalnak, a tanulmányok azt mutatják, hogy a hűtlenségben a nemek közötti különbség csökken. Különösen, a fiatalabbak körében.

A megcsalás, nem csak férfi dolog. A nők annyiszor csalják meg a párjukat mint a férfiak és ez, állítólag tudományosan is bizonyított tény.

A legtöbb férfi számára azonban továbbra is rejtély marad, hogy mi zajlik egy hűtlen nő fejében. Tehát itt a fő kérdés: miért csalnak a nők? Pszichológusok, antropológusok, költők, sőt neurológusok is megpróbáltak erre választ adni, teljesen sikertelenül.

Lássunk hát néhány valós okot arra, amiért a nők megcsalják a párjukat!

A nők, és a megcsalás.

Új, izgalmas élmények megélésének vágya

Ebben az esetben a fiatal nők számára, a szeretőik lehetőséget kínálnak arra, hogy új dolgokat próbáljanak ki szexuális életükben. Ez, egy izgalmas kaland. A 40 év feletti nők számára a másik férfival való megcsalás inkább olyan dolgok iránti kíváncsiság, amelyeket korai éveikben még soha nem éltek meg.

Szexuális elégedetlenségre a tényleges barátjával vagy férjével, megoldás lenne a megcsalás?

Még az is, hogy társadalmunk megpróbálja a nőket ártatlan, szexuális vágytól mentes lányoknak látszatni, a nőknek annyi libidójuk van, mint a férfiaknak (vagy még több).

A lányok és nők minden korosztálytól erős szexuális vágyakksl rendelkeznek, erotikus fantáziáik vannak, és a legtöbben maszturbálnak is. A rossz szexuális élet és a kielégítetlen vágy, szabad utat jelent a kísértésnek.

A bosszúból való női megcsalás, egy reakció a férfi árulására

Ha egy férfi megcsal egy nőt, a nő lelkileg nagyon megsérül, és még ha azt mondja is, hogy megbocsátott, az biztos, hogy nem felejtette el. Most más szemmel látja a férjét, és több vágyat érez más férfiak iránt is. A legbelül ugyanúgy bántani akarja a férfit, mint ahogy ő tette vele.

Testi vonzalom

A nők nagy százaléka csak azért csalja meg a párját, mert szexuálisan és fizikailag vonzódik egy másik férfihoz. Az eggyütt töltött évek alatt a párok megöregednek, és a testük már nem ugyanaz, mint egykor az aranyéveikben. Tehát a vágy egy másik test után, néha elkerülhetetlen.

Boldogtalan házasság

Ha azon tűnődsz, „miért csalnak a házas nők”, ez az egyik fő ok. A férfiak és a nők, szeretnek boldogok lenni partnerükkel. Ha a férj munkamániás, és nem teszi boldoggá a nőtt, ő megpróbálja megtalálni a boldogságát, egy másik férfi karjaiban.

Ez kissé furcsán hangzik, de számos tanulmány bebizonyította, hogy a nyaralóhelyek általában olyan ösztönzőket kínálnak, amelyeket nem találunk meg a mindennapi életünkben, a rutinunkban. Más időjárás, új tájak, kikapcsolódás, új illatok, színek és kultúrák izgatják érzékeinket. Általában ez a fajta hűtlenség, csak egy éjszakás kaland.

Párkapcsolati válság

Amikor egy nő szeretőt keres, az általában azért van, mert valami nem működik a párjával vagy a férjével, legyen az érzelmi vagy szexuális. A lányok könnyen úgy érzik, hogy partnerük félreérti az évek során, és gondoskodást, megértést és/vagy elégedettséget találhatnak más férfiakkal.

Ezt is olvasd el: Szerelem, vagy csak kötődés?

Férj vs szerető

Sok nő óriási különbséget tesz a férje, és a szeretője között. Különböző férfiak, más-más céllal. Ezeknek a nőknek a szerető a vad szex, míg a férjük a párjuk, a barátjuk és a gyerekeik apja.

