Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan küldjünk szexi sms szövegeket

Hogyan küldjünk szexi sms szövegeket

Mindig emlékezz arra, hogy a határok tiszteletben tartása mennyire fontos, amikor szexi szöveges üzenetet küldtök egymással. Még ha két felnőtt között létrejött, kölcsnös megyezésen alapuló smsekről is van szó, akkor is észben kell tartanod, hogy valakivel egy nagyon személyes, és bensőséges kapcsolatba kerülsz.

A szexi sms szövegek tökéletesek arra, hogy feldobd vele a partnered napját. Miért nem küldesz valakinek egy szexi smst a munkanapján, vagy este, hogy tudasd vele, hogy gondolsz rá?

És miért állsz meg az sms szövegnél? Lehetnek videoüzenetek, hangjegyzetek vagy akár kézzel írott levelek is. A kabátzsebükben elrejtve, vagy a párnájuk alatt apró, véletlenszerű jegyzeteket is hagyhatod neki.

A személyes érintés sokat segíthet abban, hogy megmutasd a partnerednek, hogy törődisz vele, és szereted őt. Tehát ha legközelebb rá gondolsz, próbálj meg neki egy szexi sms szöveget küldeni, és dobd fel vele a napját.

Szexi sms szövegek etikettje

Tehát most van némi ihleted a következő szexüzenetedhez, és készen állsz a „küldés” gomb megnyomására? Mielőtt megtennéd, van néhány javaslatom a szexi sms üzenetek küldésére vonatkozó etikettről.

Ezt is olvasd el: Flörtölős smsek

1. Az időzítés minden

Amikor szexi sms szövegekről van szó, nagyon fontos az időzítés! Mint például az, hogy milyen gyakran küldöd az smst, milyen gyorsan válaszolsz egy szövegre, és mikor küldöd azt a szexi sms szöveget.

Minden számít! Ne bombázd a kedvesedet szexi szövegekkel egész nap! Különösen akkor, ha nem válaszol. Legyél tudatában annak, hogy kétségbeesettnek, vagy kiéhezettnek is tűnhetsz, ha túl sok szexi smst kap tőled.

Ahhoz, hogy szexi smsekben folyjon a beszélgetés, mindkét félnek megfelelő hangulatban kell lennie. Ezért próbáld meg felmérni, hogy a partnered érzi-e ezt.

Érdemes arra is figyelni, hogy mennyi ideig vár a válaszadásra. Győződj meg arról, hogy nem vársz túl sokáig a válaszra, hogy ne veszítse el ezt a fokozottabb lelki állapotot.

De egy kis várakozás az üzenetek között, még érdekessé teheti a dolgokat. Van valami mondanivaló a késleltetett kielégülésről, ha szexi sms szövegekről van szó.

Ezt is olvasd el: Az érzelmileg éretlen ember

2. Légy önmagad

Mint mindig, most is fontos, hogy önmagad légy. Ne félj megmutatni a személyiséged, és hagyd, hogy egyedi humorérzéked ragyogja be. Csak azért, mert az sms üzeneteid szexi hangulatúak, ez nem jelenti azt, hogy a humor egyáltalán nem játszhat szerepet.

Ne érezd úgy, hogy egy bizonyos típusú személynek kell lenned, amikor üzenetet küldesz neki. Nagyon jó időnként, egy kis humorral keverni ezeket a pimasz, szemtelen szövegeket.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell bókolni, egy lánynak?

3. Légy kreatív

Amikor szexi szöveges üzenetekről van szó, mindig jó, ha a dolgok érdekesek maradnak. Ha teheted, küldj vegyesen hosszabb, és rövidebb üzeneteket is, valamint olyan szövegeket, amelyek egyáltalán nem kacérkodnak a vágyaitokkal.

Küldhetsz néhány képet is, de nagyon vigyázz, kinek is küldöd, és, hogy milyen képeket küldesz magadról. Ezzel változatos, és vonzó lesz a beszélgetésetek.

4. Légy vele tisztelettudó

Mindig emlékezz a határok tiszteletben tartására! Még ha megyezésen alapuló beszélgetésről is van szó, ami két felnőtt között zajlik, akkor is észben kell tartanod, hogy valakivel személyes, és nagyon bensőséges kapcsolatba kerülsz! Ezért óvatosan kell lépkedned, az sms erotika mezején.

Tartsd őt tiszteletben, és ügyelj arra, hogy ne lépd át a határokat! Ne okozz senkinek kényelmetlenséget, az üzeneted tartalmával. A stílusod szemmel tartása, a tisztelet része.

Az üzeneteid hangneme, mindent megváltoztathat a romantikus SMS-ezés során.

Ügyelj arra, hogy sugalmazd a szándékaidat, de tiszteletteljes nyelvezetet használj, hogy elkerüld a félreértéseket, vagy a bántó érzéseket.

Ezt is olvasd el: 78 romantikus üzenet, szerelmes szöveg fiúknak

4. Vége a magasban.

Végül, ha nem akarod, hogy a teljes szextingre térjetek át, hogyan fejezheted be a beszélgetést? Ismét ez a szépsége a szöveges flörtnek. Egyszerűen abbahagyhatod a válaszadást!

Ha a dolgokat udvariasan nyitva akarod hagyni, akkor elmondhatod neki, hogy most menned kell, de később SMS-t fogsz küldeni neki, vagy várod a válaszát..

Nem számít, hogyan döntesz! Úgy, hogy véget vetsz a szexi smseknek vagy sem. Mindig ügyelj arra, hogy a másik fél pozitívan, és izgatottan érezze magát, így várja a következő lehetőséget a folytatásra.

A nagyszerű befejezés, egy biztos módja annak, hogy életben tartsa a szikrát, és gondoskodjon arról, hogy beszélgetéseitek kacérak, és szórakoztatóak maradjanak.

Szóval légy kreatív, és érezd jól magad vele. Hiszen a flört is erről szól.