Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Jó reggelt üzenetek

54 jó reggelt sms a párodnak, hogy mosolyt csalj az arcára

54 jó reggelt sms a párodnak, hogy mosolyt csalj az arcára

Az ilyen aranyos, és imádnivaló üzenetek biztosítják, hogy reggel te legyél az első nő, akire szeretett férfi gondol. Remélem, hogy az üzenetek listája még a hasznodra válik!

Ébreszd fel a férfit szeretettel, és romantikával! Oszd meg ezeket az egyedi jó reggelt sms szövegeket, és dobd fel az egész napját!

Valljuk be, az a különleges férfi, akibe szerelmes vagy, már a nap elején megérdemli, hogy rögtön az ébredés után feldobd a napját. Legyen szó a barátodról, szerelmedről, férjedről vagy csak a legjobb barátodról, a jó reggelt sms mosolyt csalhat az arcára. Ezek az üzenetek segítenek fenntartani a tüzet akkor is, ha épp nem vagytok együtt.

Valójában egy jól kiválasztott jó reggelt sms, minden bizonnyal nagyszerű módja annak, hogy megolvaszd a szívét, amivel felkészítheted őt egy hangulatos, non-stop csevegésre. Arra is tökéletes lehet, hogy újra felélessze a vágyat, a hosszútávú kapcsolatodban.

Ezt is olvasd el: 150 jó reggelt sms

54 jó reggelt szöveg fiúknak, hogy feldobd a napját

De, ha bonyolult feladatnak tartod egy átgondolt jó reggelt üzenet megírását, itt a helyed! Ha úgy gondolod, hogy számodra egy örökkévalóságba fog telni, amíg egy aranyos sms szöveget megírsz, akkor ne aggódj! Aranyos, édes, hosszú, kacér és vicces!

Mutatunk neked egy hosszú listát a jó reggelt smsekből és idézetekről, amelyek nemcsak leveszik őt a lábáról. Ezeknek az smseknek köszönhetően, egész nap csak rajtad jár majd az esze, egész nap.

Görgess lejjebb, és tekintsd meg a legromantikusabb és leginspirálóbb smseket, amelyeket elküldhetsz a pasidnak, hogy már kora reggel elkápráztasd őt.

Ezt is olvasd el: Romantikus jó reggelt üzenetek

Aranyos jó reggelt sms pasiknak

Jó reggelt kivánok, álmaim férfijának! Köszönöm, hogy pont akkor jöttél az életembe, amikor a legnagyobb szükségem volt rád! Úgy érzem, te vagy a jutalom mindazért, amit jól tettem az életemben. Legyen szép napod!

Találkozz egy új nappal, kedvesem! Ígérem, hogy megtöltöm feltétel nélküli szeretetemmel, órákig tartó nevetéssel és a végtelen boldogságommal! Sok örömöt, és jó hangulatot kívánok.

Azért küldöm ezt az üzenetet, hogy teljes szívemből megköszönjem, hogy ilyen kedves és gondoskodó voltál velem! Éss természetesen azt, hogy szeretsz! Hatalmas örömet hozol az életembe, szerelmem! Legyen napod olyan fényes, mint a nap. Jó reggelt, kedvesem!

Ahogy, ez a ragyogó reggeli nap, te is mindig megvilágítod az elmémet, és meleget adsz az életemnek. Isten óvjon meg téged, és tegye boldoggá a napod! Gyengéd csókokat küldök az arcodra! Jó reggelt, szépfiú!

Tudod, soha nem voltam koránkelő, amíg rá nem jöttem, hogy ez azt jelenti, hogy több időt tölhetek veled. Nagyon boldog vagyok, hogy újra felébredtem, hogy beszélhessek veled. Minden pillanat, amikor nem vagyok veled, elvesztegetett pillanatnak tűnik! Jó reggelt, kicsikém.

Te vagy a szívem fénye, életem öröme, és reggelenként az első gondolat, ami az eszembe jut! Az irántad érzett szerelmem, fényesebb millió napnál! Jóreggelt napsugaram!

A legjobb érzés a világon, hogy tudod, hogy te az enyém vagy, én pedig a tiéd! Minden reggel elég ennyi ahhoz, hogy jó napom legyen! Jó reggelt drágám!

Jó reggelt annak, aki a szívem kulcsait tartja! Büszke vagyok arra, hogy olyan nagyszerű szerelmem van, mint te! Szép reggelt szerelmem! Remélem, ma minden jól alakul, és minden terved a megfelelő módon valósítod meg!

