Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan ne legyél félénk lányok közelében

Hogyan ne legyél félénk lányok közelében

Az a férfi, aki meghatározta a célját magabiztossá, és koncentrálttá válik.

Hogyan ne legyél félénk, a lányok közelében? Ez, az egymillió forintos kérdés, a legtöbb férfi számára. Sok férfi szeretne elbeszélgetni lányokkal, de túl félénkek hozzá. Szerencsére, a válasz nem elérhetetlen. A félénkséget le lehet győzni, és a közhiedelemmel ellentétben, nem is kell hozzá túl sok erőfeszítés.

Mielőtt azonban olyan módszereket keresnél, amelyek segítenek legyőzni a félénkséged, meg kell értened annak az okait. A mögöttes okok megértése segít gyorsan, és teljesen megszüntetni ezt a problémát.

Miért félénkek a férfiak, nők közelében?

A férfiak félénkségét, számos tényező okozhatja. Fontos, hogy ezeket az okokat azonosítsák és elemezzék, így könnyebbé válik az ellenük való védekezés.

A félénkség 5 legfontosabb oka

Múltbeli tapasztalat

„Mindenki a múltbeli tapasztalatok összessége” – Kelley Armstrong. Bármi is történt a múltban, bizonyos szempontból formált bennünket. Néhányuk erősebbé, sebezhetőbbé, óvatosabbá tett minket. Ha, az életedben a nők mindig erősek és uralkodók lennének, akkor nem biztos, hogy kényelmesen lenne számodra, hogy romantikusan közelítsd meg őket.

Mert tudat alatt kialakult képzeteid vannak, a nőkről. Ez akkor is igaz, ha korábban olyan lányok utasítottak vissza, akiket kedveltél, és a visszautasításuk fájdalmas volt számodra.

Az elutasítástól való félelem

Talán ez a leggyakoribb ok, amiért a férfiak visszariadnak a nőkkel való beszélgetéstől. Senki sem szereti az elutasítást. A férfiak még kevésbé, mert a nők pozitív reakcióját, saját macsó tulajdonságuknak tekintik. Míg az elutasítást, a vesztesek tulajdonságaként azonosítják.

Ez felerősödik, ha olyan nő közelében vagy, akihez vonzódsz. Mert az ő elutasítása tönkre tenne, ennélfogva megnő a félelmed. Ami viszont, félénkké tehet téged, és kínossá teheti számodra, ha a közelükben vagy.

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Tapasztalatlanság

Mindannyian így kezdtük. Amikor valami új dologgal szembesülsz nem tudod, mit csinálj. Ilyenkor, egy kicsit félsz attól, hogy rosszul csinálod, és mások vicceinek célpontja leszel. „Mit kérdezzek tőle? Hogyan kezdjek vele beszélgetést? Hogyan tudnám megkedveltetni őt?” Ezek mind olyan kérdések, amelyekre választ szeretnél kapni, mielőtt egy lányhoz fordulsz.

Alacsony önbecsülés

„Az alacsony önbecsülés olyan, mintha behúzott kézifékkel vezetnénk végig az életet.” – Maxwell Maltz. Ha alacsony az önbecsülésed, félsz majd közeledni a nőkhöz. Mert úgy gondolod, hogy nem találnak érdemesnek rá, hogy beszélgessenek veled.

Alacsony önbizalom

„A sikert leggyakrabban azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.” – Coco Chanel. Az alacsony önbecsüléshez hasonlóan az az érzés, hogy nem sikerül majd sikert elérni, megakadályozza, hogy közeledj és beszélgess a nőkkel.

Ha azt hiszed, hogy nem tudod megtenni, akkor tényleg nem tudod. És ez, a kudarc ördögi körét állítja be. Higgy magadban, mielőtt bármit is tennél! Még akkor is, ha nőkhöz közeledsz.

Hogyan ne legyél félénk a lányok közelében

Nincs egy mindenki számára megfelelő gyógyszer amit bevehetsz, és egyik napról a másikra Supermanné válsz. Tehát az első dolog, amit el kell fogadnod, hogy nincs olyan csodalépés vagy gyógymód, amely egy csókkal békából herceggé változtatna téged. Ez, egy fokozatos folyamat. Ehhez pedig három dologra van szükség. Türelem, gyakorlás és kitartás.

A második dolog, amit tenned kell, ami talán a legfontosabb az egészben, hogy elmondod magadnak: Úgy döntöttél, hogy eléred a célodat. „Az 1000 mérföldes utazás egyetlen lépéssel kezdődik.” – Lao-ce. Ez az te 1000 lépéses utazásod! Kezdd ezzel az egy apró lépéssel, és 999 lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz.

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a lányok: flörtöl velem?

Kövesd az alábbi lépéseket, és elég gyorsan odaérsz, hogy ne legyél félénk:

Csináld

Ahhoz, hogy tudd, hogyan kell viselkedni és beszélni a nőkkel, tapasztalatot kell szerezned! A tapasztalatszerzéshez pedig, gyakorolni kell. Mi lehet jobb módja a gyakorlásnak, mint a képességeid tesztelése, a nőismerőseiddel? Csináld! Beszélgess nőkkel!

