Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Fiúknak és lányoknak szóló szerelmes smsek

Fiúknak és lányoknak szóló szerelmes smsek

A telefonon küldött kedves romantikus sms szövegek lehetnek a legjobb módja annak, hogy elmondd a párodnak mennyire hiányzik, és mennyire sokat jelent neked.

Sok nő álmodik arról, hogy találkozzon végre, egy romantikus férfival. Olyannal, aki nem csak virágot hoz neki, de szép, szerelmes smseket,  üzeneteket küld neki. Ezen az oldalon, a szerelmes üzenetek széles skáláját mutatjuk be neked, amelyek segítenek neked kifejezni, a kedvesed iránti odaadást, és segítenek neked álmai párjává válni.

Tudasd vele, mennyire egyedül érzed magad nélküle! Küldd el neki egy szé szerelmes smsben, hogy mennyire szeretnéd őt megölelni, és megcsókolni. Mondd el neki, hogy ő az egyetlen, hozád igazán közel álló személy, és mindig vele akarsz lenni.

A kedvesednek, különlegesnek kell éreznie magát. Mert ő az egyetlen személy, akire gondolsz amikor magányosnak érzed magad. A kapcsolatoknak, nem lehetnek akadályai. Fejezd ki a szeretetedet szép, és romantikus idézetekkel.

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenetek

Szerelmes smsek, fiúknak

Tudod, hogy néz ki az én tökéletes világom? Ez az a világ, amikor te és én boldogan élünk együtt, amíg meg nem halunk. Őszintén szólva, ez minden, amire szükségem van. Szeretni és dédelgetni téged, az idők végezetéig.

Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy te vagy a legértékesebb dolog az életemben. Korábban nem értékeltem azt, amit értem teszel, de most már tudom, hogy én voltam a legnagyobb bolond. Jobban szeretlek, mint bármit vagy bárkit, ezen a világon.

Minden egyes nap megmentesz engem. Nem lennék itt, ha nem lennél, szerelmem. Köszönöm, hogy velem vagy jóban és rosszban is! Hálás vagyok, érte. Jobban szeretlek mint, gondolod.

Ha megfogom a kezed, a szívem kihagy egy ütemet. Ez a világ legcsodálatosabb, és legizgalmasabb érzése. Soha nem engedem el a kezed kicsim! Mert úgy szeretlek, mint a Hold a csillagokat.

Az életcélom az, hogy megvédjelek, és a világ legboldogabb emberévé tegyelek. Soha nem gondoltam volna, hogy képes vagyok valakit annyira szeretni, mint téged. Köszönet mindenért!

Ezt is olvasd el: Szerelmes üzenetek és smsek a feleségednek

Édes, szerelmes üzenetek lányoknak

Hihetetlenül hálás vagyok azért a szeretetért, amit megosztunk egymással! Feledhetetlenné teszed az életemnek, minden percét. Felráztad a világomat, és soha nem fogom megunni, hogy arról beszéljek, milyen csodálatos vagy.

Szerelmesnek lenni, olyan furcsa. Annyira megszállott vagyok, hogy minden gondolatom megtelik a jelenléteddel. Elfoglaltad az elmémet, és rájöttem, hogy azt akarom, hogy ez az érzés örökké tartson. Szeretlek téged, hercegnőm!

Mindig is fontos volt számomra, hogy mondjam neked, szeretlek! Nem csak megszokásból, hanem mert komolyan is gondolom! Komolyan mondom, kicsim! Elöntött ez a varázslatos érzés, és szerettem volna, ha ezt, te is tudod.

Nem tudom megmagyarázni, mit érzek, amikor hallom a hangodat vagy látom a gyönyörű arcodat. Te adsz nekem örömet az életben. Örömmel, és izgalommal töltesz el! Azt hiszem, végre megtaláltam az egyetlenemet. Szeretlek kincsem!

Mindig is, a legjobb barátom voltál! Nagyon nehéz volt elfogadnom azt a tényt, hogy az irántad érzett érzésem, egy romantikus szerelem. De már, nem hazudhatok magamnak. Szeretlek, és veled szeretném leélni, az életem hátralévő részét.

Ezt is olvasd el: 78 romantikus üzenet, szerelmes szöveg fiúknak

Szerelmes smsek, lányoknak

Mit ér az élet, nélküled? Csak, egy fekete lyuk. Nincs vége, nincs kezdet, nincs értelme vagy öröm, nincs béke vagy harmónia. Úgy érzem, amikor megismertelek azzá váltam, akinek lennem kell. Határtalanul szeretlek!

Megváltoztattad az életem! Nagyon hálás vagyok neked mindenért, amit értem tettél. Megmutattad, mi az igaz szerelem! Te vagy a legcsodálatosabb nő, akivel valaha találkoztam! Szeretlek a holdig és vissza, és még jobban!

Tökéletes vagy! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is képes leszek ilyen őrölten beleszeretni, valakibe. Csak azt tudom, hogy ez az érzés soha nem hagy el! Mindent megteszek, hogy boldoggá tegyelek, kicsim!

Megmutattad, hogy az élet szerelem nélkül unalmas, és értelmetlen. Köszönök minden percet, amit velem töltötesz és arra kérlek, töltsd egy életen át mellettem. Te vagy minden, amit valaha is akartam.

Csak a levegőre van szükségem, amit beszívok, és hogy szeresselek. Annyira szeretem ezt a dalt, ami most szól a rádióban! De nyilván, téged sokkal jobban szeretlek kicsim! Legyünk együtt az örökkévalóságig, és szeressük egymást az idők végezetéig!

Ezt is olvasd el: Romantikus hiányzol smsek, üzenetek

Ha hiányzik a párod, mindenképp, jelezd neki! A szerelmes smsek között megtalálod azt, ami neked a legjobban tetszik! A telefonon küldött kedves romantikus smsek lehetnek a legjobb módja annak, hogy elmondd a párodnak mennyire hiányzik, és mennyire sokat jelent neked.