Ahelyett, hogy mindent egy férfiban találna meg, kettőt választ.

Félelem, az elköteleződéstől

A férfiak körében nagyon gyakori kifogás a hűtlenségükre, de ez a hűtlen nőknél is megszokott dolog. Miért csalnak ilyenkor, a lányok? Nos, a női hűtlenség okai lehetnek, az érettség hiánya, az elkötelezettségtől való félelem, vagy pusztán a további kalandok megtapasztalása az életben. Ez csupán néhány ok, a női hűtlenségre, a női megcsalásra, a kapcsolat korai szakaszában.

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Vágyott érzés

Amikor egy férfi szívesebben ül a számítógép előtt, ahelyett, hogy meztelenül látná barátnőjét vagy feleségét, a nők frusztráltakká válnak, és csökken az önbizalmuk.

Partnereik érdeklődésének hiánya, az egyik komoly oka annak, ha házas nők megcsalják a párjukat. Nagyon gyakori, hogy a szerető sokkal többet bókol nekik, mint a férjük. Így a lányok, minden figyelmet és vágyat megkapnak, amire vágynak.

Anya és nő

A férfiak néha elfelejtik, hogy van mellettük egy nő, és hogy az a nő több, mint a gyerekeik anyja. Amikor a férfiak úgy érzik, hogy nem tudják ugyanazt megtenni a párjukkal mint korábban, mert ő most anya, a szenvedély gyakran egy szeretőn keresztül éled újra. Ilyen helyzetben a nők rosszul érzik magukat otthon. Még akkor is rosszul érzik magukat, amikor az ágyban próbálnak játszani!

A rutin megölheti a szenvedélyt, a szerelmet és a vágyat a másik feled után. Bezárja a párokat egy komfortzónába, amely megfojthatja a fiúkat és a lányokat egyaránt. Még az a tény is, hogy a nőkben éles az összetartozás és a konzervatív érzés, a túlzott passzivitás és a rutin egy hosszú távú kapcsolatban, érzelmileg bárkit elfáraszthat.

Érzelmi elégedetlenség

Korábban már beszéltünk a szexuális elégedetlenségről. Ezért is fontos, hogy megtudjuk, miért csalnak a lányok, és miért csalnak a férjes nők is . Ennek, semmi köze az életkorhoz. A nők azért keresnek szeretőt, mert nem érzik magukat eléggé szeretve, nem kapják meg a kellő figyelmet, és a férjük és a barátjuk nem nagyon törődik velük.

Ez a fajta női hűtlenség, általában minden fizikai érintkezés nélkül kezdődik, és hosszú időn keresztül magas szintű stresszt és szorongást generálhat. Mindaddig, amíg a megcsalás tart. Általában ez a megcsalás egyik legfájdalmasabb módja, mindkét fél számára. Mivel ez azt jelenti, hogy a pár között már nem létezik a szerelem.

A problémák elkerülésére

Néha a női hűtlenséget arra használják, hogy elkerüljék a mindennapi élet valódi problémáit. Általában a családi, vagy érzelmi problémákat. Például, egy nem kívánt gyerek, egy csalódott anyasági vágy, vagy egy közeli hozzátartozó (például az egyik fia/lánya) halála. Sok nő úgy tekint a potenciális szeretőre, mint egy kijáratra egy olyan problémára, amelyet nem tud megoldani. Tehát a női megcsalás is, nyagyon összetett háttérrel rendelkezhet.

Összeférhetetlenség

Az emberek együtt nőnek fel. Tizenhat évesen találkoznak, 21 évesen összeházasodnak, 25 évesen jönnek a gyerekek, és egy napon, amikor mindketten a 40-es éveik körül járnak rájönnek, hogy semmi közös nincs bennük.

