Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Hogyan kell bókolni, egy lánynak?

Hogyan kell bókolni, egy lánynak?

Sok srác esik abba a hibába, hogy lovagi kötelességből mond, elavult, ötlettelen bókokat. És bár, a próbálkozás megnyerő lehet, valójában csak egy kínos mosolyra és egy vicces történetre vezet, a lány részéről. Ha megtanulod a bókolás módját, az garantáltan feldobja a randevúzási szokásaidat.

A bókok, fontosak a mai társadalomban, pedig a férfiak legtöbbje nem tudja, hogyan kell bókolni egy lánynak . A megjegyzések túl gyakran vezetnek félreértésekhez, ebből eredően pedig sértődéshez. Úgy pedig, az esélyed örökre elvész. A bókok, nem kósza megjegyzések, amelyeket a nőknek mondanak, miközben elhaladtok egymás mellett.

A bókok célja az, hogy a nők jól érezzék magukat. A bóknak, javítania kell egy nő napját anélkül, hogy sérelmet, vagy félreértést okozna a kellő udvariasság hiánya miatt.

A mai nők is jóleső érzéssel fogadják a bókokat. De a férfiaknak, jobb módszereket kell találniuk, a csodálat jeleinek hatékony közlésére. Az alábbiakban tippeket kapsz arra, hogyan kell bókolni egy lánynak.

1. A stílusos hölgy

Dicsérd meg a frizuráját, ha éppen fodrásznál volt. Egyáltalán már az is felér egy bókkal, hogy észreveszed, hiszen köztudott, hogy a férfiak jelentős többsége észre sem vesz egy új frizurát. Az új frizura, jelentős változást jelent a nők számára.

Egy ilyen bóktól, jobban érzi magát. Főleg akkor, ha nem biztos benne, hogy jól néz ki.

Mondd neki: „Sok nő nem tudja ezt a frizurát, megfelelően viselni! De te, kivétel vagy.

2. A gyönyörűen kínos

Egy jókor elmondott bók segíthet egy nőnek ellazulni, ha szorong egy társasági környezetben. A kedves szavak segítenek megtörni a jeget. De a szavaidnak, őszintének de nem túl tolakodónak kell lenniük.

Próbáld megdicsérni, az öltözékét. Amikor bókolni próbálsz egy lánynak, kerüld az olyan egyszerű megjegyzéseket, mint például: „Hűha! Te jól nézel ki!” Felületesnek és komolytalannak fogsz tűnni.

Mondd neki azt, hogy „Az öltözéked elegáns, csipetnyi kifinomultsággal.”

3. A lelkes olvasó

Figyelj a könyvekre, amelyeket a könyvesboltban megnézel. Az irodalom, vagy a bestsellerek iránt érdeklődő nőknek szóló bók, a nők intellektusát vonzza.
Ne ronts el mindent azzal, hogy kiterjedt narratívát kínálsz. Kevesebb, mint egy perced van rá, hogy felkeltsd a figyelmét.

Mondd neki azt, hogy: „Ez egy rendkívüli választás! Imádom, azt a könyvet!”

4. Az igazi humanitárius

Ő az a nő, aki mindig pénzt ad a hajléktalanoknak. Kinyitja az ajtót, az időseknek a boltban. Mindig van egy kedves szava mindenkihez, és soha nem álságos vagy sekélyes.

Ez a nő szabadidejét kutyák vagy macskák megmentésére használja, vagy egy népkonyhán dolgozik. Csodálatos, és kedves dolgokat művel, és nem vár semmit cserébe.

Mondd neki: „A világnak, többre van szüksége! Rád!”

5. A kávéfüggő

Minden reggel ellátogat, a helyi kávézóba. Mindig ad borravalót a baristának, és minden nap ugyanazt a kávét rendeli. Tudja, hogy ott áll a sorban, és próbál türelmes maradni, miközben egyik lábáról a másikra ringatva kétségbeesetten keresi a karamell macchiato-ját az extra cukorral.

Mondd neki, hogy „Kifogástalan az ízlése, és a finom kávé ínyence!”

6. A társasági lány

Megszokta, hogy a figyelem középpontjában áll. A rajongói, mindenhová követik. Úgy tűnik, minden esetben a buli élteti. Mindent hallott, és süket fülekre találsz, ha azt mondod neki, hogy gyönyörű.

Miért? Ha mindenki ezt mondja neki, nem kell őt meggyőznöd róla. Amit ő akar, az a tisztelet.

Mondd neki: „Igazán lenyűgözött, hogy milyen elegáns. Klasszisokkal jobban nézel ki bárkinél, egy ilyen folyamatosan változó, és néha ellenséges környezetben.”

7. A karizmatikus jógi

Minden nap jógázik, és meditál. Jógaórát tarthat, stúdióba látogathat, vagy felállíthatja saját különleges békeszentélyét. A jógik arra törekszenek, hogy egyensúlyba hozzák karmájukat, és eggyé válnak az univerzummal.

Ő is jótevő, aki mindenkiben meglátja a jót.

Mondd ezt neki: „A hangulatod békét, szeretetet és harmóniát áraszt, minden egyes emberbe, akivel találkozol.”

8. A műkedvelő

Ő nem hipszter, mert túl érett ahhoz. Kifinomult, jól öltözött és szereti a művészeteket. Megáll egy festmény előtt, és hosszasan bámulja. Ha az vonz valamit a lelkében, szeretni fogja.

Mondd ezt: „Bár [illeszd be a művész nevét] munkája makulátlan és kiemelkedik a többiek közül, nem hiszem, hogy [illeszd be a művész nevét] valaha is meg tudna örökíteni egy ilyen figyelemre méltó, és időtlen szépséget a vásznon, mint te.”

9. Mindenki anyja

Ő a szívet melengető önkéntes, aki meggyőz téged és barátaidat, hogy fogadjatok örökbe több menhelyi háziállatot. Minden kutyát vagy macskát megsimogat, akivel találkozik. Minden állatot szeret, és kötelességének érzi, hogy minél több állatott megmentsen.

Ő egy szabad szellemű bohém, aki rendetlen kontyot visel, vagy a haját felső csomóba tekeri. És mindig egy új kalandhoz öltözik.

Mondd: „Te egy gyönyörű angyal vagy, akit azért küldtek ide le, hogy a világot jobb hellyé tegye, minden állat számára.”

10. Ő az Alfa

Intelligens, karriervezérelt, független, kívül-belül gyönyörű, és nem játszik a bajnokságban. Lehet, hogy akar téged, de nincs rád szüksége. Erős barátnői törzse van, akik naponta felemelik egymást. Soha nem találkoznak egymással, ha a hajkoronájuk nincs rendben.

Mondd neki: „Csak egy igazán kivételes nő képes olyan keményen dolgozni, mint te. Hogy, annyi mindent elérjen mit te, és még mindig erős legyen.”

A bókok, románcokat inspirálhatnak, és megadhatják azt a találkozást, amire mindig is vágytál.

De, az elmondott szavaknak mélyebben kell lenyűgözniük, a mai nőket. A nők, teljes mértékben élvezik azokat bókokat, amelyek őszinték, és nem minősülnek zaklatásnak.

A férfiaknak meg kell tanulniuk, hogyan legyenek figyelmesek és, hogy bókoljanak szívből anélkül, hogy tolakodók vagy tapintatlanok lennének. A fent említett tippek betartásával, a srácok nagyobb eséllyel fedezhetik fel, hogyan kell bókolni, egy lánynak.