Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan tégy rá jó benyomást, az első randevú során

Hogyan tégy rá jó benyomást, az első randevú során

Az első randevúk lehetnek szórakoztatóak és izgalmasak, de egy kicsit kényelmetlenek és félelmetesek is. A cél az, hogy jól érezzétek magatokat a pároddal, és esetleg találj valakit, aki különleges. De mi van akkor, ha a randevú első perceiben elfogy a beszédtéma? Vagy mi van akkor, ha a beszélgetés életben tartására tett kísérleteid során, egy állásinterjún kezdi érezni magát?

Nem kell tovább küzdened a rettegett, kínos csendekkel, vagy a kényelmetlen szünetekkel! Remek első randevús ötleteket találsz.

Egyszerű módszerek, hogy jó benyomást kelts, az első randevún!

Első randevú? Általában nagy nyomás nehezedik ránk, hogy lenyűgözzük a partnerünket. Még akkor is, ha egy ideje ismeritek egymást. Függetlenül attól, hogy egy ideje nem voltál a randevún, és most találkozol vele először, nem kell idegeskedned.

Az alábbiakban felsorolunk néhány egyszerű módszert, amelyekkel jó benyomást kelthetsz az első randevúkon.

Tippek, hogy jó első benyomást kelts egy romantikus randevún

Légy jól öltözött, az első randevú során

Ez az egyik lényeges dolog a randevúzáshoz, különösen az első szerelmi randevúnál. A párod valószínűleg a megjelenésed alapján fog megítélni, először. Ezért az lenne a legjobb, ha olyasmit viselnél, ami jó benyomást kelt. Nem kell túlöltözni sem. Csak öltözz fel megfelelően, a randevúd típusának megfelelően.

Érj oda, iőben

Ha jó benyomást szeretnél kelteni, az első szerelmi randevúdon, győződj meg róla, hogy időben vagy érsz oda. Durva dolog, és tiszteletlenség későn megjelenni, már az első randin. Természetesen ez igaz, az összes többire is. Ez is egy olyan dolog, ami a másik személyt távozásra késztetheti. Különösen, ha hosszú ideig kell várnia.

Az lenne a legjobb, ha a randevú napján felszabadítanád az időbeosztásod, hogy időben odaérj.

Ha 8-ra beszélitek meg, legalább tíz perccel korábban jelenj meg.

Légy magabiztos

Kétségtelen, hogy az első szerelmi randevúk idegtépők lehetnek, de légy magabiztos. A magabiztosság jó első benyomást hagy maga után. Mutasd ki a beszédmódodból, a járásodból és a testbeszédedből. Mosolyogj és légy pozitív.

Azonban vedd figyelembe, hogy a magabiztosság és a beképzeltség, két különböző dolog. Ezért ne próbálj túlságosan magabiztos lenni.

Válassz egy szép éttermet, az első randevú alkalmára

Ha megtervezed a randevút, akkor segít, ha egy jó éttermet választottál. Megtudhatod, mit eszik szívesen a randevún, vagy válassz egy olyan éttermet, amely különféle ételeket kínál.

Amelyek, különböző ízvilágot kínálnak. Nem kell túl drága éttermet választani. Válassz egy olyan helyet, ahol nagyszerű a hangulat, és megerőltetés nélkül beszélgethetek.

Válassz egy érdekes programot

Ne menjetek a hagyományos, mozis randevúra. Próbálj ki valami mást! Nagyon sok tevékenység közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy te és a párod, minőségi időt töltsetek együtt, és továbbra is nyugodt beszélgetéseket folytassatok.

Például, fontold meg, hogy elmentek egy múzeumba. Menjetek el egy művészeti galériába, vidd el őt egy főzőtanfolyamra vagy művészeti tanfolyamra. Ha mindketten szeretitek a könyveket, elmehettek egy könyvesboltba. Körülnézhettek, és megkérheted őt, hogy válasszon egy könyvet, amelyet szívesen olvasna a veled,

Akár fel is olvashattok egymásnak. Számos olyan érdekes randevúzási ötlet közül választhatsz, hogy mit szerettek a randevún. Így biztosíthatod, hogy a kiválasztott tevékenység lehetővé tegye, vagy ösztönözze a beszélgetést.

