Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Szerelmespárok reggeli szokásai

Szerelmespárok reggeli szokásai

Szerelmespárok reggeli szokásai között vannak olyan szokások, amelyek már korán reggel, akár közvetlenül az ébredés után segítenek nektek biztosítani egymás számára, hogy már korán reggel érezzétek az egymás iránt érzett szertetet, és vonzalmat.

Szerelmespárok reggeli szokásai között, sok olyan dolgot találhatsz, aminek kizárólag egyetlen célja van. Hogy ébredés után, tovább élvezzétek egymás jelenlétét.

És, minden sikeres kapcsolatban találsz bizonyos szokásokat és rituálékat, amelyek segítenek megőrizni a kapcsolatot. Még akkor is, amikor az élet mozgalmassá válik, a párok reggeli közös szokásai biztosíthatják azt, hogy akár sok együttöltött év után is jól induljon a napotok!

Az egyik ok, amiért a kapcsolati szokások boldog párrá tesznek titeket az, hogy egy olyan dolog, mint a párok reggeli közös szokásai, azt jelentik, hogy minden reggel alkalom nyílik arra, hogy kedves, de egyszerű módon megújítsátok az egymás iránti elkötelezettségeteket.

Ezek a szerelmes szokások olyanok, mintha azt mondanátok egymásnak, hogy még mindig egymást választjátok. A tetteitekkel is ezt demonstráljátok, és ennek egy nagyon hatékony módja az, hogy együtt kezditek a napot!

Ha szerelmespárok reggeli szokásai felől érdeklődsz, erre keresel ötleteket, akkor biztosan jó helyen jársz. Egy kis kreativitással lehetnek személyre szabottak is, az alábbi ötletek, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzád és a párodhoz. Hogy olyan reggeli szokásokban legyen lesz részetek, amelyek évekig erősítik a kapcsolatotokat!

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Szerelmespárok reggeli szokásai közt előkelő helyen áll, a reggeli kávézás

Bármilyen egyszerűen is hangzik, fontos, hogy időt szánjunk arra, hogy együtt élvezzük a reggeli kávét, teát vagy reggelit! Nemcsak arra szánunk időt, hogy egymás mellett ücsörögjünk, miközben kortyolgatjuk a kávét hanem az is, hogy partnerünk kávéját/teáját/reggelijét úgy készítjük el, ahogyan azt szereti. Ez, az egyike azoknak a kis tevékenységeknek, amelyek nagy hatása vannak a kapcsolatra. Ez azt mutatja, hogy odafigyelsz a szerelmed apró dolgaira is!

Ez a tökéletes alkalom arra is, hogy találkozzatok, és megosszátok, milyen terveitek vannak arra a napra. A reggeli kávérituálé kedves mellékhatása, hogy ilyenkor csak egymásra figyelünk. Ez, egy nagyszerű módja annak, hogy kimutassuk a szeretetünket.

Ezt is olvasd el: 64 házassági ajánlat fiúnak és lányoknak

Szerelmespárok reggeli szokásai azok is, ha hagysz neki egy kedves üzenetet

Ha különböző időpontokban keltek fel, az teljesen rendben van. Ne is ébreszd őt fel, hacsak nincs rá komoly okod. A szerelmes párok egyik legkedvesebb szokása, hogy reggel rövid szerelmes üzeneteket hagynak egymásnak. Akár egy kedves jó reggelt üzenet, akár egy kacér üzenet, az előző estére utalva, mind nagyon jólesik majd a szerelmednek. Rengeteg fantasztikus ötlet kínálkozik arra, hogyan kívánj nagyszerű napot partnerednek anélkül, hogy felébresztenéd őt, amikor el kell menned otthonról!

Ezt is olvasd el: 150 jó reggelt sms

Izzadjatok együtt

Kutatások kimutatták, hogy a reggeli edzés gyakran segít, hogy jobban öszpontosíts a feladataidra, jobb hangulatot és magasabb energiaszintet biztosít a nap során. Ezért is fontold meg, hogy a reggeli szokásaitok közé veszitek fel, a reggeli edzést.

