Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Születésnapi smsek

Átgondolt születésnapi smsek

Átgondolt születésnapi smsek

Általában egy, az életedben fontos személynek szóló születésnapi sms, inkább a romantikára vagy olyan dolgokra összpontosít, amelyeket te és partnered szerettek, és fontosnak tartotok.

A jól átgondolt születésnapi smsek, alkalmat adnak arra, hogy megünnepeld egy olan valakinek az életét, akit ismersz, és aki fontos neked. Nem mindenki gondolja, hogy a születésnap nagy dolog, de a legtöbben nem bánják, ha felköszntik őket, ezeken a napokon. Mások, szeretik a szentimentális ünnepi sms üzeneteket. A születésnap arra is jó alkalom lehet, hogy visszatekintsünk az elmúlt évre. Hogy várjuk, mit hozhat a következő év egy barátnak, vagy egy jó ismerősnek.

De ez nem jelenti azt, hogy a születésnapi üzenetnek összetettnek, hosszúnak vagy akár komoly hangvételűnek kell lennie. Valójában egy rövid, de szívből jövő üzenet is megteszi. Az üzenet írásmódjának tükröznie kell azt, hogy milyen a kapcsolatotok.

Itt olvashatsz néhány példát, amelyekből láthatod, milyenek a jól átgondolt születésnapi smsek.

  1. Boldog születésnapot, [név]! Remélem, már megvan a tortád és meg is eszed.
  2. Remélve, hogy minden születésnapi kívánságod valóra válik! Boldog születésnapot kívánok neked [név]!
  3. Sztár vagy! Minden szeretetemet küldöm neked, ezen a különleges napon!
  4. Legyen ez a következő nap körüli utazás, az eddigi legjobb!

Ezek az üzenetek általánosak, de ez nem jelenti azt, hogy nem őszinték. Mint minden üzenet esetében a kulcs most is az, hogy jelentése van a másik személlyel való kapcsolatnak.

Ezt is olvasd el: Születésnapi smsek

Évfordulós születésnapi smsek

Az évfordulós születésnapi üzenet írásakor fontos megjegyezni, hogy milyen jelentőségteljes, ez a születésnap. Például egy 18. születésnapi üzenet tartalmazhat néhány bölcs szót, mert az ünnepelt épp felnőttkorba lép. Egy 60. születésnapi smsnél, a közelgő nyugdíjba vonulásra összpontosíthatsz.

Íme egy példa egy 18. születésnapi üzenetre:

Boldog 18. születésnapot!

Ahogy, egy bölcs ember mondta egyszer: „Nem vagyunk itt sokáig, úgyhogy tegyük jó idővé.” Soha ne légy szégyenlős, mindig táncolj úgy, mintha senki sem nézné. Maradj biztonságban, és érezd jól magad. [aláírás]

Egy 50. születésnapi smshez, valami ilyesmit írhatsz:

Boldog születésnapot, [név]!

Fél évszázad ezen a bolygón, nem kis teljesítmény! Olyan gyönyörű életet építettél, és alig várom, hogy lássam, mit kezdesz a következő 50-nel! Üdv! [név]

Vicces születésnapi smsek

A humoros születésnapi smseknél is a legjobbak az átgondolt születésnapi smsek. Az ilyen üzenetek humoros hangvétele, nagyszerű módja lehet annak, hogy barátságosabb, könnyedebb kapcsolatot tükrözzön. De ne feledd, hogy nem mindenkinek van ugyanolyan humorérzéke, és ha ezt a humort durvább módon irányítod a címzettre (például viccelődsz azzal, hogy „öreg”), az nem mindenki számára működik.

Még mindig könnyedén kezelheted a dolgokat, ha kigúnyolod magad, vagy a humoros körülményeket. Csak ügyelj arra, hogy visszahozd a születésnapi üzenetet, a valódi céljához: a címzett ünnepléséhez.

Íme néhány példa, amely megteremti ezt az egyensúlyt:

Az ingyenes süteményért jöttem. Mert, Egy ilyen fantasztikus emberrel lógni, csak bónusz. Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot, [név]! Szerenádot adnék neked egy dallal, de azt mondják, hogy a születésnapoknak élvezetesnek kell lenniük. Élvezd ezt, a különleges napot!

