Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Így visekedik, ha valaki boldogtalan

Így visekedik, ha valaki boldogtalan

Ha ez az írás megerősíti sejtéseid valakiről, hogy boldogtalan, gyakran az a legjobb, ha hagysz neki egy kis teret. Attól függően, hogy milyen közel állsz az adott személyhez, a helyzet feltárása több visszautasítást eredményezhet.

Érdemes megmutatni, hogy érdeklődsz iránta. Így ha segítséget akar kérni, tudni fogja, kihez forduljon.

Az elején fontos megjegyezni, hogy a depresszió és az, ha valaki boldogtalan, nem ugyanaz a dolog. Lehetnek közös viselkedésminták, de a két dolog nem ugyanaz.

A boldogtalanság, egy a körülmények miatt kialakult lelki állapot. A depresszió pedig, egy olyan pszichikai állapot, amely akár orvosi kezelést is igényelhet.

Ha valaki boldogtalan, azt általában megpróbálja elrejteni. Inkább úgy csinál mintha minden rendben lenne az életében, miközben mélyen belül boldogtalannak érzi magát. Azonban egy idő után, apró jeleket lehet észrevenni a boldogtalan ember viselkedésében. Olyan jeleket, amelyek egyértelműen jelzik, hogy valami nincs rendben vele, hogy boldogtalan.

Ha azt gyanítod, hogy valaki, akit ismersz nagyon boldogtalan, itt van néhány viselkedésminta, amire figyelned kell.

Ezt is olvasd el: 10 dolog, amit a magabiztos ember nem tesz a kapcsolatában

Ha valaki boldogtalan, visszahúzódóvá válik fizikailag, és érzelmileg.

Gyakori, hogy a boldogtalan emberek nehezen szocializálódnak, mert az sok energiát igényel. A szórakozás az utolsó dolog, ami a fejükben jár, mivel komoly erőfeszítés számukra az, hogy úgy tegyenek, mintha jól érznék magukat.

Még akkor is, ha a közelükben vagy, úgy tűnik, hogy lélekben máshol vannak. Nem nagyon vesznek részt beszélgetésekben, és ha mégis, gyakran egyszavas választ adnak, vagy csak nagyon rövid mondatokban válaszolnak. Az is előfordulhat, hogy mindig a telefonjukkal vannak elfoglalva, amikor a barátaikkal vannak. Könnyű megharagudni, a viselkedésük miatt.

Végül is, ki szeretne időt tölteni olyan valakivel, aki nincs teljesen jelen? Ha azonban nem szokványos, amit csinálnak, hagy nekik teret. Lehet, hogy nehéz időszakon mennek keresztül.

Ezt is olvasd el: A szakítás 6 egyértelmű jele

Hosszabb ideig tart a válasz.

Míg korábban naponta, vagy hetente kommunikáltatok, most hosszabb szünet van a válaszok között. A boldogtalan emberek számára nehéz lehet, még az üzenetküldés is. Lehetnek lelkileg annyira kimerültek, hogy egy rövid válasz arról, hogyan telt a napjuk (valószínűleg rosszul), nagy erőfeszítésnek tűnik.

Előfordulhat, hogy egy egyszerű „helló” vagy „hogyan telik a napod” után akár egy hétig is várhatsz a válaszra! Ismételten, ha ez valakitől nem megszokott viselkedés, mérlegelni kell más tényezőket is, mielőtt megharagszol rá.

Ez azonban, teljesen jogos reakció lehet tőlled is. Fárasztó, ha ilyen sokáig kell várni egy válaszra. De abban az esetben, ha valami nem stimmel, a helyzettől függően érdemes lehet többet megtudni.

Ezt is olvasd el: 80 kérdés, amit már az első randevú során kell feltenni egy srácnak

Mindig ott vannak, a közösségi médiában.

A közösségi média által kínált jó és rossz dolgok közül, a mindennapi problémák előli menekülés az egyik legnépszerűbb ok, amiért az emberek órákon át görgethetnek. A valaki boldogtalan, elmerülhet a nála sikeresebb, érdekesebb és vonzóbb emberek életében, miközben menekül a saját, nem túl kellemes valósága elől. A boldogtalan emberek pedig gyakran inkább a közösségi médiához fordulnak, hogy elfojtsák bánatukat.

Enyhülést kapnak az élet sivársága miatt, robotpilótára állítják a fejüket, és virtuálisan elmenekülnek. Gyakori, hogy az emberek, életük egyik mélypontja alatt, akár egész estéket is eltöltenek a TikTokon, és az Instagramon.

A vicces, buta kis videókon való nevetés, az értelmetlen szokások újrateremtése elvonja a figyelmüket a saját problémáikról. Még az is érdekesebb, hogy megnézik, hogyan takarítják az emberek otthonaikat. Elfelejtet velük mindent, amivel szembe kell nézniük. Legalábbis, egy időre.

Arra a néhány órára, minden probléma eltűnhet. Tehát, ha ismersz valakit, aki úgy tűnik, a szokásosnál kicsit tovább van online, akkor lehet, hogy valami baj van náluk, lehet, hogy elégedetlen az életével.