Ez az üzenet életem legkülönlegesebb férfijának szól, és a következő mellékletekkel érkezik: A legkedvesebb csók, a legkedvesebb ölelés, a legmelegebb bújás, és a legszorosabb ölelés. Kelj fel és ragyogj, szerelmem!

Jó reggelt, drágám! Mindig te jársz a fejemben, még ha nem is vagyunk együtt! El sem tudom mondani, milyen szerencsésnek érzem magam, hogy az életemben vagy. Szeretetetem, rengeteg puszim és meleg ölelésem legyen veled, az utad során.

Szia, álmaim pasija! Mondtam már ma, hogy mennyire büszke vagyok rád és mindenre, amit csinálsz?

Ezt is olvasd el: Romantikus smsek és idézetek

Hosszú jó reggelt üzenetek fiúknak

Jó reggelt, bájos hercegem! Nagyon boldog vagyok, hogy az életem része vagy! Varázslatosabbá tetted a napjaimat, minden álomnál! Ezért vagyok mostanában olyan izgatott, amikor reggel felkelek! Minden szeretetemet, neked küldöm! Remélem, szép napod van!

Egy, kellemes reggelt töltök veled. Ma nem ébredhetek fel melletted, de remélem csodálatos reggeled lesz. Nagyon hálás vagyok, hogy az életemben vagy! Jó reggelt cukorborsó!

Te vagy az én örömöm és boldogságom forrása, az életben. Teljesnek érzem magam, miattad! Legyen sikeres minden terved és célod, ezen a napon is. Szép napot, és jó reggelt kicsim!

Egész éjjel rólad álmodtam, és egész nap rád gondolok. Virtuális puszikat küldök neked, ezen a szép reggelen! Ne aggódj, később kapsz igazit is!

Teleportálhatok, az ágyadba? Nem tudom elmondani, mennyire hiányzik, hogy melletted ébredjek. Ez az üzenet arra emlékeztet, hogy te jelented a világot számomra! Kelj fel, és ragyogj, kicsim!

Ébredj, álomszuszék! Köszönöm, hogy feltétel nélkül szeretsz! Ígérem, hogy szeretni, támogatni és törődni foglak életem utolsó napjáig. Íme néhány reggeli ölelés és puszi, az emberemnek. Remélem fantasztikus napod lesz! Jó reggelt, szívem uralkodója!

Te vagy az oszlop, amely a magasban tartja az életemet! Számomra értelmetlen lett volna ez a világ, ha nem léptél volna be az életembe. Jó reggelt a férjemnek!

Nélküled keserű a kávé. Minden sivárnak és monotonnak tűnik, amikor nem vagy mellettem! Ezért utálom nélküled kezdeni, a napomat. Kicsim, imádlak! Remélem, a te reggeled jobb lesz, mint az enyém.

Tudod, hogy te vagy a leghihetetlenebb élettárs, akit bárki kívánhat? Te vagy életem szerelme és remélem, csodálatos reggel vár rád!

Tudd, hogy szívből jövő jó reggelt kivánok neked! Veled vagyok ezen a szép, és napsütéses reggelen! Remélem, jó érzéssel töltöd el, a napot és csodálatos, örömteli pillanatokat szerezhetsz ma! Jó reggelt, szerelmem!

Jó reggelt szerelmem! Remélem, a napod olyan csodálatos lesz, mint az én életem, miután találkoztunk veled!

Ezt is olvasd el: Fiúknak és lányoknak szóló szerelmes smsek

Kacér jó reggelt sms, lányoknak

Nem tudok leállni! Folyton csak, az ajkaidra gondolok. Jó reggelt csajszi!

Jó reggelt, kicsim! Egész nap rád fogok gondolni! Remélem, te is arról álmodtál, hogy szeretkezünk. Szuper hamarosan találkozunk!

Megakadt rajtad, a szemem. Te vagy minden, amit látok! Végtelenül akarom a forró szeretetedet, és az érzéseidet!

Nem tudom kiverni a fejemből, azt a tegnap esti csókot. Jó reggelt, kicsim!

Jó reggelt hercegnőm! Hiányzik az érzés, amikor felébredsz a karjaimban. Várlak ma este is! Töltsük együtt ezt az éjszakát is, és legyünk egy kicsit közel egymáshoz!

A százszorszép piros, a hortenzia kék, és a méz lehet a legédesebb, de nekem semmi sem tetszik jobban, mint te!

