Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Karácsonyi üzenetek

Karácsonyi smsek barátnak

Karácsonyi smsek barátnak

Sokak számára az ünnepek éppúgy a barátokkal való időtöltésről szólnak, mint a családdal való együttlétről. Végül is a barátok az általunk választott család. És ez, még különlegesebbé teszi ezeket a kapcsolatokat!

Akkor kellenek karácsonyi smsek barátnak,  ha nem tudsz személyesen találkozni a barátoddal. Mert, egy személyesen átadott karácsonyi jókivánságnál, semmi nem lehet jobb.

Az ünnepek rohanásában szánj te is egy kis időt, egy karácsonyi jókivánságra! Élvezd ki azt, ami igazán számít az életben! Élvezd a barátaiddal eltöltött derűs pillanatokat, és a karácsony csodája és melegsége vegyen körül téged, ebben a szezonban is. Boldog Karácsonyt!

Ezt is olvasd el: Cuki, karácsonyi smsek a szerelmednek

Karácsonyi smsek közeli barátoknak

Kedves barátom! Nagyon sok mindent megosztunk, együtt. Nincs annál csodálatosabb, mint ülni veled a karácsonyfa mellett, megosztani ugyanazokat a régi emlékeket. Még ha külön is vagyunk, tudom, hogy karácsonykor mindig együtt leszünk, hogy a karácsony, az év legcsodálatosabb időszaka legyen. Most, csak egy dolgot szeretnék neked kívánni: légy boldog! Szeretettel kivánok neked boldog karácsonyt!

A karácsonyi ajándékaid mindig a legjobbak! Ezt, nagyon nagyra értékelem, mert te vagy az, aki mindent tud rólam! Ismered a kedvenc könyvemet, zenémet vagy akár az illatomat is. Ígérem, hogy megvédem a barátságunkat, a világ minden viszontagságától. Boldog karácsonyt, kedves barátom!

Ha karácsonyi csengőhangot keresel, ide kattintva megtalálhatod az igazit:

Karácsonyi csengőhangok

Úgy érzem magam, mint a Mikulás! Minden, amit tenni akarok az, hogy a legcsodálatosabb ajándékokat adjam a legjobb embereknek. Boldog karácsonyt haver!

Az egész világ, egy csodálatos ünnepet ünnepel ma este! A karácsony elfeledteti velünk a veszekedéseket és a vitákat! Lehetőséget ad az összetartozásra. Felejtsd el a rosszat, és köszöntsd a karácsonyt mosollyal az arcodon. Boldog Karácsonyt!

Boldog karácsonyt a világ legjobb barátjának! Annak az embernek, aki átlát a hibáimon, és még úgy is szeret. Boldogságot és áldást kívánok neked, erre a karácsonyra is.

Jóbarátoknak szóló karácsonyi üzenetek

Ezt is olvasd el: Édes rövid karácsonyi sms üzenetek szerelmeseknek

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a családom tagjának nevezhetlek, és nagyra értékelem a veled eltöltött időt. Kellems karácsonyti ünepeket kiván ok neked, és a kedves családodnak is!

Hozz sok fényt, meleget és jókedvet életedbe, ezen a szent karácsony éjszakán! Az őrangyalod soha ne hagyjon el, és óvjon meg a nyomorúságtól és a kudarctól! Boldog karácsonyt barátom!

Tudom, hogy már nem vagyunk gyerekek, de hiszem, hogy az életünkben van még hely a csodáknak. Bárcsak ez a varázslatos éjszaka emlékeztetne arra, hogy történnek csodák. Boldog Karácsonyt!

Nagy ünnep jön! Ez azt jelenti, hogy ideje elengedni a régi gondokat, és mutatni egy kis kedvességet. Mindketten túl érzelmesek vagyunk, és néha veszekedünk! De a barátságunk, jobb ennél. Boldog Karácsonyt!

Kívánom, hogy a karácsonyi időszak bőkezű legyen a szeretetben és a kedvességben. A hit és a derű szálljon rátok! Kellemes karácsonyt kivánok!

Ezt is olvasd el: Karácsonyi sms barátnőnek

Sokak számára az ünnepek éppúgy a barátokkal való időtöltésről szólnak, mint a családdal való együttlétről. Végül is a barátok az általunk választott család. És ez, még különlegesebbé teszi ezeket a kapcsolatokat! A karácsonyi smsek barátnak, tökéletes jelzés arra, hogy ilyenkor is gondolsz rá.