Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A vonzalom alapjai

A vonzalom alapjai

Minden emberi lényre nagy hatással van a vonzalom, és nem csak a mindennapi életben! Ez mindíg így volt, az emberiség történelme során. Ebben a problémás világban, a vonzalom megértése lehet a harmonikus kapcsolatok egyik kulcsa.

A vonzalom alapjai között, van 12 olyan tényező, amely még az átlagembert is ellenállhatatlanná teszi.

Ha őszinte vagy magadhoz, tudod jól, hogy egy 1-10-es skálán, nem vagy éppen 10-es, igaz? Valójában inkább 4-es és a 6-os között mozogsz, és nem több. Nem azért, mert én mondom, hanem mert így van. Mert a szépség, szubjektív megitélésen alapszik. Ahogy, az 1-től 10-ig tartó lista is.

Röviden, lehetsz te akármilyen szép a párodnak, a barátodnak vagy a barátnődnek, csak szerintük vagy szép! Persze, találsz még számos embert, aki szépnek tart, de ahhoz, hogy valaki objektív véleményt tudjon rólad alkotni, ismernie kell téged emberileg is.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szexuálisan vonzó

A vonzalom alapjai, nem csak a fizikai megjelenésre korlátozódnak. És ha valaki, emberieg pozitívan ítél meg téged, már elfogulttá válik veled szemben. Ezért, már csak szubjektív véleményt tud mondani rólad. Gondolom, már érted, hogy itt azért, elég sok pszichológiáról van szó.

De, hogy tudod elérni, hogy valaki megkedveljen téged? Hogyan kell elcsábítanod, azt aki tetszik neked? Hogyan veheted rá őt, hogy észrevegyen téged? Azt, hogy valójában milyen vagy, és ne csak az egyébként tök átlagos megjelenésed alapján itéljen meg?

Olvass tovább, és megismered a vonzalom alapjai közül azt a 12 tényezőt, amely ellenállhatatlanná tesz téged. Még akkor is, ha tök átlagos vagy.

Ezt is olvasd el: A férfi testbeszéd

1) A vonzalom alapjai közül az egyik legfontosabb,  az önbizalom

Az első dolog, aminek a fontosságát meg kell említeni, az önbizalom. Még ha nem is vagy 10-es azon a bizonyos skálán, ha árad belőled az önbizalom, az emberek vonzódni fognak hozzád. Ha elhiszed magadról, hogy vonzó vagy, akkor tényleg sokkal vonzóbbá, vagy inkább ellenállhatatlanabbá válsz néhány ember számára. És ennek, az ellenkezője is igaz.

Ha egyébként rendkívül vonzó megjelenésed van, de nincs önbizalmad, sokan nem fogják észrevenni, milyen szép vagy jóképű vagy. Első kézből származó tapasztalatból mondhatom, hogy ha valakinek nagy az önbizalma, akkor van benne valami olyan erős és csábító, ami magával ragadja, magához vonza az embereket. És ennek semmi köze, az objektív kinézetéhez.

Az önbizalom, egy olyan energia, amely abban nyilvánul meg, ahogy viselkedik az ember. Abban, ahogy viseli önmagát. És ez az, ami ellenállhatatlanná teszi, az önbizalommal rendelkező egyéneket.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél magabiztos a lányok közelében?

2) Szintén fontos dolog, az optimizmus

Tudtad, hogy az optimizmus fertőző lehet? Ez, tényleg igaz! De természetesen a pesszimizmus is, és hadd mondjak el valamit, nincs kevésbé vonzó ember, mint a pesszimista. Még akkoris, ha valaki 10-es azon a listán, ha állandóan panaszkodik az életéről, és mindenről ami eszébe jut negatívan beszél, ha nem tud semmihez optimizmussal telve hozzászólni, akkor ez jónéhány pontszámmal lerontja.

Úgy értem, hogyan tudnál vonzódni olyan valakihez, aki annyi negatívumot sugároz, hogy levertnek érzed magad, a jelenlétében? De, ha valaki optimista az életet illetően, akkor megvan benne az „életöröm”. Ezért az emberek, vonzódnak hozzá. A közelükben akarnak lenni, mert ettől jól érzik magukat!

Tehát, ha azon gondolkodsz, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná, kerüld el a pesszimista megnyilvánulásokat. Válassz egy pozitívabb életszemléletet. Valami, ami segíthet, az az, hogy elkezded gyakorolni az örömöt.

Ezt, így érdemes elkezdeni:

Minden nap végén jegyezz fel gondolatban (vagy írd le a naplódba) valamit, aminek örülsz aznap. Még ha annyi rossz dolog történik is, kell lennie valaminek, bármilyen kis dolognak, ami jó.

Az öröm gyakorlásával lassan megváltoztatod azt, ahogyan a körülötted lévő világot látod. Így szépen, lassan, de sokkal pozitívabb, és optimistább emberré válsz.

