Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

Az első randevú utáni szabályok

7 dolog, amit egy nőnek meg kell tennie, az első randevú után

Ha nőként betartod ezeket az „első randevú utáni szabályokat”, nem tűnsz majd kétségbeesettnek

7 dolog, amit egy nőnek meg kell tennie, az első randevú után.

Éppen most vagytok túl, az első randevútokon? Minden jól ment, vagy legalábbis feltételezhetjük? Az első randevú után, nagyon sok tényezőt kell figyelembe venned. Ezen a ponton, meg kell győződnöd arról, hogy akarsz-e még vele találkozni, vagy inkább tovább keresed a párod.

Fontos számodra, a minőségi kapcsolat kialakítása, és fenntartása.  Ha nőként betartod ezeket az „első randevú utáni szabályokat”, nem tűnsz majd kétségbeesettnek. Mennyi időt kell várni, mielőtt SMS-t küldenél neki? Mikor érdemes, telefonálni? Az utolsó dolog, amit tenni akarsz az az, hogy elriasztod magadtól.

Íme, egy pillantás a kulcsfontosságú lépésekre, amelyeket meg kell tenned ahhoz, hogy természetes módon érd el, a következő talákozót. Így, a megfelelő fokozatossággal tudod előre vinni, a dolgokat.

1. Hogyan tovább, az első randevú után?

Bármennyire is fontos, hogy a dolgok a maguk ütemében menjenek, a következő lépésed teljes mértékben attól függ, hogyan zajlott az első randevú. Azt már feltételeztük, hogy jól sikerült, de pontosan tudnod kell, hogy mennyire sikerült jól?

Tegyük fel, hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Akkor nyilvánvalóan, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Gyorsan cselekedj, hiszen már az első randevútól kezdve megvan a jogosítványod, egy intimebb kapcsolatra.

Ha azonban egy kávézóban találkoztál a sráccal, vagy csak volt néhány kötetlen beszélgetés, akkor valószínűleg még nem vagy abban a szakaszban, hogy fizkailag is közelebb kerülj hozzá. Ugyanúgy kell viselkedned, mint az első randevú előtt.

2. Mikor kell SMS-t küldeni, az első randevú után?

Annak ellenére, hogy nagyon megszeretted és az első találkozás után azonnal fel akarod venni vele a kapcsolatot, mindig tanácsos kivárni a megfelelő pillanatot.

Türelmetlennek tűnhetsz, ha túl korán írsz SMS-t. De, ha egyáltalán nem írsz neki, akkor akár azt is gondolhatja, hogy többé nem akarsz vele találkozni. Az alapvető illemszabályok szerint, a férfiaknak kell megtenniük, az első lépést. Ez azonban nem jelenti azt, hogy te nem keresheted őt, a találkozótok után. Ha nem teszed meg, akkor valószínűleg nem is érdekel túlságosan.

Ha tudni szeretnéd, mire gondol, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. Az SMS-küldés jó módja a kommunikáció életben tartásának. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél először SMS-t küldeni neki, akkor sok más mód van arra, hogy tudasd vele, hogy rá gondolsz.

Üzenhetsz neki a közösségi médián keresztül de, az egyáltalán nem lesz meggyőző. Csak annyit kell tenned, hogy magadat adod és meglátod, hogy komolyabban is meg tudod-e őt ismerni.

3. Mikor hívhatod?

Ha fel akarod hívni az első randevú után, nyugodtan megteheted. Ez azt mutatja, hogy elég bátor vagy ahhoz, hogy megalkosd a saját szabályaidat, akár rögtön az első randevú után. A srác, értékelni fog téged ezért. Sőt, lehet, hogy még ő is hamarabb szeretne találkozni, veled.

A telefonálás nagyszerű módja annak, hogy megbeszéljetek egy következő randit és, jobban megismerjétek egymást. Küldj neki egy érdeklődő SMS-t, mielőtt felhívnád.

4. Felkészülés a második randevúra

Most, hogy már felvetted vele a kapcsolatot és lehet, hogy néhányszor telefonon is beszéltetek, azt szeretnéd, ha megbeszélnétek egy második randevút. Az első randevú után, az íratlan szabályok megkövetelik, hogy egy férfi megtervezze a következő találkozót.

De, az „íratan szabályokkal” ellentétesen, te is javasolhatsz egy programt. Hiszen, nem mindig kell neki irányítania. Győződj meg róla, hogy néhány naponta találkozz vele, és ha lehetséges, minden héten. Azonban fontos, hogy őt is hagyd kibontakozni. Ne csak te javasolj programokat.

5. Tartsd vele a kapcsolatot, de tisztázd a határokat

A férfiak vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik ragaszkodnak az általuk felálított határokhoz. Magabiztosan tedd világossá számára a megszabott határokat. Hagy, hogy tiszteletben tartsa azokat. Valójában mindig megmutathatod a határaidat anélkül, hogy túl kemény lennél. A férfi ezekből tudni fogja, hogy te azt akarod, ha a párkapcsolatban tiszteljenek és, hogy komolyan kell vennie téged.

6. Hiányzol neki?

Ahelyett, hogy mindig csak összefutnál vele, szervezetek diszkrét hangulatú találkozókat. Még jobban vonzódni fog hozzád, ha olyan nőnek tűnsz aki értékeli, hogy veled tölti az idejét. De figyej, mert csak azért, mert ezzel a férfival jársz és mert, ő új az életedben még nem jelenti azt, hogy a kapcsolat készen áll arra, hogy hamar elkötelezétek magatokat.

Mindig adj a kapcsolatnak elegendő időt! Mielőtt fokozatosan elkezdenél elköteleződni iránta, figyeld meg az ő reakcióit is. Csak akkor menj bele érzelmileg, ha úgy érzed, ő is kezd elköteleződni irántad.

7. Vislekedj természetesen, amikor találkozol vele

Igen, megvannak azok a szabályok, amelyeket be kell tartani, egy randevú után. Azonban, nem kell túlzásba vinni a dolgokat. Ha véletlenül üsszefutsz vele az utcán, egyszerűen csak viselkedj a lehető legtermészetesebben.

Nem kell, hogy kínos legyen a találkozás. Ha kedveled őt, nyugdtan mutasd ki neki. Ha már tudod, hogy nem ő lesz a kedvesed, akkor se legyél vele tiszteletlen. Csak beszélgessetek normálisan. Ha kedveled őt, adj neki egy jelet a beszélgetés után, hogy legyen min gondolkodnia.

Igen, az illemszabályoknak megvannak udvarlásra vonatkozó szabályai. De, nincs olyan szigorú szabály, amelyeket egy randevú után, mindenképp be kell tartani. A saját kedved szerint hozhatod a döntéseket arról, hogy kivel és mikor randevúzol. Arról is dönthetsz, hogy kivel, milyen kapcsolatot alakítassz ki. Az illemszabályok, a rndevúzás szabályai csak irányadóakö

Semmi sem olyan, mint az első vagy a második randevú. És semmi sem helyettesítheti, a személyes találkozást. De megengedhetsz magadnak egy telefonhívást vagy egy romantikus SMS-t, hogy életben tartsd a szikrát.