Minden perccel közelebb kerülök az időhöz, amikor újra megcsókolsz!

Jó reggelt, szépség! Várom, hogy egy újabb nap rád gondolhassak! Hogy rólad fantáziálhassak, és ami a legjobb az egészben, hogy veled lehetek.

Jó reggelt csajszi! Alig várom, hogy ma este ismét rád nézhessek.

Jó reggelt jobbik felem! Tegnap éjjel a gyönyörűeket álmodtam… Fogadok, hogy nem tudod kitalálni, mire gondolok most!

Bárcsak itt lennél mellettem, mert a puszta gondolatod is felizgat!

Ezt is olvasd el: Romantikus smsek és idézetek

Vicces jó reggelt üzenetek srácoknak

Letartóztatnak, mert túl jóképű vagy. A büntetésed az, hogy csókokkal hallgattass el. Jó reggelt kívánok!

Jó reggelt kicsim! Szeretlek, mint egy tejeskávét. Még jobban, mint a ma reggeli kávém, szóval tudd, hogy ez komoly!

Tégy meg egy szívességet! Állj a tükör elé, és mondj jó reggelt, a legszexisebb embernek!

Remélem, ismered az újraélesztést, haver! Mert, eláll tőled a lélegzetem! Jó reggelt kívánok!

Felkelt a nap, kék az ég, ma jól nézek ki, de nem jobban, mint te.

Jó reggelt, édes! Te vagy a szalonna a tojásomnak és a lekvár a palacsintámnak! Szeretlek!

Ha valaki adna nekem egy ezrest, valahányszor rád gondolok, gazdagabb lennék, mint a Kardashian cslalád! Jó reggelt kívánok!

Hé, hé, hé! Jó reggelt kivánok, az első számú emberemnek! Remélem, a reggeli kávéd is olyan forró lesz, mint te magad!

Azt hiszem, szerencsés vagy, hogy olyan feleséged van, mint én! Úgy értem, valóban mindent megnyersz az életben! 😀

Ma reggel felébredtem, és azonnal te jutottál az eszembe! Szuper boldog, és kellemes reggelt kívánok neked, egytlen!

Ezt is olvasd el: 50 Édes Szerelmes SMS Barátnőnek

Aranyos és romantikus jó reggelt sms szövegek neki

Várom a napokat, amikor a karjaidban ébredek!

​​Ha nagyon figyelmesen hallgatsz a szélre, hallhatod, amint szerelmemet suttogok neked.

Jó reggelt, hősöm! Bárcsak, itt lennél velem. Nem hiányzom?

Annak ellenére, hogy messze vagy, úgy érzem, a szívembe fészkeltél és, mintha egyek lennénk. Jó reggelt hősöm! Szeretlek!

A fizikai távolság elválaszthat bennünket, de szívünk és lelkünk mindig édes szerelembe fonódik. Imádlak nagyon!

Hé, kicsim, ma este találkozzunk az álmainkban. Jó napot kedvesem!

Jó reggelt, kedves! Lehet, hogy most nem vagy mellettem, de mindig velem vagy, itt a szívemben. Nagyon hiányzol, kedvesem!

Jó reggelt jóképű! Bárcsak bemásolhatnálak az ágyamba! Nagyon hiányzol nekem! Gyorsan gyere haza!

Amikor ma reggel felébredtem, a szemeim téged kerestek! Szeretnélek újra látni! Csak meg akarlak ölelni, és hosszan megcsókolni… Nagyon hiányzol!

Várom a pillanatot, amikor hazajössz! Rengeteg öleléssel, és puszival foglak támadni! Készülj fel, szerelmem!

Valahányszor behunyom a szemem, téged látlak! Alig várom a napot, amikor minden este a karomban tarthatlak, amíg elalszom.

Ezt is olvasd el: Szuper névnapi smsek

Függetlenül attól, hogy távkapcsolatban élsz, van egy élettársad, vagy a szerelmeddel vagy kapcsolatban a te felelősséged, hogy a párod szeretve érezze magát! A szerelmes jó reggelt üzenetek küldése, nagyszerű módja annak, hogy mosolyt csalj az arcára! Mi több…

Az ilyen aranyos, és imádnivaló üzenetek biztosítják, hogy reggel te legyél az első nő, akire szeretett férfi gondol. Remélem, hogy az üzenetek listája még a hasznodra válik! Ha maradandó nyomot szeretnél hagyni a párod szívében, küldhetsz neki akár egy szeretetteljes hangüzenetet is.