Nem lesz szükséged rá, hogy mindegyik nővel romantikus kapcsolatod legyen. De, ha csak beszélsz velük, attól megnyugodsz a jelenlétükben. Így, fokozatosan megtanulod, hogyan kezdj el és tarts fenn velük, egy beszélgetést.

A bónusz az, hogy mindig tanácsot kérhetsz a lány ismerőseidtől, hogyan közelítsd meg álmaid nőjét. Örömmel nyújtanak neked, segítő kezet.

Tudnod kell, hogy félénknek lenni, teljesen normális!

Mindenki ideges egy kicsit, ha olyasmit tesz, amiben fontos számára az eredmény. Egy interjú idegessé tesz, mert akarod az állást, egy vizsga, beszéd, stb..

Ez azért van így, mert nyerni akarsz, és nem tudod, mi következik majd, vagy hogyan szerezz gólt. Normális, ha egy kicsit félünk! Ismerd fel, hogy normális dolog egy kicsit félénknek lenni a nőkkel szemben. Mert azt akarod, hogy kedveljenek téged. Ezzel, nincs semmi baj. És ha ezt tudod, máris közelebb jutsz ahhoz, hogyan ne legyél félénk.

Készülj fel az elutasításra

„Ha nem vársz semmit, hajlamos vagy meglepni magad, amikor megkapod.” – Malcolm Forbes. Amikor felteszel egy kérdést, készülj fel a „NEM”-re. És ez nem csak akkor van, amikor meghívsz egy nőt kávéra, vagy egy randevúra.
Sok okból mondhat valaki „NEM”-et. Lehet, hogy nincs jó hangulatban, van barátja, ideges lehet valami miatt, stb. Ne vedd ezt személyesen. Megpróbálhatod megint, egy másik időpontban, vagy kereshetsz másik lányt.

Növeld meg az önbecsülésed

Tudnod kell, hogy az önbecsülés felépítése, időbe telik. A jó hír az, hogy miután azonosítod és elfogadod a problémát, a megoldás jól és gyorsan működik.

Néhány gyors lépés:
Beszélj pozitívan magadról, és dolgozz keményen minden negatív önbeszéd megszüntetésén, mint például: „ Ó! Idióta vagyok ”, „ Teljesen reménytelen vagyok ”, „ utálom magam ”, stb..

Ehelyett mondd azt, hogy „ Csodálatos vagyok ”, „ Méltó vagyok, a szerelemre ”, „ Hibát követtem el? És, akkor mi van? hiszen épp tapasztalatot gyűjtök.”
A pozitív beszéd, fokozatosan elűzi a negatív önmarcangoló gondolatokat, és megnő az önbecsülésed.

Öltözz fel

Ez nem azt jelenti, hogy kizárólag dizájnerruhákat vagy háromrészes szmokingot viselj. Ez azt jelenti, hogy olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magad. Ha úgy gondolod, hogy jól nézel ki, automatikusan jól érzed magad, és ha jól érzed magad, az önbizalmad is megnő.

Tanuld meg a készségeket

Egyesek számára, ez magától jön. Nem baj, ha ez nem történik meg veled. Megtanulhatod, a nővel való beszélgetés készségét. Rengeteg edzőkurzus létezik arról, hogyan lehet megközelíteni egy nőt, és elnyerni a figyelmét. A legtöbb ingyenes és online, így semmi sem akadályozhat meg a tanulásban.

Légy szakértő

Találj valamit, amit szeretsz csinálni, és légy a legjobb ebben a dologban. Az a tudat, hogy jó vagy a szakterületeden, és azzal az örömmel, amit olyasvalamivel kapsz, amit szeretsz, újra fog definiálni téged. Abban a pillanatban, amikor megtudod és a csontjaidban érzed, „mester” leszel! Nem számít, miben vagy jó! A magabiztosságod nagyon vonzóvá válik, a nők számára.

Tűzd ki, az életcélod

Nyilván, nem kell 15 évesen tudnod, hogy mit akarsz elérni 50 éves korodra. De azért jó, ha ennyi idősen, legalább nagyjából tisztában vagy az iránnyal. Azonban 25 évesen, már illik, hogy legyen legalább valamilyen letisztultabb kép a fejedben, az élet menetéről. Ennek megfelelően fel tudsz állítani egy „ütemtervet” arról, hogy mit is szeretnél az életben.

Azt hiszed, ennek semmi köze ahhoz, hogyan ne legyél félénk a lányokkal szemben? Tévedsz!

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél határozott férfi, a lányok közelében

Az a férfi, aki tudja a célját magabiztossá, és koncentrálttá válik.
Ha jól érzed magad, ez megmutatkozik a beszédedben, a járásodban és a viselkedésedben is. És ez az önbizalom, határozottság az, amit a nők teljesen ellenállhatatlannak találnak.