Együtt nőttek fel, de különböző irányba fejlődtek érzelmileg, és intellektuálisan is. Eltérő világképpel rendelkeznek, eltérő vágyaik vannak.

Féltékenység, és túlzott kontroll

Amikor a férj túlságosan irányítja (vagy megpróbálja irányítani) a feleségét, a nő elnyomottnak, megfojtottnak érzi magát. Úgy érzi, hogy az önnállósága, a szabadsága veszélyben van.

Ekkor úgy találják, hogy a legjobb megoldás a megcsalás, mert csak a női hűtlenséggel lehet a legjobban kivívni saját szabadságukat. De ez, csak válasz a szorongásukra. Lehet, hogy paradoxonnak hangzik, de gyakoribb, mint gondolnád.

A válás elkerülése érdekében

Ha a 17. ok nem lenne elég paradox, itt van egy másik. Az unalom, és a partner abszolút ismerete az együtt töltött évek után olyan rutint generálhat, amely miatt egyszerre érezheti magát alkalmazkodónak, és apatikusnak. A diszkrét hűtlenség nagyon pozitív lehet egy kapcsolatban, és megerősítheti a köteléket férj, és feleség között.

Ezt is olvasd el: A szerelem 11 biztos jele

Az egójuk növelésére szánt megcsalás

Ez gyakran előfordul a férfiakkal, mivel az egójuk könnyen kiteljesedik egy új nővel az életükben. Ez azonban a hűtlenség oka lehet azoknál a nőknél is, akik fiatalabb korukban abszolút szépségek voltak, és be akarják bizonyítani, hogy még mindig kívánatosak.

A megcsalás gyakori oka a kapuzárási pánik

Az életközepi válság és a hűtlenség, kéz a kézben járnak. A negyvenes férfiak és nők újra fiatalnak akarják érezni magukat. Ezt az érzést, gyakran egy új hódítással érik el.

Ezenkívül ezen a ponton unatkozhatnak egymás mellett, és motivációt akarnak keresni. Ez nagyon gyakori oka a megcsalásnak, és gyakran egy elég fájdalmas váláshoz vezet.

Szexuális függőség

A szexfüggőség (nimfománia) sokféleképpen jelentkezik. És ezt, nem az életkor vagy a beállítottság határozza meg. Egy nő (vagy férfi) „szexfüggőnek” nevezhető, ha szexuális viselkedése ellenőrizhetetlen, túlzott és/vagy megszállott. Nem minden nimfomániás hűtlen, de túlnyomó többségük megcsalja a párját.

Kevés önbizalom

Vannak nők, akik teljesen elégedettek lehetnek (érzelmileg és szexuálisan is), házasságuk tökéletesen működhet, nagyon szeretik férjüket és csodálatos életük van, de az önbecsülésük nagyon alacsony. A hűtlenség itt kihívássá, nagy kockázatú játékká, tiltott, adrenalinnal teli kalandgá válik, amely növelheti önbecsülésünket és önbizalmunkat.

A szex vágya, természetes ösztön

Egyes pszichológusok megerősítik, hogy a nők és a férfiak, mint emberek és állatok egymásnak ellentmondóan vannak programozva. Egyrészt stabil társat és családot akarnak, másrészt az emberek ki akarják elégíteni szexuális vágyaikat, akárhány emberrel is.

Hitetlenség a monogámiában

Egyes nők egyáltalán nem hisznek a monogámiában, de elfogadják az elkötelezettséget, és a házasságot. Ennél a gondolkodásmódnál a monogámia megfelelő lehet egy meghatározott ideig, amíg elégedettnek érzik magukat. De ez, nem tart örökké, és egy ponton találnak majd alternatívákat a szerelmi életükben.

Ezt is olvasd el: Hogyan állapítható meg, ha a barátod megcsal?

