Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Karácsonyi üzenetek

Kedves karácsonyi üzenetek

Kedves karácsonyi üzenetek

Az SMS-ben küldött karácsonyi üzenetek olyan kedves sms szövegek, amelyek minden szivet megmelengetnek, építik a kapcsolatokat, és megmutatják, hogy gndolsz a kedvesedre.

Kedves karácsonyi üzenetek azok, amelyekre mindenkinek szüksége van. Mert, a karácsony, az év egyik legszívmelengetőbb ünnepe! De mindannyian tudjuk, ez milyen stresszes időszak lehet náhány ember életében. Főleg azoknak, akik hajlamosak az utolsó pillanatig várni, az ünnepi készülődés megkezdésével.

Ha karácsonyi csengőhangot keresel, ide kattintva megtalálhatod az igazit:

Karácsonyi csengőhang letöltés

Mivel már olvasod ezt a bejegyzést, feltételezem, hogy te nem tartozol közéjük. Vessünk egy pillantást néhány karácsonyi SMS szövegre, amelyeket könnyedén hozzáigazíthatsz az igényeidhez, amelyeket nyugodt szívvel oszthatsz ebben az évben.

Ezt is olvasd el: Karácsonyi sms lányoknak

Kedves karácsonyi smsek:

Emlékszel, amikor karácsonyi slágereket hallgattunk az éjszaka közepén, és annyira izgatottak voltunk a fények, és a hangulat miatt? Soha nem lesz ugyanaz, nélküled. Minden jót kívánok, haver! Boldog Karácsonyt!

Kedvesem! Annyira szerencsésnek mondhatom magam azért, hogy az életemben vagy! Minden év tele van örömmel, mert jelen vagy az életemben. Nagyon boldog karácsonyt kívánok és már várom, hogy mielőbb újra találkozzunk!

A legjobb emlékeim azok, amelyeket veled szereztem! Remélem, hogy a következő év is tele lesz olyan örömmel, amit minden nap adhatunk egymásnak. Nagyon fontos vagy, az életemben. Boldog kis karácsonyt, szerelmem!

Ha valaki kérdez rólad, mindíg azt mondom, hogy a testvérem vagy. Mert biztosan több vagy, egy barátnál. Kívánom neked, a világ minden boldogságát. Boldog Karácsonyt!

Számomra a karácsony egy olyan ünnep, ami elmondja az embereknek, hogy mennyire sokat jelentenek számomra. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos társam vagy, és a legjobb ember az egész világ számára. Boldog Karácsonyt!

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon szeretlek! Ezért vagy hajlandó megosztani veled, az életem.
Boldog Karácsonyt.

Csendes éjszaka, gyönyörűen ragyogó csillagokkal fent. Íme, karácsony van! Vidám karácsonyt kívánok szerelmem!

Ezt is olvasd el: Szerelmes karácsonyi smsek

Kedves karácsonyi üzenetek férfiaknak

Voltak nehéz időink, de az élet, megmutatta nekünk az utat. Repül az idő, amikor boldogok vagyunk, mint ahogy ma is. Legyen ez a nap tele szeretettel! Legyünk jók, és teljesítsünk sikerrel minden életpróbát! Boldog Karácsonyt!

Legyen az életed tele békével és boldogsággal, ebben az évszakban, és az egész újévben. Előre is boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánok neked!

Találjon ez az évszak azok között, akiket szeretsz, és akikkel osztozkodsz a nagylelkűség, és a hála kettős dicsőségében.

Ezúton kívánok neked és szeretteidnek boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet!

A karácsonyi ajándék értékes emlékeztető arra, hogy szeretnek minket! Nagyon szerencsés vagyok, hogy ebben az ünnepi időszakban mellettem van valaki, akit annyira szeretek!

Árasszon el benneteket jó egészség, gazdagság, béke és jólét. Boldog karácsonyt neked és családodnak!

Ha egy este egy nagy kövér férfi ugrik be az ablakon, megragad és zsákba rak, ne aggódj! Én mondtam a mikulásnak, hogy téged akarlak karácsonyra. Boldog karácsonyt kívánok!

Kedves szíved oly sok ragyogással sugárzik. Örülök, hogy én vagyok az az ember, akit magadnak választottál! Boldog Karácsonyt!

Lehet, hogy nincs üdvözlőkártyám, amit adhatnék, nincs illatos virágom, amit küldhetnék, és nincs pénzem, amit ajándékra költhetnék. De van neked egy szerető szívem, amely boldog karácsonyt kíván most neked, szerelmem.

A karácsony olyan időszak, amikor mindenki azt akarja, hogy a múltját elfelejtsék, és emlékezzenek a jelenére.

Ezt is olvasd el: 70 kedves karácsonyi üzenet férfiaknak

Karácsonyi jókivánságok

Szeretném, ha a Mikulás elhozná neked a soha véget nem érő boldogság ajándékát, idén karácsonykor! Boldog karácsonyt, és boldog új évet!

Legyen ez a karácsony olyan különleges, hogy utána a jóság az új év minden egyes napjában visszhangozzék. Váljon valóra, minden kívánságod! Boldog karácsonyt, kedvesem!

Biztonságban érzem magam minden alkalommal, amikor veled vagyok. Boldog Karácsonyt!

Legyen ez az év ígéretesebb, mint az előző! Terjessz boldogságot, magad körül! Karácsony van!
Boldog karácsonyt, és boldog új évet neked és családodnak!

Ez a karácsony töltse meg az életedet sok új reménnyel, és pozitivitással, örömmel és boldogsággal. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Neked és Kedveseidnek!

Ezúton kívánok neked kellemes karácsonyi ünnepeket, és nagyon boldog új évet!

A jelen jó ideje és kincsei váljanak, a holnap arany emlékeivé. Sok szeretetet, örömet és boldogságot kívánok. Boldog karácsonyt!

Remélem, hogy a fentebb olvasható kedves karácsonyi üzenetek közül tudsz magadnak olyat választani, ami illik hozzád, vagy a kedvesedhez. Az ajándékozás öröme, ettől még ugyanúgy megmaradhat, de ha nem töltitek együtt a napjaitokat, akkor reggel mindenképp érdemes neki elküldened, egy üzenetet.