Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Karácsonyi üzenetek

Karácsonyi üdvözletek

Karácsonyi üdvözlet a barátoknak

Könnyű beleragadni az ünnepi vásárlások, bulik és pakolások nyüzsgésébe, hiszen az év legcsodálatosabb időszaka, egyben az év legőrültebb időszakává is válik. Ezekkel a karácsonyi üzenetekkel újra az ünnep szépsége kerül a középpontba.

Ezek a karácsonyi üdvözletek, kimondottan barátoknak szólnak.  Oszd meg a karácsony varázslatos, és örömteli hangulatát a barátaiddal és szeretteiddel. Miközben erre a csodálatos ünnepre gondolunk, meg kell értenünk, hogy a karácsony nem akármilyen ünnep. A karácsony, mindenki számára az év legfontosabb ünnepe.

Itt az ideje az emlékezésnek, ideje megosztani szíved jóságát másokkal, és ideje, hogy ajándékokkal és szavakkal fejezd ki, mit jelentenek számodra a barátaid. Üzeneteid írása közben szánj időt arra, hogy karácsonyi jókívánságot küldesz, minden barátodnak.

Nehezedre esik megfogalmazni ezeket az üzeneteket? Ne aggódj! Azzal, hogy ide eljutottál, a munka nehezén már túl vagy.

Ezt is olvasd el: 70 édes karácsonyi kívánság a férjnek

Karácsonyi üzenetek

És végre eljött a karácsony! Ünnep, amelyet felnőttek és gyerekek egyaránt várnak. Ezen a napon a házak megtelnek vidám nevetéssel, és a karácsonyi finomságok illatától. Gratulálok ehhez a különleges alkalomhoz, és sok boldogságot kívánok neked és a kedves családodnak!

Gratulálok ehhez a boldog, és csodálatos ünnephez! Azt szeretném kívánni, hogy szíved legyen tele boldogsággal. Legyen az életed tele szeretettel és nyugalommal, sikerrel és új reményekkel! Boldog karácsonyt neked, kedves barátom!

Ezen a szent napon, szeretnék egy különleges kívánságot! Minden, amiről álmodsz, hamarosan valóra váljon! Legyen mindig öröm, és nevetés az otthonodban. Minden jót megérdemelsz, kedves barátom. Boldog Karácsonyt!

Gratulálok, ehhez a csodálatos ünnephez! Tengernyi mosolyt és kedvességet, jólétet és jólétet, szeretetet és törődést kívánok neked! Ne félj álmodni, mert az álmok valóban valóra válnak. Boldog karácsonyt, barátom!

Ezen a különleges napon békét, és szeretetet kívánok! Varázslat és csodák jöjjenek el az otthonodba, öröm és boldogság uralkodjon a házadban! A barátaid legyenek ott veled, és múljon el minden szerencsétlenség az életedből. Csodálatos karácsonyt, kedves barátom!

Ezt is olvasd el: Édes rövid karácsonyi sms üzenetek szerelmeseknek

Karácsonyi üdvözletek barátoknak

A családom tagjának tartalak, barátom! Ezért nem tudom elképzelni nélküled a karácsonyt! Legyen varázslatokkal teli karácsony éjszakád, és váljon valóra minden álmod! Boldog Karácsonyt!

Ma mindent meg fogok enni, ami a hűtőmben van. Hát nem erről szól a karácsony? 😀 Szerintem, neked is ezt kellene tenned. Legyen ez a karácsony különleges, barátom!

Boldog karácsonyt kívánok, a legjobb barátomnak! Nagyon örülök, hogy még egy karácsonyt veled tölthetek az életemben. Számomra, ez a legértékesebb ajándék! Boldog karácsonyt!

Szia barátom! Izgatott vagy, a mai nap miatt? Ha nem, akkor megosztom veled az izgalmamat. Legyen ez a karácsony tele örömmel és nevetéssel, és minden szeretted érezze magát olyan boldognak, amennyire csak lehet. Boldog Karácsonyt!

Nagyon örülök, hogy lehetőségem van a legjobb barátommal tölteni, ezt az ünnepi időszakot! Alig várom, hogy megrendezhessem a valaha volt legjobb karácsonyi bulit! Remélem a családod jól van! Boldog karácsonyt!

Ezt is olvasd el: 18 varázslatos karácsonyi smsek szerelmeseknek

A legjobb karácsonyi idézetek barátoknak

Nagyon szeretlek, haver! Nem mondom sokat, de a karácsony egy kicsit szentimentálissá tesz. Remélem jól érzed magad, és felelősségteljesen mulatsz! Jó szórakozást a tojáslikőrhöz, boldog karácsonyt!

Tegyél félre nekem egy keveset, abból a karácsonyi ételből! Amint lehet, megyek érte! Legyen felejthetetlen és gondtalan a karácsony! A barátságunk pedig, cseresznyevirágként virágozzon Tokióban!

Már nagyon vártuk, ezt az ünnepi időszakot. Nehéz év volt ez, mindannyiunk számára! De most itt az ideje, hogy lazíts és elengedd a múltat! Legyen ez a karácsony, a valaha volt egyik legboldogabb ünnep!

Nem hiszem, hogy idén meglátogat a Mikulás mert, nagyon szemtelen voltál! De nem baj, ne aggódj, hoztam neked pár ajándékot! Boldog karácsonyt a legjobb barátomnak!

Megszakad a szívem, hogy nem tölthetjük együtt, ezt az ünnepi időszakot. Alig várom, hogy találkozzunk, és halljam, hogyan telt a karácsonyod! A legjobbakat kívánom neked, haver. Boldog Karácsonyt!

Ha most itt vagy, akkor te is látod, hogy a karácsonyi üdvözletek fontos részét képezik a baráti ismeretségnek is.  Válaszd ki a hozzád legközelebb álló üzenetet, és küldd el a barátodnak, mihamarabb.