Étkezési szokások

Az asztali modor, minden helyzetben elengedhetetlen. Ezért, ha az asztali modorod nem kiváló, akkor a legjobb, ha a randevú előtt gyakorolsz. Fontos megjegyezni, hogy ne beszélj étellel a szádban! Tedd le a sót és a borsot, ne beszélj edényeket tartva. Könyökölj távol az asztaltól, és legyen egy szalvéta az öledben.

Az asztali etikett elengedhetetlen, és mély benyomást fog hagyni a randevún. Ha nem vagy jártas a megfelelő asztali etikettben, könnyen durva helyzetbe kerülhetsz. Anélkül, hogy szándékodban állna.

Kerüld el a rövid, felületes beszélgetéseket az első randevú alatt

A rövid beszélgetés egy biztos módja annak, hogy elviseld a randevúzást. Egy értéktelen beszélgetéssel megkéred őt, hogy ez legyen az első, és az utolsó randi, amelyen ketten valaha is részt vesztek.

Kerüld például a tévéműsorokról, a testvérekről vagy az időjárásról való beszélgetést. Ez biztos módja annak, hogy kifogyjunk a témából, és kínos csendben üljünk. Ha szeretnél egy második randevút, légy kreatív a választott témákkal. Válassz olyan témát, amely elindítja a beszélgetést, és amelyik további beszélgetésekhez vezethet.

Rendben van, ha kérdéseket teszel fel, hogy jobban megismerd a párodat, de közben te is mesélj el néhány történetet, hogy ne érezze úgy, hogy interjút készítenek vele.

Szemkontaktus

Szintén elengedhetetlen a szemkontaktus kialakítása, amikor a randevúzással beszélget. Tegyél fel további kérdéseket, amikor olyan dolgokról beszéltek, amelyek iránt szenvedélyes, mivel ez azt mutatja, hogy érdekel a mondanivalójuk. Az is segít, ha a nevén szólítod őt.

Ne feledd, hogy a szemkontaktus nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépj a pároddal. Hogy azt érezze, hogy látod őt. Azt is érdemes megjegyezni, hogy vékony a határvonal a szemkontaktus, és a bámulás között.

Tedd el a telefont az első randevú alkalmával

Nem túl udvarias dolog a telefont használni a randevú során. Különösen, ha ez az első randevú. Ezért ügyelj arra, hogy a randevú alatt eltedd a telefont. Figyelj a párod mondanivalójára. Légy jelen és vegyél részt a beszélgetésben. Ha sürgős hívást kell elintézned, magyarázd el ezt a párodnak.

De, győződj meg róla, hogy ez többé nem fordul elő. Ha folyamatosan felveszed a hívásokat, és válaszolsz az üzenetekre, az teljes tiszteletlenséget jelent a pároddal szemben.

Legyél kedves a személyzettel

Semmi sem kell ahhoz, hogy kedves legyél a személyzettel. A személyzettel való bánásmód, tökéletesen tükrözi a jellemedet. Így, ha kedves vagy a személyzettel, a párodat ez befolyásolni fogja. Ha kedves vagy mindenkivel magad körül, az azt mutatja a rpárodnak, hogy általában véve is kedves ember vagy.

A számla a tiéd nem csak az első randevú alatt

Különféle érvek keringenek arról, hogy kinek kell fizetnie az első randin. Ha azonban lovagiasnak akarsz tűnni, ha jó benyomást szeretnél rá tenni, vedd el a számlát, amikor az asztalra kerül.

Ezek a tippek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy nagyszerű első benyomást keltsenek egy szerelmi randevún. Ne feledd, hogy légy önmagad, és légy vele és figyelmes.

Tehát:

Az első randevú lehet szórakoztató és izgalmas, de egy kicsit kényelmetlenek és félelmetesek is. A cél az, hogy jól érezzétek magatokat a pároddal, és esetleg találj valakit, aki különleges. De mi van akkor, ha a randevú első perceiben elfogy a beszédtéma? Vagy mi van akkor, ha a beszélgetés életben tartására tett kísérleteid során, egy állásinterjún kezdi érezni magát?

Nem kell tovább küzdened a rettegett, kínos csendekkel, vagy a kényelmetlen szünetekkel! Remek első randevú ötleteket találsz.