Függetlenül attól, hogy súlyzózást, futást, vagy más olyan dolgot csinálsz, amivel közösen felpörgetitek a pulzusotokat 😉 a közös reggeli edzés remek módja annak, hogy a napot a pároddal tudd kezdeni. Nem gondolod?

Ezt is olvasd el: Kacér smsek

Szerelmespárok reggeli szokásai köz van, a közös, reggeli fürdés, és felkészülés

Főleg, ha egy jó reggeli edzéssel kezditek a napot, a reggeli közös zuhanyzás teljesen egyértelműen a következő lépés. Nem igaz? Nemcsak víztakarékos, de a közös zuhanyozás bőséges lehetőséget teremt a párok mindenféle kellemes pillanatára!

Ha a közös zuhanyozás valamiért nem megy, semmi gond! Mert, az egymás melletti készülődés is egy kedves reggeli szokás lehet, a párok számára. Állítsd be a gallérját, segíts neki a nyaklánc felcsatolásában, távolíts el egy képzeletbeli szöszt az ingujjáról…

Az ilyen, és ehhez hasonló gesztusok segítenek abban, hogy azt érezzük egy kapcsolatban, hogy törődnek velünk. Ráadásul, tökéletes alkalmat kínál arra, hogy elsüssünk egy „nagyon jól néz ki ma, kicsim!” dicséretet, ahogy végeztek!

Ezt is olvasd el: A bizalom 6 jele és, hogy valaki igazán jól érzi magát melletted

Érintsd meg őt…

Ha a párok reggeli készülődése közben nincs túl sok lehetőségetek arra, hogy kettesben töltsetek egy kis időt, próbálj meg egy kis időt szánni a szándékos fizikai érintkezésre. A kutatások újra és újra bebizonyították, hogy az érintések egy kapcsolatban, milyen pozitív hatással vannak a boldogságra. Ezért ügyelj arra, hogy fizikailag is kifejezd a párod iránt érzett szerelmed.

Sokféle módon kifejezheted a szerelmed. Ezek közt ott van az ölelés, a csók, és még sok más. Még akkor is, ha csak egy búcsúölelésre és csókra van időd, minden reggel öleld át mielőtt kilépsz az ajtón. Így, mindketten részesültök a jó közérzetet okozó hormonok, például az oxitocin, a dopamin és a szerotonin felszabadulásából… Hát nem fantasztikus módja annak, hogy elvidd a partnered, egy egész napra?

Ezt is olvasd el: 15 jel, amely arra utal, hogy megvan az igaz szerelem

Ne csak azt hajtogasd, „Szeretlek”

Egy személy sokféleképpen mondhatja ki azt, hogy szeretlek. Akár verbálisan, akár nonverbálisan, a tettein keresztül stb… Ezért próbálj meg, legalább egy kicsit kreatív lenni, és néha keverd meg a dolgokat! Nem arról van szó, hogy a szó, vagy az érzés jelentés megváltozik, ha minden nap kimondjuk ezt a szót a partnerünknek. Hanem arról, hogy néha egy kicsit érzéketlenné válunk irántuk, és nem érezzük annak a teljes súlyát, amit ez valójában jelent. Egyszerűen szólva, elcsépeltté válik.

Ezt is olvasd el: Igazságok, az együttélésről

Összegzés

Nagyon sok okos, és aranyos módja van annak, hogy elmondd a másiknak, hogy szereted őt. Ezért ügyelj arra, hogy időnként meváltoztasd a szokásaitokat. Azért, hogy a partnered valóban érezhesse a szeretetet. Néha, lepd meg őt, egy édes szerelmes sms üzenettel. Légy vele kreatív, és legyen ez is a szokásaitok része, ahogy más szerelmes pároknak is vannak hasonló szokásai.

Amikor arról van szó, hogy a napot közvetlenül a pároddal kezded, a reggeli rutin kialakításával biztosítjátok egymás számára, hogy már korán reggel érezzétek az egymás iránt érzett szertetet, és vonzalmat.

Könnyű elmerülni a hétköznapok nyüzsgésében! De, ha időt szánunk a reggeli szokásokra, akkor látjuk csak igazán, hogy ez egy édes módja annak, hogy tudasd a partnereddel, hogy mindig van rá időd.