Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kell felvidítani egy férfit?

Hogyan kell felvidítani egy férfit?

Nem túl nehéz felvidítani a párodat! A legjobb megoldás kiválasztásakor járj el a megérzéseidnek megfelelően. Néha előfordulhat, hogy az alábbi ötletek nem válnak be, ilyenkor improvizálnod kell.

A legnagyobb kérdés, hogy egy párkapcsolatban, hogyan kell felvidítani egy férfit. Egy nap hazajössz, és a barátodat nagyon rosszkedvűnek találod. Aggódsz, és próbálsz beszélgetni vele, de valójában nem mond neked túl sokat. Tudod, hogy a nyaggatás nem sok hasznot hoz, ezért a túl sok kérdezősködés nem ajánlott.

Nem számít, hogy tudod-e, mi a baj, sokféleképpen fel lehet vidítani egy pasit. Egy kis gyakorlással, türelemmel és sok szeretettel a legnehezebb helyzetekben is képes leszel mosolyt csalni az arcára.

13 módszer, amely visszahozza a párod mosolyát

Mielőtt megvizsgálnánk, mit tehetsz a partnered felvidítása érdekében, tudnod kell, hogy a férfiak egészen másként gondolkodnak, mint a nők. Ezért, a nőknek tetsző dolgok nem biztos, hogy olyan hatékonyak a férfiaknál, és fordítva is igaz. Ezért ne lepődj meg, ha néha a legjobb erőfeszítéseid sem hozzák meg a kívánt eredményt. Ez azért van, mert nem biztos, hogy férfiként gondolkodsz.

Feltétlen támogatás nyújtása

Ha azt mondod: „Bármi is zavar kérlek tudd, hogy én mindig ott leszek” Ennek a mondatnak, elképesztő hatása lehet.

Öleld meg szorosan

Vesd át a karjaidat a vállain. Öleld meg, szorosan. Ne mondj semmit. Csak öleld szorosan egy ideig, és mosolyogj rá megértően. Ennél jobb módszer, nem is lehet egy férfi felvidítására. Érzi, hogy benned nem csak testi, de lelki társra is talált.

Főzz neki valami nagyszerűt

A férfi szívéhez, a gyomrán keresztül vezet az út. Vagyis, a férfiak nagy jelentőséget tulajdonítanak, az elfogyasztott ételek ízének. Ha a férfi az ételek ismerője, tervezz egy romantikus vacsorát kettőtöknek, hogy jó hangulatba kerüljön.

Vidd el egy gyors tempós sétára, vagy edzőtermi edzésre

Ez lehet az egyik legbiztosabb módja annak, hogy felvidítsd a barátodat. A testmozgás elősegíti a jó közérzet hormonjainak termelését. Ráadásul a tevékenység, egy rövid időre elvonja gondolatait a problémától és időt ad neki, hogy összpontosítson. Akárhogy is, a férfi jobban érzi magát tőle.

Adj neki, egy relaxáló testmasszázst

Nincs is jobb, egy pihentető masszázsnál kedvesétől. Az erőfeszítéssel meg fogod mutatni a barátodnak, hogy szereted és törődsz vele. A masszázs pedig, ellazítja a testet és az elmét. Ezzel biztosítva, hogy elég hamar kiszabaduljon az őt körülvevő problámából.

Vedd rá, hogy veled imádkozzon

Ha vallásosok vagytok, jó dolog együtt imádkozni. Imádkozz, hogy Isten mutassa meg annak a módját, hogyan találhat megoldást a problémára. Majd nevezz meg 10 különleges dolgot, amiért hálás vagy abban a pillanatban. Az életed pozitív aspektusaira való összpontosítás, az energiát negatívról pozitívra fordítja, és a világ, hirtelen már nem lesz olyan sötét.

Tarts egy miniszünetet

Mondd el a párodnak, hogy mindketten kiszálltok a világból egy pár órára (vagy napra), és csak legyetek egymással. Ha van kedvenc beszélgetőpartnere, az nagyszerű lenne. Ha nem, csinálj valamit, ami mindkettőtöknek nagy örömet okoz.

