Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan legyél romantikusabb? 12 romantikus tipp, amit ki kell próbálnod

Hogyan legyél romantikusabb? 12 romatikus tipp, amit ki kell próbálnod

Megtanulni azt, hogyan kell romantikusabbnak lenni olyan, mint a test bármely izomzatának megerősítése. Folyamatos munkát igényel. És ennek köszönhetően végül erősebbé, és felkészültebbé válsz, hogy tovább használhasd ezt az izmot.

Azt szeretnéd tudni, hogyan legyél romantikusabb? A romantika elengedhetetlen része egy erős, virágzó kapcsolatnak! Ki ne szeretné, hogy a kapcsolata virágozzon? De persze, nem mindenki született romantikus alkat. Ha azt keresed, hogyan lehetsz romantikusabb tudnod kell, ez egy olyan készség, amelyet ugyanúgy elsajátíthatsz, mint bármi mást. Sőt, még romantikusabb is lehetsz, mint gondoltad!

Ha szeretnéd visszahozni a romantikát egy hosszú távú kapcsolatodba, ne gondold át azokat a dolgokat, amiket a kapcsolat elején tettél a párodért. Hagytál édes kis jegyzeteket, vagy küldtél neki szerelmes smseket? Minden alkalommal megölelted? Megbizonyosodtál arról, hogy tudja, milyen hihetetlenül vonzónak találod őt? És tessék! Ez mind hozzátartozik ahhoz, hogy romantikus legyél egy kapcsolatban!

Ha egy új kapcsolat kezdeti szakaszában vagytok, vagy abban reménykedsz, hogy felfigyelsz valakire és összejössz vele, akkor az is lehet, hogy jobban jársz ebben az egész romantikus dologban, mint gondolnád! Mik azok a dolgok, amelyeket megtehetsz annak érdekében, hogy egy kicsit szélesebb mosolyra késztesd őt? Ez, egy kis plusz munkával jár a kapcsoltodban! Ez a romantika, és nem lesz gond megtanulnod, hogyan legyél még romantikusabb!

Sokféleképpen lehetsz még romantikusabb egy kapcsolatban! De ez az útmutató megosztja azokat a legfontosabb módszereket, amelyekkel növelheted a romantikát köztetek.

Például, ha a partnered számára a dicsérő szavak a szeretetnyelve, a tiéd pedig a vágyaid kifejezése, akkor előfordulhat, hogy azok a romantikus gesztusok, amelyekkel szerelmedet kimutatod, nem úgy sülnek el, ahogy kellene. Meg kell tanulni „úgy beszélni” és úgy szeretni egymást, ahogy a legnagyobb szükségünk van rá! Ez, az egyik legszebb romantikus dolog, amit egymásért tehetünk!

Ezt is olvasd el: Hogyan kell randevúzni lányokkal?

Hogyan legyél romantikusabb? Légy spontán!

Gyakran, a spontán romantikus gesztusoknak van igazán drámai hatása. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy a romantika már régóta alábbhagyott. Ennek nem kell egy dirket romantikus gesztusnak lennie, mint például egy szobafoglalás egy romantikus szállodába. De lehet, hogy egy fürdőrandi lefoglalása, amellyel meglepheted a partnered, jó lehet!

A spontán lét legfontosabb eleme az, hogy tudd, ki a partnered. Ne tervezz páros ejtőernyős élményt, ha a párod fél a magasságtól! Ne tervezz borkóstoló hétvégét, ha tudod, hogy a barátod nem szereti a bort. Te ismered őt, a legjobban! Tervezd meg a tökéletes romantikus meglepetést az alapján, hogy a párod mit szeret!

Ne hagyd abba az ismerkedést!

Az egyik dolog, ami gyakran megtörténik a hosszú távú kapcsolatokban, hogy úgy érezzük, mindent tudunk a másikról. És nem kérdezünk többé. Ez valójában nagyon rossz dolog, mert a végén úgy érezzük, hogy unalmasak lettünk egymás számára. És, senki sem akarja unalmasnak érezni magát, a kapcsolatában! Törekedj arra, hogy nyitva tartsd a kommunikációs vonalakat.

Ezt is olvasd el: 15 jel, amely arra utal, hogy megvan az igaz szerelem

Tervezz randevút a pároddal

Kezén fogva sétálni, egy romantikus randevún? Tökéletes! Ez egy egyszerű, de fontos módja annak, hogy romantikusabbak legyünk a kapcsolatunkban! Ha ez nem az erősséged akkor feltétlenül keress olyan randevúzási ötleteket, mint például Ötletek esőnapi randevúkra, Ötletek szabadtéri randevúkra, Ötletek őszi randevúkra, Ötletek karácsonyi randevúkra, Szilveszteri randevú ötletek, Autós randevú ötletek, és még sokáig lehetne sorolni!

Készítsetek listát a céljaitokról

Van-e romantikusabb egy kapcsolatban, mint az izgalmas célok, amelyek közösek, és együtt várhatjátok? Ez egyike azon édes tevékenységeknek, amelyek különösen romantikusak. Mert, ahogy összeállítjátok ezt a listát, megerősítitek egymást abban, hogy elkötelezettek vagytok egymás, és a jövőtök iránt. Ez, egy nagyszerű módja annak, hogy mélyebben megértsétek egymást, és hogy tudjátok, mik a reményeitek és az álmaitok az életben.

Hogyan legyél romantikusabb Fűszerezd meg a kapcsolatotokat!

