Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

Aranyos és érzelmes üzenet a feleségednek

Aranyos és érzelmes üzenet a feleségednek

Az egyik gyönyörű módja annak, hogy kommunikáld a feleséged iránti mély szeretetedet, ha szerelmes üzeneteket küldesz neki.

Aranyos üzenetek a feleségednek azok, amiket keresel!  A szeretet, a létező legnagyobb hatalom. Jelenléte mélyen érezhető, bárhol is tartózkodsz. A szerelem mindent legyőzhet, és jobbá teheti a bonyolult helyzeteket.

A szerelem nagy nehézsége azonban az, hogy nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, hogy kifejezd amit érzel. A szerelem fogalmát önmagában, meglehetősen nehéz szavakba önteni. Néha egyszerűen szükség van némi inspirációra, amely segít kifejezni, milyen mélyen érzel a másik iránt.

Emiatt összeállítottuk ezt a rövid szerelmes üzenetgyűjteményt, amely segít szavakba önteni érzéseid. Míg a legtöbben nagyon küzdünk, hogy szavakba öntsük érzéseinket, vannak olyan zseniális emberek, akik a legszebb módon képesek megfogalmazni, a szerelem lenyűgöző varázsát.

Ezeknek az embereknek a szavai olyan tökéletesen jellemzik a szerelmet, hogy az alábbi rövid szerelmes idézetek megosztása a kedvesével, mindent jelenthet számukra.

Ezt is olvasd el: 55 legjobb Valentin-napi sms, amit a feleségnek küldhetsz

Aranyos üzenetek a feleségednek

01. ​​Most már a részem vagy. És érzem a fájdalmadat és a boldogságodat. Nem hittem volna, hogy találok valakit, aki a lelki társam lenne. De megtaláltalak. És gyönyörű volt veled.

02. Tényleg, minden nap egyre jobban beleszeretsz. A személyiséged, a varázsod, ahogyan törődsz velem, és szeretnél kényelmesnek látni. Mindent egyszerűen csodálatos nézni. Nagyon szeretlek, ifjúkorom felesége.

03. Ne titkolj el előlem dolgokat. Konkrétan ne rejtse el félelmeit és gyengeségeit. Nem látnak kevesebbnek téged. Nem változtatnak azon a tényen, hogy te vagy a feleségem, a valaha volt legszebb nő, és hogy nagyon szeretlek.

04. Az Ön válasza, amikor szeretkezünk, minden. Nem hiszem, hogy valaha is belefáradnék abba, hogy nézzem, ahogy reagálsz rám. Azt hiszem, soha nem fogom abbahagyni azt, hogy a szívem kitágul az irántad érzett szeretettől. Jó reggelt angyal.

05. Látod, hogyan teszed széppé az életem? Látod, milyen egészséges a rutinom? Látod, milyen egyensúlyt hozol nekem? Te vagy a valaha volt leghihetetlenebb nő!

06. Több mint szerencsés vagyok, hogy az életemben vagy. Szakszervezetünk nem csak a sors csapása. Szándékosan úgy döntöttél, hogy együtt töltöd az életed, más férfiakat félretéve. Ezért igazán áldott ember vagyok.

07. Valójában attól, hogy szeretlek, megvadultam. Csak annyit szeretnék, hogy minél hamarabb befejezzem a munkát, és hazamenjek, és nézzem, ahogyan miattam izgulsz. Öröm és csoda, hogy ott vagy az életemben. Nagyon szeretlek, kicsim.

Szerelmes üzenetek

08. Gyermekeink soha nem szenvednek hiányt a szeretetben és a melegségben. És ezért mindig hálás leszek. Tudom, hogy együtt megadjuk nekik azt a stabilitást és alapot, ami mindkettőnk életéből hiányzott. Nagyon szeretlek, hercegnőm.

09. Elképesztő az a kérlelhetetlen, ahogyan hiszel bennem. Szárnyakat adott a repüléshez. És megmutatta, hogy az abszolút támogatás mennyire megváltoztatja a játékot.

10. Az otthon ott van, ahol vagy. Nagyon hiányzol, kicsim. És tényleg alig várom, hogy visszajöjjön. Legyen zökkenőmentes a mai napod. Nagyon szeretlek!

11. Tudom, hogy elmondtam, milyen dögösen nézel ki, mielőtt elmentél otthonról. De megint csak emlékeztetni akartam. Te vagy a legszebb nő az életben. És biztos vagyok benne, hogy ma megölsz a munkahelyeden!

12. Olyan lett az életem, mint a folyóparton ültetett közmondásos fa. Belépésed világosságot és kiegyensúlyozottságot adott nekem. Amik hiányoztak, mielőtt bejöttél. Köszönök mindent, bébi.

13. A napjaim megszűntek hétköznapinak lenni, amikor beleegyezel, hogy megosztod velem az életedet. Most minden nap különleges és rendkívüli. Nagyon szeretlek, édesem.

14. Téged választalak most és mindig. A házasságunkat választom most és mindig. A boldogságodat, a békédet és a kényelmedet választom most és mindig. Szeretlek, drága feleségem.

15. Veled a paradicsomban vagyok. A személyiséged, az illatod, a mosolyod. Minden a szívembe vésődött, és nagyon boldoggá tesznek. Szeretlek bébi.

Ha elküldöd ezeket az érzelmes üzeneteket a feleségednek, megmutatod neki, hogy nem félsz attól, hogy kiszolgáltatottá válj előtte. Valójában szuperaranyosak, édesek lesznek, és elszédül a boldogságtól a feleséged.