Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan nevettessünk meg, egy lányt?

Hogyan nevettessünk meg egy lányt?

Hogyan nevettessünk meg egy lányt?

A humor az egyik legjobb eszköz, amellyel levehetsz egy nőt a lábáról. Nincs vonzóbb egy lány számára, mint az a pasi, aki megnevetteti őt. Tízből kilenc nő azt mondja, hogy élettársa kiválasztásakor szívesebben venné a humorérzéket, mint a jó megjelenést.

A humorral egy lány szívét elnyerni nem könnyű azoknak, akik természetüknél fogva nem viccesek. Szerencsére meg lehet tanulni, hogyan legyünk viccesek, és hogyan fordítsuk ezt az előnyünkre. De ez, nagyon kemény munkát igényel. A humor kellékként való használatának legfontosabb előfeltétele, hogy ezt természetesen, és ne erőltetve tudd csinálni.

A szakértők azt tanácsolják, hogy maradj távol a humortól, hacsak nem érzed magad teljesen jól, ezzel a módszerrel és ha nem vagy biztos abban, hogy jó vagy benne. Ha nem vagy biztos a dolgodban, ne kockáztass. Ehelyett koncentrálj arra, hogy udvarias, kedves, lovagias és figyelmes legyél. Természetesen, a hangsúlyt a „kedvesre” helyezve. Különösen az első randevúkon, amikor felmér téged, hogy eldöntse, szeretne-e jobban megismerni vagy sem.

Hogyan nevettessünk meg egy lányt, amikor a vicc nem alternatíva?

A viccek elmondása az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy valakit megnevettessenek. A gondosan megszerkesztett vicc alkalmas arra, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott helyzethez. Egy jól elsütött poén, a legtöbb beszélgetésen könnyíthet.

Nagy tehetség, ha a megfelelő viccet, a megfelelő időben tudjuk benyögni. Különösen akkor, ha valakivel randevúzunk. Ha nem vagy túl jó a viccmesélésben a legjobb az, ha más módszert választasz arra, hogy megnevettesd a lányt.

Ezt is olvasd el: Romantikus születésnapi smsek, szerelmeseknek

Tekintsd meg ezeket a bevált tippeket, amelyek nem csalnak mosolyt az arcára.

Mimika – ha nincs jó humorérzéked, de úgy érzed, hogy a tanulási képességed nagyjából megfelelő, próbáld ki a mimikát. Ha jól csináljuk, ez bárkit megnevettet.

Ahhoz, hogy elérd azt a pontot, ahol a teljesítményed már hibátlan, próbáld meg videóra venni magad a gyakorlás során. Így, saját magad is láthatod hogy mi, hol hiányzik, és gyorsan kijavíthatod a hibákat. Kérd a család és barátaid segítségét is a visszajelzéshez.

Az egysorosok a legjobbak!

Akár az első randevúról van szó, akár azon alkalmakról, amikor a lányt próbálod megmosolyogtatni, az egysorosok szuper hatásosak. A egysoros beszólások kellően szellemesek, ezért képesek gyorsan megváltoztatni a hangulatot.

Az egysorosok előadási módjának megismeréséhez, nézz meg néhány nagy kedvenc (vagy híres) komikust, akik ezt a módszert használják. Próbálj minél többet gyakorolni a barátaidon! Ez segít elsajátítani az időzítést, és az előadás módját

Ezt is olvasd el: Valentin-napi üzenetek

Csinálj szórakoztató dolgokat!

Ha nem vagy biztos a vicces sorokban, akkor sincs semmi gond! Még mindig megnevettetheted őt, ha szórakoztató dolgokat csinálsz vele. Hozd ki magadból a gyermeket, és szórakozzatok együtt, gondtalanul. Látogass el egy vidámparkba, vegyetek részt egy sütievő versenyen, próbáld ki az ujjfestést, a fazekasságot, a táncot stb…

Nevess magadon!