Ezt is olvasd el: Születésnapi sms

Születésnapi üzenetek egy jóbarátnak

A születésnapok nagyszerű okok arra, hogy megünnepeljétek a barátságotokat. És mivel, a barátságoknak számos formája lehet, például egy kávéházi haver, vagy valakivel, akit családtagnak tekintesz, a születésnapi üzenetek széles skálán mozoghatnak.

Íme néhány példa azokra az üzenetekre, amelyeket érdemes lehet, egy barátod születésnapi üdvözlőlapjára írni:

Boldog születésnapot kívánok, a kedvenc emberemnek a világon! Kávé/italok nálam vannak!

Nagyon büszke vagyok mindarra, amit ebben az évben elértél! Köszönöm, hogy csodálatos barát, és ezen túl pedig inspiráló tár is vagy számomra! Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot, [név]!

Figyelmességed és kedvességed megtanított arra, hogyan legyek jobb barát. Köszönöm! Tedd ma mindazt amit szeretsz, és semmi olyat, amit nem! Boldog születésnapot!

Megjegyzés: Ha aznap nem tudtál születésnapi üzenetet küldeni olyas valakinek, aki számodra fontos, ezt tudomásul kell venni. Egy egyszerű „boldog megkésett születésnapot sms” elegendőnek kell legyen! De, ha több napot késel, akkor érdemes lenne hozzátenni, hogy sajnálod, hogy nem tudtál vele együtt ünnepelni, azon a napon.

Születésnapi smsek, egy fontos személynek

Általában egy, az életedben fontos személynek szóló születésnapi sms, inkább a romantikára vagy olyan dolgokra összpontosít, amelyeket te és partnered szerettek, és fontosnak tartotok.

Boldog születésnapot kívánok, a valaha volt legjobb társamnak! Minden napot szórakoztatóvá, érdekessé és szeretettel telivé teszel! Remélem, még nagyon sokáig, akár életünk végéig folytathatjuk, a közös kalandunkat!

Komolyabb megközelítés érdekében, írhatod ezt:

Boldog születésnapot, [név]. Nagyon hálás vagyok, hogy az életem része vagy! Alig várom, hogy amire vágysz, mindent meghozzon neked a következő év! Kezdve azzal, hogy veled ünnepeljük a te különleges napodat! Szeress mindig, ahogy eddig!

Gyors tipp: Ideális esetben, személyre szabottabb információkat adnál meg. Például konkrét tulajdonságokat, vagy cselekedeteket, amelyeket a másik fél tett vagy mondott. Esetleg, ellőhetnél egy közös viccet, hogy az üzeneted sokkal különlegesebb legyen. Ezért jó ötlet létrehozni ezekről egy listát, mielőtt elkezdenéd írni az üdvözlő smst.

Ezt is olvasd el: Szülinapi sms

Születésnapi üzenetek, családtagnak

Amikor születésnapi üzenetet írsz valakinek a családodból, még mindig fontos, hogy ragaszkodj a kapcsolat szelleméhez. Ez gyakran különböző dolgokat jelent a különböző kapcsolatokban és családi szerepekben. Például egy szülőnek szóló üzenet komolyabb megközelítést igényelhet, míg a testvérnek szóló üzenet egy kicsit játékosabb lehet.

Anya! Hol kezdjem? Mindig ott voltál mellettem, amikor jótanácsra vagy, bátorításra volt szükségem. Életem minden szakaszában útmutató, és példakép voltál számomra! Alig várom, hogy idén több időt tölthessek együtt veled. Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot, [a testvéred neve]!

Nincs senki, akivel szívesebben vitatkoznék, a legértelmetlenebb dolgokról! El sem tudom képzelni az életemet, nélküled! Remélem, hogy a legjobb napod van! [aláírás]

Tippek a nagyszerű és átgondolt születésnapi smsekhez

Küldd el időben!
Ha időben küldesz születésnapi üzenetet az azt mutatja, hogy odafigyelsz, és a kapcsolatotok fontos számodra.

Légy őszinte!
Egy szívből jövő üzenet miatt, amelyet igaznak érez, és tükrözi a kapcsolatot, különösen jelentőségteljesnek érezheti magát az, akit felköszöntöttél.

Légy nagylelkű!
A születésnapok, nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy kedvesek legyünk és jókívánságokat fejezzünk ki.