Jól hangzik?

3) A vonzalom alapjai között kiemleten fontos dolog, a humorérzék

Valószínűleg most, megkérdezted magadtól, hogy „A viccek, mitől szexisek?”

Nos, nem önmagukban a viccek szexisek! Azonban a humorérzéket, sokan vonzónak tartják. Különösen, a nők. Hiszen biztos, te is hallottad a mondást, hogy egy nőt úgy tudsz megtartani, ha minden nap megnevetteted. Nos, ez hellyel-közzel igaz.

Hadd magyarázzam el, miért olyan fontos dolog a humorérzék:

Kezdetben segíthet abban, hogy az emberekkel kapcsolatba lépj. Mert, a humorérzék áttöri a korlátokat. Hiszen, ha az emberek nevetnek, akkor jobban érzik magukat egymás mellett. És minden feszültség, minden esetlenség ellenére, nagy eséllyel sokkal emberközelibb és szerethetőbb leszel.

Ráadásul, a nevetés ragályos! És még endorfinokat – a jó közérzet hormonjait – is felszabadít, amelyek pozitív érzelmi kapcsolatot teremtenek, két ember között. Más szóval, nevettesd meg az embereket, és máris félúton találod magad, az ellenállhatatlanság felé.

A jó humorérzék, az intelligenciát is mutatja. Mert a humorérzék gyors észjárást, és racionális gondolkodást igényel.

És igen! Ez így, szuper szexi lehet!

Ezt is olvasd el:Hogyan nevettessünk meg, egy lányt?

4) A kalandvágy is nagyon fontos dolog a vonzalom alapjai közt

Egy kaland izgalmas! Kizökkent a mindennapok megszokásaiból, ezért bátorság kell hozzá! Nem része, a megszokott mindennapi dolgoknak. Ettől érezheted igazán, hogy élsz!

Tehát, ha új élményekre vágysz, és nem zárkózol el attól, hogy válalj néhány kockázatot, sokkal vonzóbb és izgalmasabb leszel, az ellenkező nem számára. Ráadásul nyilvánvaló kapcsolat van a kalandvágy, és a hálószobában való kalandozás között!

5) Alapvető dolog, a szemkontaktus

Érezted már úgy, hogy valakiről nem tudod levenni a szemed? Nos, hadd mondjam el, ez erős dolog! Igazából, ez túlmutat a szemkontaktuson! Olyan, mintha a lelkedbe néznének, mintha azt mondanák: „Az enyém vagy!” Nem tudom, hogy ez egy veleszületett készség vagy adottság, de egy erőteljes és magabiztos tekintet csodákra képes, ha a vonzalomról van szó.

Miért nem próbálod ki?

Ezt is olvasd el: Létezik szerelem első látásra?

6) A vonzalom alapjai közül nagyon fontos a kacérság

Nehéz pontosan megfogalmazni, hogy mi az a kacérság! Ez a dolog a gyengdség, a játékosság, a magabiztosság és a távolságtartás különös kombinációja. Ha ügyesen csinálod, megőrjíted vele a másik embert!

De ahhoz, hogy ügyesen flörtölj fontos, hogy ne akarj túl egyértemű lenni. Mert a túl egyértelmű viselkedés, az ellenkező hatást válthatja ki és nem azt, amit szeretnél.

Akkor csinálod jól, ha a másik személy azt találgatja: „Kedvel engem?”, ” Ez, most flörtöl velem? Vagy, csak kedves?”

Hidd el, ez a fajta játékos és kacér attitűd, nem csak ellenállhatatlanná tesz, hanem a tenyeredből eszik majd a szerelmed. És azt, hogy a megjelenésed teljesen átlagos, észre sem veszik!

Ezt is olvasd el: Hogyan flörtölnek a lányok?

7) Elengedhetetlen tulajdonság, a hitelesség

Mindez arra nyúlik vissza, amit korábban az önbizalommal kapcsolatban olvashattál. Ez azért van, mert az önbizalommal rendelkező emberek nem félnek önmaguk lenni. Hitelesek. Nem adják ki magukat másnak csak azért, hogy lenyűgözzék a többieket. És természetesen, nem is próbálnak megváltozni, senki kedvéért.

És tudod mit? Van valami nagyon vonzó ebben az egészben! Ebben a „Fogadj el úgy, ahogy vagyok” hozzáállásban.

8) Kiemelten fontos dolog, a kedvesség

Az emberek, hajlamosak figyelmen kívül hagyni a kedvességet. De a kedvesség, a  vonzalom alapjai között, egy nagyon fontos tényező! Biztos vagyok benne, hogy mindannyian találkoztunk már olyan emberrel, aki rendkívül vonzó, de amint elkezdett beszélni, rögtön elég lett belőle. A barátságtalanság, a szexista, a rasszista, az öntelt, egoista stb… emberek, a legtöbbünk számára nagyon visszataszítóak.