A nők rendkívül vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik képesek magukon nevetni. Célozd meg a hibáidat, kudarcaidat anélkül, hogy cinikusnak tűnnél. Nagyon jó dolog,  ha az ember elfogadja, hogy esendő. Ettől sebezhetőnek tűnik, ami lefegyverzően bájos is tud lenni.

Az önmagára összpontosító szarkazmus, nagyon vonzó megvilágításba helyezheti a jellemed. A lányok kedvelik azokat a férfiakat, akik tudnak nevetni magukon, ez egy kis védelmet is ad nekik.

De vigyázz! A szarkazmus ne csapjon át önalázásba, mert az nem jó módja annak, hogyan nevettess meg egy lányt.

Gyűjts össze egy mini gyűjteményt  rövid, és szellemes történetekből!

A legjobb, ha „tisztán” tartod a vicceket. Hacsak nem vagytok már fizikailag meghitt kapcsolatban, a vicces történeteket jobban fogadják, ha nem kapcsolódnak az erotikához. A hálószobás viccek, bár rendkívül viccesek, azt a benyomást kelthetik, hogy indokolatlan előrelépéseket teszel.

Csak akkor mesélj felnőtt vicceket, ha már meghitt kapcsolatban vagytok. De még ebben a műfajban is válassz olyan történeteket, amelyek nem gusztustalanok, vagy durvák. A lányok nem állnak jól, a durva viccekkel. Ha folyamatosan új tartalomhoz szeretnél jutni, iratkozz fel néhány jó weboldalra, amelyek naponta vicceket/vicces történeteket küldenek neked. Így, rengeteg ihletet meríthetsz.

Ezt is olvasd el: Romantikus születésnapi smsek, szerelmeseknek

Vidd el egy vígjátékra/standup comedy show -ra.

Jó módja annak, hogy jól érezze magát veled,  ha elviszed egy jó vígjátékra vagy egy népszerű stand-up comedy show-ra. Annak érdekében, hogy a terv ne bukdácsoljon, kérj véleményeket a filmről/stand up show-ról barátoktól vagy online forrásokból. Ha nincs elérhető, jó lenne, ha előtte megnéznéd, hogy jó-e, mielőtt elviszed a barátnődet.

Mosolyogj sokat, és légy boldog te is!

Ezen a világon minden ember boldogságot tud hozni – „ Egyesek boldogságot hoznak, amikor megérkeznek; mások, amikor elmennek” – Oscar Wilde. Tudatosan mutass ragyogó hangulatot, bárhová is mész! Különösen, ha a barátnőddel vagy.

Idővel megtanulod mindennek látni a pozitív oldalát, és minden helyzetben jól fogod érezni magad. A boldogság és az elégedettség ragályos. Senki sem tud ellenállni a mosolygásnak.

Ha sokat mosolyogsz, általában véve boldog vagy, és mindig megpróbálod meglátni másokban a pozitívumot, akkor olyan pozitív energia árad majd belőled, amely a körülötted lévőket is boldoggá teszi.

Boldognak, és nyugodtnak fogja érezni magát veled, és ez az érzés rendkívüli függőséget tud okozni. Szóval mosolyogj sokat, és a megtérülés hatásos lesz!

Alkoss saját stílust!

Ha valakit – komikust/színészt/karaktert – lemásolsz, kezdetnek megfelelő. De azt azért tudnod kell, hogy ez csak ideg-óráig jó. Létre kell hoznod, a saját stílusod. Az eredetiség nagyon fontos. Ne aggódj, ha a humor nem az erős oldalad; megtanulhatod, hogyan hogyan nevettess meg egy lányt, ha kialakítod saját stílusodat, attól függően, hogy miben vagy jó.

Ezt is olvasd el: 12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől

Játssz csínyeket!

Óriási sikere lehet, az általuk játszott ártalmatlan csínytevéseknek. Nagyon szórakoztató a csínytevés – mindaddig, amíg nem okoznak semmilyen testi vagy anyagi kárt. Meríts ihletet különböző műsorokból, és játssz el néhány trükköt a barátnőjével.

