Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Jó éjszakát smsek

Romantikus jó éjszakát smsek

Romantikus jó éjszakát smsek

Bár, a jó éjszakát smseknek nincsenek meghatározott szabályai, mindig nehéz meghatározni, hogy pontosan mit is mondjanak. Dönthetsz úgy, hogy laza és kacér lesz az üzenet, ha a szerelmednek küldöd az üzenetet. Vagy mondhatsz valami romantikusabbat is, ha a szerelmes üzenet a barátodnak vagy barátnődnek szól.

Varázsolj csillogó mosolyt a szerelmed arcára, az alábbi jó éjszakát smsek segítségével! Így, könnyen küldhetsz neki, egy romantikus jó éjszakát üzenetet! Közvetlenül lefekvés előtt küldj egy kedves jó éjszakát üzenetet, és aludj jól! Ha romantikus jó éjszakát üzeneteket keresel, olyat amelyek kiemelkedők, vess egy pillantást erre az egyedi gyűjteményre.

Jó éjszakát üzenetek lányoknak

Rengeteg nap telt el, de még sok van még hátra. Nem hagyom, hogy ez az éjszaka az nélkül teljen el, hogy elmondanám, hogy szeretlek, és váljon valóra minden álmod. Jó éjt szerelmem!

Nincs az a távolság, ahová ne mennék el ma este csak azért, hogy veled legyek, és jó éjszakát kívánjak.

Csak bejelentkezem, hogy szia, remélve, hogy eredményes napod volt, és nagyon kényelmes pihenést kívánok neked! Jó éjszakát!

Te vagy az első dolog, ami eszembe jut, amikor felébredek, és te vagy az utolsó gondolatom, amikor elalszom. Röviden, egyfolytában csak rád gondolok! Jó éjszakát!

Kíváncsi vagyok, milyen jól alszol éjszaka, és milyen álmaid vannak. Bárcsak úgy lehetnék köztük, mint te az én álmaimban. Jó éjt, szépségem!

Visszaszámolom a perceket, amíg újra meglátom a reggeli napot! Mert, az lesz a nap kezdete, amikor viszont látlak. Jó éjt szerelmem!

Tudtad, hogy egy napban 86400 másodperc van? Mindegyik eltelt másodperc alatt, nagyon hiányoztál. Alig várom, hogy holnap lássalak.

Bárcsak lennének szavak, amelyek elmondhatnák, mennyit jelentesz nekem! De, bármennyire is próbálkozom, sosem hangzanak jól a szavak. Egész éjjel veled fogok álmodni!

Az életem nagyot változott, mióta megismertelek! Remélem, soha többé lesz olyan unalmas, mint korábban. Alig várom, hogy álmomban is lássalak!

Az ágyamban fekve lehunyom a szemem, hogy ne hagyjak ki egy percet se, hogy rád gondoljak! Még akkor sem, ha távol vagy… Rólad fogok álmodni.

Az irántad érzett szerelmem, napról napra növekszik. Néha el sem tudom képzelni, hogyan tudnálak jobban szeretni, mint ma! De, minden reggel elszáll, minden kétségem. Alig várom a holnapot, hogy még jobban szeresselek!

Alig várom a napot, amikor mellettem fekszel… Jó éjt, drágám!

Álmatlan éjszakáimnak, mindig is volt oka. Mielőtt eljöttél, ez volt a gondolatom rólad. Most, hogy velem vagy… még mindig rólad szól. Jó éjszakát!

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenet barátnőnek

Cuki jó éjt üzenetek:

Szeretem tudni, hogy holnap felébredek és te leszel az első dolog, ami eszembe jut.

Ó, annyira szeretlek, hogy ez kimerítő! Jó éjt szerelmem!

Remélem, hogy a legédesebb álmaid ma éjjel semmik lesznek ahhoz az élethez képest, amit együtt fogunk leélni.

Jó éjszakát szépségem! Ébredj egy olyan bájos és gyönyörű napra, mint te magad vagy! Elalszom, a szíved édes hangjára.