És ennek, az ellenkezője is igaz. A jószívűség és a kedvesség, mind nagyon vonzó tulajdonságok. Lehet, hogy nem találsz ellenállhatatlannak valakit, amikor először találkozol vele. De, amikor megismered és meglátod kedves természetét, rögtön másként látod őt. Mielőtt észrevennéd, azon kaphatod magad, hogy olyan valakibe szerettél bele, akiről sosem gondoltad volna.

Ha szeretnéd növelni az esélyét annak, hogy valaki számára ellenállhatatlan legyél, próbálj meg kedves és együttérző lenni!

9) Sok ember számára nagyon fontos dolog, az intelligencia

Igen, az intelligencia iránti vonzódás, valóban egy létező dolog! Valójában olyan sok ember találja szexinek az intelligenciát, hogy külön kifejezés is van rá. Ezt szapioszexuálisnak nevezik. A sapio, egy latin szó, aminek a jelentése, bölcsesség.

A sapioszexuálisok számára az intelligencia gyakran fontosabb, mint a fizikai megjelenés. Azokhoz az emberekhez vonzódnak, akik intellektuálisan ösztönöznek, szenvedélyesek a tanulás iránt, és rendelkeznek bizonyos bölcsességgel.

A sapioszexuálisok általában olyan emberekhez vonzódnak, akik sokat olvasnak, kíváncsiak, nyitottak azz új ismeretek felé, nagyon jártasak bizonyos témákban vagy tudományokban, és a velük folytatott beszélgetések ösztönzőleg hatnak.

Mindent összevetve az, hogy valaki szép és buta, nem mindenki számára jó.

10) Nincs jó kapcsolat, érzelmi intelligencia nélkül!

De nem az a lényeg, hogy okosak legyünk és sokat olvassunk. Ha, a vonzalom alapjai kerülnek szóba sok mindent el lehet mondani, az érzelmi intelligenciáról.

Tehát pontosan mi is, az érzelmi intelligencia?

Ez az érzelmek azonosításának, megértésének és kezelésének képessége, valamint mások érzelmei felé való nyitottság.

A magas érzelmi intelligenciával rendelkező emberek öntudatosak, és nagyon empatikusak. Az igazság az, hogy a legtöbben alapvetően vonzódunk azokhoz az emberekhez, akik hajlandóak rá időt szánni, hogy meghallgassanak minket. Azokhoz, akik megértenek minket és pontosan tudják, mit kell mondani olyankor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Sőt, az is határozott plusz, hogy ennyire öntudatosak, és nehéz helyzetekben is együtt tudják tartani az embereket.

Ezt is olvasd el: A jó kapcsolat alapjai

11) A vonzalom alapjai között az egyik legfontosabb dolog, a szenvedély

Gondoljunk csak egy olyan művészettörténész professzorra, aki egy előadáson, tárlatvezetésen Michaelangelo Dávidjáról beszél.

Van valami vonzóbb, a szenvedélynél? A szenvedély egy nagyon erős érzelem, ami nagyon ragályos lehet! Nem számít, hogy a szenvedélyük összhangban van-e a másik érdekeivel vagy sem! Az számít, hogy valakit ennyire lelkesnek és elkötelezettnek látnak.

A szenvedélyes emberek annyira tele vannak energiával és élettel, amikor szenvedélyükről beszélnek, hogy nehéz megállni, hogy ne ejtsen minnket rabul az, amikor velük beszélgetünk. A szenvedélyes emberek kíváncsiak és tombol bennük az életked. És ez, ellenállhatatlanná teheti őket!

12) Elengedhetetlen tulajdonság, az ambíció

Sok ember vonzódik, az ambiciózus személyiségekhez. És, ha jobban belegondolsz, ennek igenis van értelme. Gondolj csak bele!

Szívesen mennél el randevúra egy bár vonzó, de olyan kanapékrumplival, akinek munden pont úgy jó, ahogy éppen van? Vagy inkább egy olyan valakivel randevúznál, aki bár teljesen átlagos kinézetű, de folyamatosan arra törekszik, hogy minden szebb és jobb legyen körülötte?

Az ambiciózus emberek céljai és törekvései, valamint kitartásuk, gyakran ellenállhatatlanná teszik őket. Mert inspirálnak, és motiválnak másokat! Szóval, mik a céljaid? Mi hajt, és mi inspirál? Mit akarsz kezdeni, az életeddel?

A válaszod jelentheti a különbséget aközött, hogy átlagos vagy-e, vagy ellenállhatatlan! Mert, minden emberi lényre nagy hatással van a vonzalom és, nem csak a mindennapi életben! Ez mindíg így volt, az emberiség történelme során. Ebben a problémás világban, a vonzalom megértése lehet a harmonikus kapcsolatok egyik kulcsa. Ennek hiánya pedig, nyitva hagyja a kaput a negatív érzések és a rossz tapasztalatok előtt.