Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Romantikus SMSek a feleségednek

Romantikus SMSek a feleségednek

Az iránta érzett szerelmednek kifejezése, végtelenül romantikus módja annak, hogy a párod érezze, szeretik és törődnek vele. Biztos lehetsz benne, hogy a feleségednek szóló szerelmes üzenetek mosolyra késztetik őt.

Tudod, mire jók a Romantikus SMSek a feleségednek? Mindennél jobban szereted a feleségedet, de nem tudod, hogyan kell ezt szavakba önteni? A feleségednek szóló szerelmes üzenetek listáján mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet!

Sok romantikus dolgot mondhatsz, a feleségednek! Ezek a rövid szerelmes jegyzetek a feleséged számára, különleges érzést kelthetenek benne.

Számos módja van annak, hogy kifejezd az érzelmeid, a szeretteid felé. De sajnos gyakran nem tesszük meg, amikor eljön a pillanat. Ne izgulj! Az alábbi lista, kimondottan a feleségeknek szóló romantikus üzeneteket tartalmaz, amelyeket elküldhetsz, amelek segítégével és megmosolyogtathatod őt.

Gyakran figyelmen kívül hagyjuk, a másik fél megbecsülésének értékét. Ha szívből jövő üzenetet küldünk, az nagyon szép módja annak, hogy a nők szeretve érezzék magukat.

A drága ajándékok értéke, az idő múlásával csökken. Mivel, mindig van valami új ami jobb, ami fényesebb megjelenést kölcsönöz a piacon, de ami a szívből jön, az örökre megmarad. Tehát, ha olyan romantikus smsek kellenek, amely a következő napokban befolyásolhatja feleséged hangulatát, olvass tovább, és válaszd ki a legmegfelelőbbet, a különleges üzenetedhez.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Romantikus SMSek a te feleségednek

1. Imádom, hogy a sarkamban vagy. Imádom, hogy ugyanabban a csapatban vagy, mint én. Őszintén szólva, nincs olyan dolog, amit ne érzek el ebben az életben. Szeretlek, kislányom.

2. Nem imádkozom semmi rosszért. De minden napomat tisztelettel, becsülettel kezelem, és mintha ez lenne életünk utolsó napja. Nem kezelem közönségesnek vagy jelentéktelennek. Annyira szeretlek édesem.

3. Ha nincs más, amiről meg vagyok győződve, akkor határozottan meg vagyok győződve arról, hogy szeretlek. Szeretem az elmédet, a testedet és a lelkedet. Egyáltalán nincs benned semmi, amit megváltoztatnék.

4. Áldott vagyok, hogy életem során megtapasztalhattam az igaz szerelmet. Örülök, hogy valami ilyen tiszta és igaz dolgot tapasztalhatok meg veled. Örülök, hogy lélektársnak és élettársnak nevezhetlek. Nagyon szeretlek, édesem.

5. Még ha csak ezt csinálom is, életem hátralévő részét azzal fogom tölteni, hogy boldoggá tegyelek. Életem hátralévő részét azzal fogom tölteni, hogy megpróbálok olyan életet adni neked, amit megérdemelsz. Ugyanez vonatkozik a gyerekeinkre is.

6. Amit a legjobban szeretek a hazajövetelben, hogy benne vagy. A jelenlétedre van szükségem egy kemény munka és túl sok találkozó után. Valójában ez a napom fénypontja, amellett, hogy melletted ébredek.

7. Elégedett vagyok azzal, hogy minden gyerekünk úgy néz ki, mint te. Neked van a legszebb arcod és tested, amit ismerek. És a szíved és az elméd még szebb. Szeretlek bébi.

Szerelmes üzenetek

8. Annyi tüzet hozol az életembe. Olyan optimista vagyok, amióta az életembe kerültél. Élettel és lendülettel ébredek az új napokra. Köszönöm mindazt, amit értem teszel, bébi.

9. Megkóstoltam az igaz szerelmet. Nem gondolhatod, hogy nem maradok még hátra. Nem gondolhatod, hogy nem maradnék veled. Nagyon szeretlek, feleségem.

10. Tulajdonképpen tökéletes vagy számomra. Hibák meg minden. Fing és minden. Imádom, ahogy velem vagy. Imádom, ahogy a gyerekeinkkel vagy. Teljesen szeretlek, bébi.

11. Meggyőzni, hogy hozzám jöjjön, olyan bravúr, amelyet márványba kell faragnom. Látva, hogy messze az egyik legszebb és legintelligensebb ember vagy, akit ismerek. Áldottnak és szerencsésnek érzem magam, kicsim.

12. A szerelmi történetünk egyértelműen a kedvencem. Imádom, ahogy elkezdtük. Szeretem, ahol ma vagyunk. És határozottan szeretem, amerre tartunk. Szeretlek téged feleségem.

13. Ha szeretem az álmaimat, még jobban szeretem a valóságot. Szeretem, hogy a feleségem vagy. Szeretem, hogy a gyerekeim anyja vagy. Imádom, ahogy szeretsz minket . Köszönöm kicsim.

14. A listám tetején az áll, hogyan öregszem meg veled. Így neveljük jól gyermekeinket, és valósítsuk meg egymás iránt az álmainkat. Szeretlek édes.

15. Valóban hozzád tartozom. És soha nem engedem, hogy bármi vagy senki a szerelmünk és a házasságunk útjába álljon. Legyen szép napod kicsim.

A Romantikus SMSek a feleségednek hamarosan jobbá, izgalmasabbá tesik a kapcsolatotokat. Az egymásra várakozás mégszebbé válik számára, a fenti romantikus üzenetekkel. Romantikus SMSek a feleségednek.