Persze, néha a romantikához is kell egy kis plusz fűszer! Ha olyan lehetőségeket keresel, amelyekkel romantikusabbá válhatsz a kapcsolatodban, fontold meg, hogy egy kis pluszt adsz a kapcsolathoz, a fizikai vonzalom fokozásával. Több kézfogással, öleléssel, csókokkal és bármilyen más fizikai kapcsolattal, ami eszedbe jut! A kapcsolat felpörgetése, egyben arról is szól, hogy új módszerekkel serkentsd a párodat mentálisan. Itt is találhatsz pár remek ötletet, hogyan fűszerezheted meg kapcsolatodat.

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy romantikusabbak legyünk, ha édes szerelmes smseket küldünk, vagy romantikus üzeneteket hagyunk a párunknak. Rengeteg nagyszerű ötlet van az édes jó éjszakát üzenetek, a jó reggelt üzenetek, sőt a romantikus karácsonyi üzenetek is sokat segítenek !

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenetek és smsek a feleségednek

Légy megfontolt

A romantikusabbnak lenni nem csak a nagy gesztusokról szól! Hanem azokról az apró, napi átgondolt dolgokról, amelyeket egymásért tesztek. Mint például, hogy megtankolod a párod kocsiját, vagy észreveszed, mikor fogy a kedvenc nassolnivalója, és veszel néhány csomaggal belőle. Amikor ilyen dolgokat csinálsz, azzal megmutatod partnerednek azt, hogy odafigyelsz rá, és szeretnéd jobbá tenni az életét! És ez, az egyik legszebb módja annak, hogy romantikus legyél!

Válaljátok együtt a kapcsolat kihívásait

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy romantikusabbá váljatok! Bármilyen szórakoztató, céltudatos kihívást közösen felvállalni, szórakoztató módszer a kapcsolat megerősítésére. A kihívások közös leküzdése, tökéletes a kapcsolatod romantikájának növelésére! Mivel, minden kihívás, nagyszerű kapcsolat- és intimitásépítő gyakorlat.

Készíts egy „Miért szeretlek dobozt”

Nem kell doboznak lennie. Tetszőleges tárolóedény lehet. De, az ötlet ugyanaz marad: írd fel az összes dolgot, amit szeretsz a párodban, és az összes okot, amiért szereted őt, összehajtogatott papírdarabokra. Tedd a papírt a tégelybe. Amikor bemutatod neki, tudasd vele, hogy azt szeretnéd, ha ki kellene deríteni az okot, amiért szereted ezeket a tulajdonságait. Ez egyike azoknak a romantikus gesztusoknak, amelyek idővel nagyon kifizetődő feladatot jelenthetnek!

Ezt is olvasd el: Hogyan kell bókolni, egy lánynak?

Tedd különlegessé az évfordulókat

Egy nő, átölel egy férfit az ágyon. Szép szándék, ha megpróbálsz romantikusabb lenni. Az, egy egyszerű módja annak, hogy romantikusabb legyél, ha erőfeszítéseket teszel a különleges évfordulók megünneplésére. Például, hogy mióta randevúznak, vagy a házassági évfordulót. De, más „első” eseményeket is figyelembe vehetsz, és azokat is megünnepelhetitek.

Van egy kávézó, ahova először meghívtad a kedvesed? Tervezhetsz egy randevút abba a kávézóba, hogy megünnepeljétek ezt a különleges pillanatot! Tudasd a pároddal, mennyire hálás vagy neki, hogy igent mondott! Legyen szó jelentős évfordulókról egy adott dátummal, vagy csak fontos pillanatokról és helyekről a kapcsolatodban, ha megmutatod a partnerednek, hogy kedvesnek tartod ezeket az emlékeket, egyúttal azt is megmutatod neki, milyen jelentőségteljes számodra ez a kapcsolat számodra.

Hogyan legyél romantikusabb? Hozzatok létre kapcsolati rituálékat

Amikor létrehozol egy kapcsolati rituálét, elkötelezed magad egy közös élmény mellett. Legyen szó akár olyan egyszerű dologról, mint például a közös reggeli kávézás, vagy egy olyan ünnepi rituálé, amelyet még évekig megosztotok egymással.

Ezt is olvasd el: A romantikus nosztalgiázás

Hogyan legyél romantikusabb?Bókolj sokat a párodnak!

Vannak, akik erős kapcsolattal kezdenek, ami fokozatosan megszakad. A bókolás, egy nagyon szép módja annak, hogy életben tartsátok a romantikát! Ha nagylelkűen bánsz a bókjaiddal, akkor gondoskodsz arról, hogy partnered különlegesnek érezze magát! És, nem ezt akarjuk mindannyian? Bónuszként, minél több bókot adsz, annál több bókot is kapsz!

Megtanulni azt, hogyan kell romantikusabbnak lenni olyan, mint a test bármely izomzatának megerősítése. Folyamatos munkát igényel. És ennek köszönhetően végül erősebbé, és felkészültebbé válsz, hogy tovább használhasd ezt az izmot. Minél romantikusabb gesztusokat teszel a kapcsolatodban, annál romantikusabb leszel. Azt fogod látni, hogy többé nem kell túl sokat gondolkodnod azon, hogyan legyél romantikus, mert már megszokássá vált.

Sokféle módja van annak, hogy visszahozd a romantikát egy kapcsolatba! Annak is, hogyan kell romantikusabbá válni. De mindennek a lényege mindig az a szándék, hogy megmutasd a párodnak, mennyire különleges a számodra, és mennyit jelent neked. Ha a szívedben tartod ezt a szándékot, és követed a fent felsorolt ​​dolgokat, pillanatok alatt elsajátítod azt, hogyan lehetsz romantikusabb!