Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Karácsonyi üzenetek

Cuki, karácsonyi smsek a szerelmednek

cuki karácsonyi smsek

cuki karácsonyi smsek

Igaz, hogy van romantikusabb módja annak, hogy boldog karácsonyt kivánjunk, mint a cuki karácsonyi smsek. De a mai világban, egy ilyen üzenetnek is meg van a helye. Hogy lenyűgözd a kedvesed, egy gyönyörű karácsonyi ajándékkal is kívánhatsz neki, boldog karácsonyt.

Mert a karácsony, tökéletes alkalom arra, hogy a párok minőségi időt töltsenek egymással. Ez egy ideális módja annak, hogy elmondd a szerelmednek, hogy Ő mennyit jelent neked, az életedben.

Ha szeretnéd a karácsonyt olyan hihetetlenné tenni, mint a kedvesed, küldj egy romantikus karácsonyi jókívánságot. Az alábbiakban olvashatsz néhány karácsonyi kívánságot a szerelmednek, hogy megünnepeljétek az év legromantikusabb időszakát.

Ezt is olvasd el: Karácsonyi sms barátnőnek

Cuki karácsonyi üzenetek

 1. Boldog karácsonyt, szerelmem! Minden szerelmemet neked küldöm ebből a különleges alkalomból.
 2. Boldog karácsonyt, szerelmem! Köszönöm, hogy az életem része vagy!
 3. Ezen a különleges napon az egyetlen dolog, amit neked kívánok, az a boldogságod. Teljen meg az egész életed szeretettel, jó egészséggel és boldogsággal.
 4. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az életem része vagy. Szeretettel teli karácsonyi üdvözletet küldök neked.
 5. A te szereteted minden, ami engem életben tart! A segítségeddel, teljesnek érzem magam! Boldog karácsonyt kívánok neked, mert nagyon szeretlek!
 6. Ölelést, puszit és szeretetet küldök neked. Remélem, csodálatos karácsonyod lesz! Boldog karácsonyt kedvesem!
 7. Csak tudatni akartam veled, hogy az év minden egyes napján te jársz a fejemben. Azt kívánom, hogy mindig boldog légy. Nagyon boldog karácsonyt kívánok.
 8. Tudod, mi teszi teljessé a karácsonyomat? Te! El sem tudom képzelni nélküled a karácsonyt, nemhogy az életemet. Ezek a szavak nem tudják visszaadni azt, amit igazából érzek irántad. Boldog karácsonyt, szerelmem!
 9. A szeretet, és az öröm szele lengje be az otthonodat, ezen a karácsonyon, kedvesem! Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok neked és a családodnak.
 10. A szerelmed, a legjobb karácsonyi ajándék számomra. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet szerelmem!
 11. Boldog karácsonyt kivánok neked, életem szerelme! Bármit megtennék a világon, akár lehetséges vagy akár lehetetlen, hogy boldoggá tegyelek.
 12. Boldog karácsonyt kívánok neked, szerelmem! Azt kívánom, hogy a karácsonyod tele legyen szeretettel, és varázslattal.
 13. Boldog karácsonyt édesem! Boldoggá tesz a tudat, hogy az életemben vagy. Minden nap szebbé és jobbá teszed, az életem.
 14. Nem szeretném mással tölteni ezt a különleges napot, csak veled! Teljessé teszel az életem. Boldog karácsonyt, édesem!
 15. Köszönöm, hogy új értelmet adtál az életemnek! Miattad az összes karácsonyi ünnepem varázslatos és boldog lett. Boldog karácsonyt szerelmem!

Ezt is olvasd el: Karácsonyi szerelmes smsek

Cuki smsek, a szerelmednek

A kedvesed egy apró kis ajándékot, valamint cuki karácsonyi smseket vár tőled. De csak az ajándékok, nem elegendőek a szerelmünk megbecsüléséhez. Ezért az ajándékokkal együtt, érdemes megosztani velük egy kedves Boldog karácsonyi üzenetet is.

A karácsony napját a szerelmeddel tölteni, a legszebb érzés a földön. Tedd varázslatosabbá ezt a különleges alkalmat úgy, hogy elküldöd ezeket a cuki, karácsonyi smsek, üzeneteket a kedvesednek.