Érzelmi űr

Ha a párkapcsolatuk nem kielégítő, akkor teljesen normális, hogy előbb-utóbb a nő (vagy a férfi) megcsalja a párját. Ennek valószínűsége növekszik, ha ezek a problémák elszakítják családjától és barátaitól. A szexet és a romantikát arra használják, hogy kitöltsék ezt az érzelmi űrt.

El akarja hagyni őt, de tartalékot akar

Ilyen egyszerű az egész. Mielőtt szembesülnének az igazsággal és elmondanák férjüknek/barátjuknak, hogy a kapcsolatnak vége, találnak maguknak egy helyettest. Így nyíltan folytathatják ezt az új kapcsolatot, ha a másik véget ér.

Egy hűtlen nő alsóbbrendű helyzetben érezheti magát, ha például szépségről, gazdagságról vagy a koráról van szó. Ez a fajta hűtlenség megerősíti a vélt „értéküket” a szerelmi piacon, és emiatt újra „biztonságban” érzik magukat.

Általában ez nem egy előre megfontolt hűtlenség, és az utána következő bűntudat nagyon gyakori.

„A látótávolságon kívül, az elmén kívül”.

Ez egy kegyetlen gondolkodásmód, de egyben válasz is arra kérdésre, hogy miért csalnak a nők. Ez az ok gyakran kapcsolódik a listában szereplő többi okhoz. Úgy gondoljuk, ha a másik fél nem tudja, nem bántjuk. De a végén felfedeznek (előbb-utóbb).

Még akkor is, ha a kapcsolat általánosságban kielégítő, a nők unatkozhatnak, és valami különlegeset, valami mást szeretnének kipróbálni. Intenzív és titokzatos élvezet van az ügyben.

Megoldatlan trauma eredménye is lehet a megcsalás

Egyes tanulmányok szerint azok a nők és férfiak, akik gyermekkorukban valamilyen komoly traumát, például fizikai vagy szexuális bántalmazást vagy érzelmi elhagyatottságot szenvedtek el, nagyobb valószínűséggel csalják meg partnereiket. Az emberek hűtlenebbek, ha a családi környezetükben előfordultak bizonyos viselkedések, például egy hűtlen apa.

Irracionális elvárások

Egyes nők úgy gondolják, hogy férjüknek vagy barátjuknak mindent meg kell adnia nekik, amit csak akarnak, és teljesítenie kell minden szükségletüket. Senki sem lehet tökéletes, és amikor a partnerek valamikor kudarcot vallanak, úgy gondolják, hogy a hűtlenség teljesen jogos.

Feleleveníteni, a régi időket

A Facebookon, és az új technológiákon keresztül a régi szerelmesek, újra kapcsolatba léphetnek egymással. természetes, hogy ilyenkor náha elábrándoznak a régi szép időkre gondolva. Ez veszélyes lehet, mivel hűtlenséghez vezethet egy volt baráttal, vagy volt férjjel.

A férj, nem akarja a nő szexuális fantáziáit megvalósítani. Tényleg megoldás rá, a megcsalás?

A férjednek érzelmi és szexuális partnernek kell lennie az életben. Ha van egy erős szexuális fantázia, amit a lány meg akar tenni, és a férfi tagadja, akkor nagyon valószínű, hogy talál egy másik férfit, aki kielégíti szükségleteit.

Ha a férj egy másik városban dolgozik, és napokat vagy akár heteket tölt otthonától, egy nő beleeshet az unalom és a magány spiráljába, amit az életük értelmetlensége követ. Ez ördögi kört hozhat létre, amelyben új megszállottságra talál. Ez pedig a megcsalás.

Ideiglenes a szakítás, olyankor tényleg megcsalás?

Akárcsak Ross és Rachel a Jóbarátokban, az átmeneti szünet (legyen az érzelmi vagy fizikai) könnyen hűtlenséghez vezethet. Sőt! Ha a felek nem felktetik le a szabályokat mondhatni, ilyenkor evidens a megcsalás.