Vidd el egy állatmenhelyre!

A legtöbb lány, szereti az állatokat. Mielőtt ezt a lehetőséget választod, egyeztess a barátnőddel! Ha allergiás a kutyákra és/macskákra, és vagy egyszerűen nem szereti az állatokkal való szoros érintkezést, ez a lehetőség akár még rosszul is elsülhet.

Ha ő állatbarát, akkor az állatmenhelyeken való önkéntesség nagyon különleges köteléket építhet ki, kettőtök között. Ha valamit teszünk a szerencsétlen állatokért, az óriási örömet és mély elégedettségérzetet adhat neki. Ez pedig jobb, minden szórakoztató műsornál, így nem kell azon aggódnod, hogyan nevettess meg egy lányt.

Vidd el egy bolhapiaci akcióra.

A lányok szeretnek vásárolni, de még ennél is jobban szeretnek keresgélni, és „rejtett kincsek” és „nagyszerű akciók” után kutatni, amelyeket egy bolhapiac kínálhat. Hagyj erre elegendő időt akár egy egész nap, és élvezd az örömét, miközben boldogan megy egyik helyről a másikra, valamilyen érdekes holmit keresve.

Ezt is olvasd el: Névnapi smsek

Vidd el a szórakozóhelyre.

Készíts egy listát azokról a szórakozóhelyekről, amelyek szerinted tetszenének neki. Előtte tudj meg mindent róla, milyen zenét, és milyen hangulatot szeret. Figyelni kell a belépődíjra és a hangulatra, mielőtt elviszed oda a barátnődet.

Borkóstoló kirándulás.

A borkóstolás egyszerre lehet romantikus és szórakoztató. Ha van egy szőlőültetvény a közelben, vagy gyorsan el tudtok jutni a legközelebbi borospincéhez, ezt nagyon élvezni fogja. Elképesztő élmény megismerni a bort, milyen sajthoz illik, a poharakat, a protokollt, a színét, a fokozatosságot, stb…

Avasd be őt egy új sportba/szabadtéri tevékenységbe

Attól függően, hogy hol éltek, elviheted őt búvárkodásra, sziklamászásra, túrázásra, környezetbarát kirándulásokra, rövid luxuskörútra, barlangexpedícióra, kísértetházi kirándulásra, kempingezésre, stb. Válassz valamit, amit szeretne csinálni, és ahol tudod, hogy jól fogja érezni magát. Ügyelj arra, hogy minden szükséges óvintézkedést megtegyetek a balesetek, vagy kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.

Taníts meg neki egy új játékot.

Lehet, hogy már a számítógépes játékokban is járatos, de akkor is mindig megtaníthatsz neki valami újat,. Kihívhatod őt  egy játékban, amelyet már játszik. Amíg a „játék” témájánál tartunk, megtaníthatod neki  pókert, sakkot vagy bármilyen más játékot, és hozzáadhatod a saját szórakoztató szokásaidat.

Ezt is olvasd el: 18 varázslatos karácsonyi smsek szerelmeseknek

Tehát tudni akarod, hogyan nevettess meg egy lányt?

Ez a lista arra szolgál, hogy inspiráljon téged arra, hogy készíts egy saját receptet a szórakozás érdekében. Azért, hogy szem előtt tartsd a lány örömét. Megnevettetni őt jó módja annak, hogy kötődést alakíts ki a lánnyal. Ebben természetesen az is benne van, hogyan nevettess meg egy lányt!

Az emberek szeretnek nevetni, mert oldja a stresszt és pozitív hangulatot teremt. Ne feledd azonban, hogy a legfontosabb az, hogy jól érezze magát melletted.

Tehát légy önmagad, mosolyogj sokat, és ne törődj túl sokat azzal, hogyan tudsz hatni rá. Ha igazán boldog és kipihent vagy, akkor a mindennapi életben elegendő vicces dolgot fogsz mondani a barátnődnek anélkül, hogy viccek és egyéb vicces dolgok miatt kellene aggódnod.