Ezt is olvasd el: Romantikus hiányzol smsek, üzenetek

Ha valaki boldogtalan, már nem érdekli őt a hobbija.

Azok a dolgok, amelyek korábban örömet okoztak nekik, inkább házimunkának tűnik. Inkább ülnek, és nem csinálnak semmit. A boldogtalan emberek, általában elvesztik szenvedélyüket és érdeklődésüket azok iránt a doglgok iránt, amelyeket korábban élveztek. A szikra valahogy kialudt az életükből. A helyén egy sötét lyuk van, amely kiszívja minden energiájukat, és minden más iránti kedvüket.

Sokkal fáradtabbak, mint általában.

Ha valaki boldogtalan, vagy túl keveset alszik, vagy túl sokat. Mindkét esetben egyformán fáradtak. Valami visszatarthatja őket az alvástól, és ez utóbbi miatt nem biztos, hogy van elég energiájuk, a mindennapi élethez. Az egyszerű dolgok, elviselhetetlennek bizonyulhatnak. Figyelj azokra az emberekre, akik így viselkednek. A „csak fáradt vagyok” válaszok, gyakran többről is szólnak.

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Kerülik a velük kapcsolatos kérdéseket.

A boldogtalan emberek, inkább nem beszélnek magukról. Mert számukra nincs más, amit megoszthatnának, csak a negativitás. Lehet, hogy nem akarják, hogy aggódj értük, vagy az, hogy a saját boldogtalanságukról beszéljenek, ami megölheti az általános hangulatot.

Amikor megkérdezed őket a napjukról, azt tapasztalhatod, hogy szinte azonnal visszakérdezik tőlled, ugyanazt. Bár az elkerülő viselkedés gyakori, a kulcs az, hogy soha ne add fel, kérdezz rájuk. Igen, lehet, hogy továbbra is kitérnek a válasz elől, de ez azt mutatja nekik, hogy téged továbbra is érdekel a jólétük. Természetesen próbáld meg elengedni a dolgot, ha egyértelmű, hogy nem akarnak beszélni róla. Adj neki időt.

Könnyen fellángolnak.

Lehet, hogy arogánsnak tűnnek veled, de biztosíthatlak, hogy nem te vagy a probléma. Csak arra használják az arroganciát, hogy azzal elrejtsék a sérelmünket. Bosszúságukat, ingerültségüket és általános boldogtalanságukat is rád vetíthetik.

A fáradtság is közrejátszhat ebben, mivel a boldogtalan emberekből már hiányzik a türelem, és a lelki egyensúly. Nem kell sok ahhoz, hogy fellángoljanak, és a haragjukat kiadják a legközelebbi elérhető személynek. Természetesen tudják, hogy ez miatt valószínűleg el fognak távolodni egymástól. De ezekben a forgatókönyvekben, általában az érzelmeik irányítják viselkedésüket.

Ezt is olvasd el: Igazságok, az együttélésről

Ha valaki boldogtalan, könnyen közömbössé válhat.

Szóval szűkszavúak, és nem is törődnek semmivel? Igen, a boldogtalan emberek is egyre közömbösebbek lehetnek. Ez valószínűleg abból fakad, hogy növekvő érdektelenségük annak szól, ami körülöttük van. Az is lehet, hogy általános kilátástalanságot éreznek.

Úgy érzik, hogy semmi nem számít amit csinálnak és semmi sem számít, ami körülöttük van. Előfordulhat, hogy egyre többször hallod tőllük, hogy „minden rajtad múlik” vagy „minden rendben van”.

Végszó

Ha ez az írás megerősíti sejtéseid valakiről, akit ismersz, akkor az a legjobb, ha hagysz neki egy kis teret. Attól függően, hogy milyen közel állsz az adott személyhez, a helyzet feltárása több visszautasítást eredményezhet. Érdemes megmutatni, hogy érdeklődsz iránta.

Előfordulhat, hogy továbbra sem válaszolnak rendszeresen az üzeneteidre, figyelmen kívül hagyják a hívásaid, és az utolsó pillanatban lemondják a meghívást. De néha, csak a jelenlét számít. Ha elegendő időt adsz nekik arra, hogy eljussanak addig, hogy elismerjék, hogy segítségre van szükségük, akkor te ott leszel, hogy végigvezesd őket, bármivel is szembesüljenek.

És… ha az írás pontjai leírják, hogyan érzed magad tudd, hogy nem vagy egyedül. Vannak emberek, akik törődnek veled. Nyss feléjük, és beszélj velük.

Lehet, hogy félsz attól, hogy mit gondolnak majd rólad, és hogyan reagálnak rád. De legtöbbször magunkta tartjuk vissza attól, hogy segítséget kérjünk. Ha igazi barátaid vannak, bízz bennük! A nyitás, könnyíti a válladon nehezedő terheket. Nem változtatja meg azonnal a körülményeid, de ez egy nagy lépés a jobb közérzet felé.