Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan legyek érdekes? 17 apró trükk, hogy érdekesebbnek tűnj

Hogyan legyek érdekes? 17 apró trükk, hogy érdekesebbnek tűnj

A legjobb, amit tehetsz, ha önmagad maradsz. Ha hű maradsz magadhoz, az emberek természetesnek fognak találni. A hitelesség, szavak nélkül is érzékelhető és érezhető.

Az ember néha felteszi magának azt a kérdést, „mégis, hogyan legyek érdekes?” Tudod, csak azért, mert dumáltok egy kicsit, az még nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelned a beszélgetésre.

Néha a legkönnyedebb, és legközvetlenebb beszélgetéseket a legnehezebb lebonyolítani. Ha nincs semmi tartalmas téma, vagy fontos mondanivalód, akkor nehéz olyan témát találni, ami mindkettőtök számára érdekes. Akármit is csinálsz, csak erősödik benned a kérdés, hogyan legyek érdekes?

A legtöbb kis jelentéktelen beszélgetés forgatókönyve azt is magában foglalja, hogy idegenekkel, ismerősökkel vagy olyan emberekkel érintkezel, akiket nem ismersz olyan jól. Szóval hogyan tudod őket, rabul ejteni?

Az itt olvasható egyszerű trükkök lekötik mások figyelmét, és érdekesebbé tesznek téged, a beszélgetőpartnered számára.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szimpatikus?

1) Mutass, őszinte érdeklődést

Minden, a hitelességgel kezdődik. A legérdekesebb emberek, akikkel beszéltem, őszinte érdeklődést mutattak irántam.

A beszélgetések során kérdéseket tettek fel nekem, mert valóban többet akartak tudni. És mint egy jó tenisz meccs, ott is lesz egy nagyszerű oda-vissza, amiben elindulunk egy olyan közös utazásra, amiben megismerjük egymást.

2) Hogyan legyek érdekes? Légy jó hallgató, hogy érdekesebbnek tűnj

Ezek a kiváló beszélgetőpartnerek, egyszerűen jó hallgatók voltak. Amikor kérdést tettek fel, megvárták a választ, mielőtt tovább lepnének. És amikor meghallották a választ, átgondolt kijelentéseket, vagy kérdéseket kaptam válaszként.

Ha figyelmesen hallgatsz, a beszélgetés olyan, mintha hirtelen véget érő verseket tartalmazna.

3) Mutass lelkesedést

Amellett, hogy figyelmesen hallgatsz, egy másik nagyszerű trükk, amellyel érdekesebb emberré válhatsz beszélgetések közben, ha őszinte lelkesedést mutatsz mások felé.

4) Mesélj történeteket, hogy érdekesebbnek tűnj

Szeretek olyan emberekkel beszélgetni, akiknek érdekes történeteik vannak. Ki ne szeretne meghallgatni, egy jó történetet? Ahhoz, hogy magával ragadó lehess, szórakoztató vagy lenyűgöző anekdotákat kell előadod.

Ezeknek a történeteknek relevánsaknak kell lenniük ahhoz a témához, amiről éppen beszélgettek. Ha a megosztott történetek más területet érintenek mint a beszélgetés témája akkor elmondhatod, hogy a másik fél nem igazán érdeklődik irántad, vagy nem figyel rád.

5) Legyél jó mesemondó, hogy érdekesebbnek tűnj

Amikor elmondod a történeteidet, gondolj a történet csúcspontjára. Nem szabad a történet leglenyűgözőbb részével kezdened. Azt hagyd meg, későbbre!

Mielőtt elbűvölnéd a hallgatódat, légy lényegretörő, és megnyerő. Közben, az elejétől a végéig elmondhatod a történeted, hogy lekösd az emberek figyelmét.

6) Hogyan legyek érdekes? Áruld el, mi a hobbid, mi az érdeklődési köröd.

Ha a beszélgetés nem alkalmas történetek elmesélésére, beszélgethettek olyan dolgokról, amiket szívesen csinálsz. Új hobbit kezdtél? Mesélj róla, az embereknek. Vajon az emberek vonzónak találják az érdeklődési köröd? El fogják mondani.

És figyelj rá, hogy ne csak egyirányú beszélgetést folytass velük. Kérdezd meg a többieket, ők érdeklődnek-e olyan dolgok felé, amelyekben te is részt veszel. Vagy egyszerűen, csak kérdezd meg őket, mit gondolnak erről.

7) Beszélj szenvedéllyel

Az embereket, csak akkor ragadják meg hobbijaid és érdeklődési köreid, ha valóban szenvedélyesen rajongsz érte. A legérdekesebb emberek szenvedélye, és lelkesedése ragadós.

Hagyd, hogy mások fedezzék fel szenvedélyeidet, a te látásmódodon keresztül. Engedd be őket a világodba, hogy ők is megtapasztalhassák a szavaidon keresztül.

8) Légy naprakész, a napi eseményekről

A társalgás, teljes mértékben az aktuális események körül foroghat. Mindaddig, amíg távol maradsz az olyan vitatott témáktól, mint a politika, vagy az etnikai kérdések.