Te vagy az utolsó gondolatom éjjel, az egyetlen gondolatom, amikor felébredek az éjszaka közepén, és az első gondolatom reggel.

Azt mondják, mindig pozitív gondolattal kell zárni a napot! Az én napom mindig azzal ér véget, hogy rád gondolok.

Míg mindenki más egy tündérmeséről álmodik, én rólad álmodom. Hol a különbség? Jó éjt hercegem/hercegnőm.

A szívem édes hangjára, el tudnék aludni! Folyton a nevedet ismétli.

Próbáltam elaludni, de nem tudtam, mert éreztem, hogy valami hiányzik. Felkeltem, és elővettem a telefonom, hogy jó éjszakát kívánjak. Legyenek szép álmaid, kedves szerelmem.

Ez a széles mosoly az arcomon… Ennek a mosolynak az oka az az elégedettség, hogy tudom, hogy az enyém vagy, én pedig a tied. Jó éjszakát!

Lehet, hogy a kívánságom megzavart, miközben az elalvás határán voltál, de nem tudok elaludni, egy jó éjszakát kívánság nélkül, amit el kell mondanom. Legyen életed tele mindennel, amire valaha is vágytál. Jó éjt édes.

A csillagok olyan fényesen ragyognak az égen, de semmik a szemedben lévőkhöz képest. Jó éjszakát, kedvesem!

Alig várom, hogy álmomban is találkozzunk! Mert én az álmodozó vagyok, te pedig az álom…

Lefekhetek anélkül, hogy jó éjszakát kívánnék neked? Úgy akarok tenni, mintha egész éjjel mellettem lennél!

Ezt is olvasd el: Az 50 legjobb szexi sms üzenet

Jó éjszakát üzenetek a párodnak:

Jó éjszakát, szerelmem. Pihentesd a gyönyörű szemeidet!

Remélem, nyugodtan alszol egész éjjel. Amíg a szívem a nevedet ismétli, tudom, hogy én nyugodtan alszom…

Szeretnék elaludni és felébredni, a csókodra. Ma este, holnap, és minden azt követő napon…

Én az ágyamban vagyok, te a tiedben. nyilvánvaló, hogy egyikünk rossz helyen van.

Életem egy újabb napja, hamarosan véget ér. Nem vagyok szomorú, és nem aggódom emiatt, mert ma is veled voltam. Az egyetlen, és állandó az életemben, aki mindig mellettem van, bármi is legyen. Drága szerelmem, megérdemled a világ minden boldogságát. Jó éjszakát, szép álmokat!

Jó éjszakát üzenetek a szerelmeseknek

Tudom, hogy sok időt töltöttünk ma együtt, de már hiányzol! Alig várom, hogy újra láthassalak! Jó éjszakát!

Szép álmokat, szerelmem! Mert a legédesebb álmok, veled és velem születnek!

Bárcsak, veled lehetnék most! Azt hiszem, meg kell elégednem azzal, hogy álmomban látlak.

Amíg ott fekszel a kényelmes ágyadban, szeretnék az ágyad mellett ülni és nézni azt a tökéletes arcot, ami számomra a világot jelenti. Jó éjt édesem! Minden álmod, úton van feléd.

Minden nap várom, hogy lenyugodjon a nap és felbukkanjon a hold! Csak azért, hogy átölelhesselek és adhassak egy jóéjt puszit.

Te vagy az igazi megtestesítője mindannak, amiről valaha is álmodtam! Te vagy az örök vágy, amely valóra vált! Jó éjt, angyalom!

Várakozásomat felülmúlva teszel boldoggá! Még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen színes lesz az életem! Maradjunk egymással mindaddig, ami még hátravan ebből az életből! Jó éjszakát édesem, szép álmokat!

Remélem, a holnapi nap új lehetőségeket és boldogságot hoz számodra! Ahogy te, nekem! Jó éjt édes!