Mint egy rövidszünet egy luxusszállodában, egy randevú egy előkelő étteremben, egy piknik, ahol bepillantást nyerhetsz nagyszerű kapcsolatodba, és kilökheted partneredet a depresszióból.

Kérdezd meg, hogy akar-e beszélni róla

Ha igen, ne adj önként megoldásokat, megrovásokat vagy tanácsokat. Csak hallgass. Hallgasd meg, mi fáj neki. Anélkül, hogy önként ajánlanád megoldásokat. Kizárólag akkor mondj bármit is, ha ő azt kéri. Ha igen, mondd el a véleményedet anélkül, hogy leszidnád őt, az esetleges rossz döntései miatt. Hadd hozza meg ő, a fontos a döntéseit. Csak légy ott mellette.

Kertészkedés

Ha szereti a növényeket, vidd el kertészkedni. Ez a tevékenység hatalmas terápiás tulajdonságokkal rendelkezik, és képes egyszerre csökkenteni a vér koleszterinszintjét és a vérnyomást is. Elképesztő, hogy a kertészkedés milyen jótékony hatással van, egy stresszes emberre.

Írj 10 dolgot, amit szeretsz benne

írj le 10 dolgot róla, amit nagyon szeretsz benne, és add oda neki. Ez egy szinte bolondbiztos módszer, hogy felvidítsd a barátodat, mert ez a lista megmelengeti a szívét. Győződj meg róla, hogy a lista jó, és hogy ő megérdemli, amit a papírra írtál. Ha azonban csak egy értéktelen hízelgés lesz belőle, akkor jobban fog fájni.

Tereld el a figyelmét

Próbáld meg egy időre, elterelni a figyelmét a problémáról. Még akkor is, ha az nagyon rövid ideig tart. Beszélgess vele a ház körüli dolgokról, a munkahelyedről, mutass neki egy jó vígjátékot, vagy kapcsolj be egy jó zenét (a kedvencét), és kérd meg, hogy táncoljon veled… Csinálj valamit, ami eltereli a gondolatait a problémáról, és ez talán segít neki legyőzni a depresszióját, amíg talál megoldást.

Kényeztesd őt, egy gyógyfürdővel

A gyógyfürdő pihentető, és élénkítő hatású. Néha ez egy csodálatos módja annak, hogy belső erőt és inspirációt merítsen belőle. Sokszor ez az egyik legjobb megoldása annak, hogyan kell felvidítani egy férfit. Vidd oda, és hagyd, hogy kikapcsolja az elméjét és testét. A kényeztetés, biztosan boldogabbá teszi őt és biztosan boldog lesz azért, mert ilyen megfontolt élettársa van. Ha nem tudod őt elvinni egy gyógyfürdőbe, otthon saját magad is megadhatod neki.

Tartsatok filmestet

Szervezz neki egy filmestet. Állíts össze olyan filmeket, amelyek megfelelnek az ő ízlésének. Néhány vígjáték, és néhány szomorú film is lehet a listában. A nevetés és a könnyek egyaránt katartikus hatásúak, úgyhogy keverd össze őket. A jó filmek kitisztítják az ember elméjét, megszabadíthatja őt a szomorúságtól, aggodalomtól és a depressziótól. Segíthet neki, más szemszögből nézni a problémáját.

Nem túl nehéz felvidítani egy férfit! A legjobb megoldás kiválasztásakor, járj el a megérzéseid szerint. Néha előfordulhat, hogy a fenti javaslatoktól eltárőt kell  használod, sőt néha improvizálni kell. Az itt megosztott ötletek csak arra szolgálnak, hogy elgondolkodjatok egy srác felvidításának módjain. Te jobban ismered őt, mint bárki más!!

Ezt is olvasd el: Hogyan kell elcsábítani egy férfit?