Az alapvető ismeretek arról, hogy mi történik a világban, sokat segíthetnek a viccelődés során. Betekintésekkel, részletekkel, sőt véleménnyel is hozzájárulhatsz. A fontosabb kutatásoktól a legviccesebb, legfelkapottabb mémig, amelyet a közösségi médiában láttál, mind fenntarthatja mások érdeklődését.

9) Ismerd, a népszerű témákat

Ha már a mémekről beszélünk, a közösségi médiában zajló eseményekkel való összhang, furcsa módon érdekesebbé tehet mindenkit, a társalgások során. Hozzászólhatsz a hírességekről szóló pletykákhoz és hírekhez is, például azzal, hogy ki, mit csinált mostanában.

Vagy, milyen számok maradtak ki, a legutóbbi Taylor Swift koncerten. Természetesen, ez nem kell feltétlenül szó szerint érteni. Ha az érdeklődési köröd, korod a klasszikus koncertek köré orientálódik, akkor használd azt a témát. Gazdagítsd az emberek életét, a kulturális műveltségeddel.

10) Előre készítsd elő, a beszélgetés témáit

Ha nincs időd a közösségi oldalak böngészésére, vagy a napi hírek olvasására, az rendben van. Valamennyire hamisíthatod a dolgokat. A következő összejövetel, vagy nyilvános összejövetel előtt készíts elő néhány témát, egy gyors kutatással.

  • Próbáld ki ezeket:
  • Tekintsd meg a legújabb felkapott hashtageket, a TikTokon
  • Nézd meg a napi hiradókat.
  • Nézd meg a számodra elfogadható napilapok címlapját

Ezt is olvasd el: Hogyan tégy rá jó benyomást, az első randevú során

11) Hogyan legyek érdekes? Légy jólinformált, és képezd magad

Megvan az a gyors kutatás, amit az imént említettem a 10. pontban? Ha van időd, tedd ezt minden nap, hogy jól informált legyél, és tanulj.

Olvass könyveket, cikkeket vagy blogbejegyzéseket, jó hírű helyekről, különféle témában azért, hogy megfelelő tudásbázissal rendelkezz.

Nem ideális hazudozni, vagy híreket, tényeket elferdíteni, ha igazán érdekes ember akarsz lenni a társalgások során. Illeszd be az olvasást és a tanulást a mindennapjaidba, hogy az természetes és hiteles legyen, amikor előadod.

12) Hogyan legyek érdekes? Utazz sokat

A beszélgetés során felhozható legérdekesebb meglátások olyan dolgok lesznek, amelyeket senki más nem tapasztalt meg. Sokat utazó emberként igazán klassz dolgokat, szokatlan, ismeretlen tényeket és találkozásokat gyűjthetsz a világ minden tájáról, hogy megoszd másokkal.

13) Bővítsd a tapasztalataid

Ha nincs módod arra, hogy bejárd a világot, pusztán a dolgok helyi szintű megtapasztalása is érdekesebbé tehet téged. Nézd meg, milyen rendezvények vannak a városod körül, és vegyél részt rajtuk.

Próbáld meg az élményeidet olyan dolgokkal összhangba hozni, amelyek valóban érdekelnek, hogy jól érezd magad a folyamatban. Ha megosztod ezeket a történéseket másokkal, ők is ugyanolyan inspirációt kapnak, mint te.

14) Hogyan legyek érdekes? Lépj ki a saját komfortzónádból

Tudom, hogy ez nem könnyű. Az emberek hajlamosak csak olyan dolgokat csinálni, ami közben biztonságban, és kényelmesen érzik magukat.

Ha azonban kikényszeríted magad a komfortzónádból, fantasztikus történeteket fogsz mesélni. Magabiztosabbá is válsz, ami magától értetődőbbé teszi a beszélgetéseket. Csinálj olyan dolgokat, amelyeket általában nem tennél meg, hogy segíts magadnak a fejlődésben.

15) Fejleszd, a humorérzéked

Nézd! Lehet, hogy nem születtél viccesnek, de a humor óriási szerepet játszhat a beszélgetésekben. Ha élvezetes, szórakoztató és emlékezetes vagy, az emberek vonzódni fognak feléd. Fejlesztheted ezt a képességet, ha standup humoristákat nézel, vicceket olvasol, vagy egyszerűen megtalálod a „viccet” a mindennapi életben.

Ezt is olvasd el: Hogyan nevettessünk meg, egy lányt?

16) Fejleszd az önérzeted

Tudod, ki vagy? Tetszel magadnak? Ha a válasz nem, akkor van még tennivalód. Fogadd el, mennyire egyedi vagy! Fogadd el, az erősségeidtől a gyengeségeidig. Kérdezd meg magadtól, mitől vagy az aki? Fejleszd az önérzeted, hogy kényelmesen tudj beszélgetni, idegenekkel.

Ez pedig, elvezet az utolsó ponthoz…

17) Hogyan legyek érdekes? Légy hiteles!

Ezt az írást azért olvastad el, hogy olyan stratégiákkal vértezzen fel téged, amelyekkel érdekesebbé teheted magad a társalgások során. A legjobb, amit tehetsz, ha önmagad maradsz.

Ha hű maradsz magadhoz, az emberek természetesnek fognak találni. A hitelesség, szavak nélkül is érzékelhető és érezhető.