Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek

A szerelmes idézetek, színt visznek a kapcsolatokba. Mindannyian meg akarjuk találni a szerelmet, életünk egy pontján. Ezért, elfoglaljuk magunkat azzal, hogy több kapcsolatba is belekezdünk. Nézzük, ahogy a barátaink megsérülnek, és összetörnek .

Nem csoda, hogy túl sokan küzdenek bizalmi problémákkal, mert még a legszeretetebb ember is lehet egy másik hamisítványa. Hogyan másként inspirálhatnád az igaz szerelem szellemét, mint ezzel az izgalmas, szerelmes idézetek gyűjteménnyel?

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Tudjuk, hogy alig várod, hogy végre valami mesebeli szerelem szikrázzon körülötted. Nem kell sokáig várnod. Ebben a gyűjteményben, megosztom veletek a legjobban őrzött titkokat, az igaz szerelemről:

Romantikus, Szerelmes idézetek

#1: A szerelem akkor igaz, ha megadja neked azt a szabadságot, hogy a valódi éned tökéletes tükörképe legyél, és megtedd azt, amire mindig is vágytál.

#2: Az igaz szerelem nem fojt el, ez nem egy ketrec, amely elrejt a világ elől. Az igaz szerelem egy platform. Ezek azok a szárnyak, amelyekre szükséged van a repüléshez. Ez, az álmaid üzemanyaga.

#3: Az igazi szerelem nem az a libbenő érzés, ami a hasadban van, hanem az az érzés, ami akkor fog megjelenni, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk.

#4: Sokan azt gondolják, hogy ha szeretsz valakit, akkor féltékennyé és nyugtalanná kell tenni. De, az igaz szerelem az, ahol biztonságot találsz, és nem adnak okot arra, hogy kételkedj a párod hűségében.

#5: Ha kérned kell, hogy szeressenek, ha nem te vagy az abszolút figyelme középpontjában, ha válaszolni kell a szándékaira vonatkozó kérdésekre, akkor még meg kell találnod az igaz szerelmet.

#6: Nem olyan fontos találni valakit, aki boldoggá tesz, mint valakit, aki aktívan boldogságot teremt körülötted. Akinek a boldogsága, serkenti a tiédet.

#7: Az igaz szerelem, nem csupán áldozat, hanem bizonyíték arra, hogy mindig megtaláljuk a tökéletes okot rá, hogy bármit feláldozzunk egy másik ember boldogságáért. Ez, a következetes önzetlenség.

#8: Aki igazán szeret téged, nem csak boldoggá tesz, hanem része az álmaidnak, a törekvéseidnek. Nem néző, az álmaid elérésére irányuló vágyadban. Részt vesz a boldogságodban.

#9: Nagyon veszélyes valaki olyat szeretni, aki nem képes igazán szeretni. Mindig elveszi tőled azt, amit ő maga nem hajlandó odaadni. Te mindig azt adod, amit soha nem kapsz meg.

#10: A szerelmed, soha ne legyen valaki más alternatívája. Legyen a második lehetőség. A szerelem a mindent vagy semmit játék. Nincs félúton elköteleződés, ha valakit élete végéig szeretni kell.

Szerelmes idézetek a romantikus kapcsolathoz

#11: Az igaz szerelem egy ügy iránti elkötelezettség. Hajlandóság arra, hogy küzdj érte, és megvédd azt, ami veletek van. Ha valaki nem hajlandó küzdeni érte, akkor az csak játszik.

#12: Mindenkinek, mindig egy újabb lépést kell megtennie, hogy elérje álmait az életében. Néha, az te utad durvább lehet, mint másoké. Egy személy, aki igazán szeret téged, látja ezt az utat, és hajlandó megtenni veled azt a plusz lépést.

#13: Ahol a szerelem megáll, ott kezdődik az igaz szerelem. Vannak, akiknek soha nem kellett az életed részének lenni. De te, nem vártál eleget, hogy megtaláld azt, aki örökre az életed része lesz.

#14: Túl sok a megbánás és a fájdalom, bizonyos kapcsolatokban. És te azon tűnődsz, hogy miért maradt abba, a próbálkozás. Ha annyira fáj, hogy nem kapsz levegőt, akkor az nem igaz szerelem.

#15: Keresd meg azt a személyt, aki kiveszi helyetted a kabátjod, a vállán visz, odaadja a zsebkendőjét, összebújna és beszélgetne veled, egész éjjel.
Vedd le te is, a kabátjukat.

#16: Az igaz szerelem nem az, amit szeretkezés közben érzel. Nagyon kevés köze van a szexuális szükségleteidhez, sokkal inkább a szívedhez. Van egy űr, amit csak az ember szeretete tud betölteni.

#17: Azok, akik igazán szeretnek téged, hajlandók lennének elviselni a túlkapásaidat még akkor is, ha az irritálja őket. Képesek elviselni, mert jobban szeretnek téged, mint amennyire haragszanak rád a tetteidért.

#18: A megbocsájtás nem alku tárgya. Az igazi szerelmednek nem kell idő, a megbocsájtáshoz. Ha sokat kell szenvedned, hogy megbocsájtsanak neked, akkor az nem igaz szerelem.

#19: Az igaz szerelem következetes. Egy megingathatatlan döntés, hogy veled lesz, veled sétál, részed lesz. Kisebb eltérések, és érvek alapján sem ingadozik.

#20: Nem kell örökké együtt lenni vele, hogy megtudja, akar-e téged az életében. Ez nem rakétatudomány. Az igaz szerelem nem olyan bonyolult, mint amilyennek a legtöbb ember mondja.

Kedves idézetek

#21: Ha tudni akarod, hogy valóban szeretnek-e téged, akkor figyelj a tetteire, amikor nincs mit adnod neki. Könnyebb megismerni az embereket, ha nincs veled szemben elvárásuk.

#22: A legnagyobb igazságtalanság, amit valaha is elkövethetsz magaddal szemben, ha valakivel úgy érzed, hogy nemkívánatos vagy. Valahol van valaki, aki bármit megtenne érted.

#23: Az igazi szerelem, vár. A türelem erény és ajándék, amelyet csak azoknak adunk, akik valóban törődnek velünk. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megtudjuk, valaki valóban szeret-e téged. Soha nem türelmetlen, veled.

#24: A legnagyobb ajándék, amit bárkinek adhatsz, az az időd. Ezért az igaz szerelemnek, sok minőségi idővel és odafigyeléssel kell járnia.

#25: Ha igazán szeretnek, szakítanak rád időt. Semmi sem olyan, mint a túl sok munka. Túl sok embernek, túl elfoglalt az időbeosztása ahhoz, hogy beleférj.

#26: A szerelem varázslatos. Olyan dolgokra késztet, amelyekről sosem gondoltad volna, hogy képes vagy rá. Az igaz szerelem, egy életre szóló varázscsomag. Soha nem ér véget, minden pillanatában ott van, a szépség.

#27: Könnyű kimondani azt, hogy szeretlek. Ami nehéz, az a szavadhoz hűen élni. Az igaz szerelmet, csak attól kaphatod meg, aki képes hűnek maradni, saját szavaihoz.

Ez most egy lista! A szerelem megtalál téged, amikor élvezed ezeket az idézeteket. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy szerelmi történet részese lenni, akkor feltétlenül ismerje meg a fenti szerelmes idézetek egyikét.