Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A szakítás 6 egyértelmű jele

6 jele, hogy a párod szakítani akar

Senki sem gondolatolvasó! Ha azt gyanítod, hogy a párod szakítani akar veled, mindenképpen beszélj vele erről. Még az előtt, hogy egy csupán feltételezéseken alapuló dolgot tennél. De, ha egyértelműen felismered ezeket a jeleket, az egy jó okot ad arra, hogy elgondolkodj, vajon boldoggá tesz-e téged ez a kapcsolat...

Ha a párodon észreveszed ezt a 6 viselkedésmintát, akkor valószínűleg szakítás jár a fejében.

A kapcsolatok zűrzavarosak lehetnek, és néha elgondolkodhatunk a partnerünkön. Boldog? Tényleg szeret minket? Vagy a szakításon gondolkodik? Idegtépő lehet, ha ezek a kérdések lebegnek a szemed előtt. Mindenki tudja, mert mindenki járt már így.

Nehéz lehet szembenézni az igazsággal, de még nehezebb nem észrevenni azt.

Tehát ma mutatunk neked 6 olyan egyértelmű jelet, amelyekre figyelned kell, hogy jobban megértsd, hol tartasz a kapcsolatodban. Így könnyebben kitalálhatod, mit kell tenned.

Ezt is olvasd el: Igazságok, az együttélésről

1) Úgy tűnik, nem érdekli őt, az együtt töltött idő

A minőségi idő az, ahogyan ápolod és erősíted a kapcsolatot. Ez azt is mutatja, hogy szeretsz a partnered közelében lenni, és szeretnél továbbra is vele lenni. Vele együtt lenni. Tehát ha úgy tűnik, hogy valakit nem érdekli többé a közösen eltöltött idő vagy az, hogy együtt legyen veled, az elég egyértelmű jele annak, hogy készen áll a távozásra.

Az egyik barátom megbizonyosodott róla, hogy már nem várja, hogy lássa a párját. Valójában belső ellenállást érez. Vannak nagy különbségek az értékrendjükben, és a kommunikációjukban is, ami óriási fájdalomforrást jelentett számára.

Ennek eredményeként bevallotta, hogy azon töprengett, maradjon-e a párjával. Ha ebben a helyzetben találod magad, függetlenül attól, hogy az egyenlet melyik oldalán állsz, egyetlen dolgot kell tenned! Ülj le, és legyen őszinte a partnerével.

Nem tisztességes senkivel szemben sem, ha elhúzódsz, és ezt az időt felhasználhatod arra, hogy elkezdd helyreállítani a kapcsolatot. Vagy arra, hogy felszabadulj, hogy találj magadnak valakit, aki jobban illik hozzád.

Ezt is olvasd el: 15 jel, amely arra utal, hogy megvan az igaz szerelem

2) Felhagyott azzal, hogy megossza veled az igényeit

Bármilyen kapcsolatban nézzük, mindkét embernek vannak szükségletei. Elegendő időre van szüksége önmagára, éreznie kell a támogatásodat a céljaiban, tisztességes segítségre van szüksége a ház körül, stb…

Amíg azt tervezed, hogy valakivel együtt maradsz, fontos lesz számodra, hogy ez a személy megfeleljen az igényeidnek. Végül is nem akarod élete hátralévő részét csalódottan, vagy elhanyagolva tölteni.

Tehát ha úgy tűnik, hogy a párod már nem törődik veled, az elég egyértelmű jele annak, hogy a szakítás lebeg előtte.

Már nem várja el tőled, hogy kielégítsd az igényeit, és ezért nem tekint többé az élete, és a boldogsága szerves részének. Egy kapcsolatban, nagyon fontosak a mély beszélgetések, mert megerősítik az egymáshoz való kötődést.

Ezt is olvasd el: 9 konkrét jele annak, ha erőlteted a kapcsolatot

3) Már nem mutatja ki a testi vonzalmát

Hallottál már az 5 szerelemnyelvről? Ez az a mód, ahogy az emberek szeretetet szeretnének kapni és adni egymásnak. Ezek lehetnek az érintések, megerősítő szavak, ajándékok, minőségi idő, vagy egymás segítése.

Igaz, hogy nem mindenkinek tartozik a szeretetnyelvek közé, a testi érintés. De ennek ellenére, akkoris nagyon fontos része minden romantikus kapcsolatnak. Ha úgy tűnik számodra, hogy teljesen eltűnik a kapcsolatból, az egy elég egyértelmű figyelmeztető jel, hogy partnered gondolatai, a szakítás körül járnak.

Ez magában foglalja az intim együttlétet, de az olyan apró gesztusokat is, mint a kézfogás, egymáshoz közel ülés, vagy egyszerűen egymás megérintése.

Ezt is olvasd el: Miről beszélgess a szerelmeddel?

4) Több időt vagytok másokkal

Ha kilépsz a kapcsolatból, hogy kielégítsd az igényeid, legyen szó mély beszélgetésekről, vagy bármi másról, akkor több időt tölthetsz olyanokkal, akik nem a partnereid.

Ezzel persze, önmagában nincs semmi baj.

Az egészséges kapcsolatoknak, mindkét ember számára lehetővé kell tenniük, hogy a felek baráti kapcsolatokat tartsanak fenn és, valamilyen szinten megőrizzék a függetlenségüket.

De ha te vagy a partnered jobban szereti, ha más emberek mellett töltitek az időtöket, mint egymás mellett, az azt jelzi, hogy a kapcsolat a vége felé tart.

Ezt is olvasd el: Az érzelmileg éretlen ember

5) Apró dolgok miatt is idegesek lesztek

Úgy tűnik, hogy a partnered olyan dolgok miatt lesz ideges, amelyekkel nem kellene foglalkoznotok? Ez a neheztelés jele lehet, és ez egy olyan dolog, amivel foglalkoznod kell.

De ez egy olyan dolog is lehet, amely azt mutatja, hogy a kapcsolat befejezésén gondolkodtok. Ez a boldogtalanság érzése, ami miatt folyamatosan arra törekszel, hogy véget vess a dolgoknak. Elkezded keresni annak az okait, hogy nem jó a kapcsolatod. Így, könnyebben megindokolhatod a távozást.

Természetesen a konfliktusok számos okból kialakulhatnak. Pusztán azért, mert valamiért harcolsz a kapcsolatodban még nem ok arra, hogy elhamarkodott következtetéseket vonj le.

Az igazi jelzés az, hogy hajlandóak vagytok-e dolgozni a konfliktuson! Valaki, aki veled akar maradni, szeretetteljes és boldog kapcsolatra vágyik, kevesebb veszekedéssel. Hajlandó lesz megoldásokat találni arra, hogy ezt elérje.

Ezt is olvasd el:  36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

6) Nem hajlandó hosszú távú terveket készíteni

Ha azon gondolkozol, hogy felhagysz a kapcsolatoddal, akkor valószínűleg nem fogsz valami hatalmas dolog mellett elköteleződni, ami egy év múlva lesz.

Csakúgy, mintha egy állás felmondásán gondolkodnál, nem akarsz majd egy hatalmas, 6 hónapos projektet elvállalni.

Ezt is olvasd el: A szerelem 11 biztos jele

Végső gondolatok

Ha azon töprengtél, hogy a partnered valóban elhivatott-e, nézd meg ezt a 6 tulajdonságot, amelyek arról szólnak, hogy a partnerednek a szakítás körül járnak a gondolatai.

Természetesen, senki sem gondolatolvasó! Ezért ha azt gyanítod, mindenképpen beszélj erről a partnereddel, mielőtt valamilyen feltételezéseken alapuló dolgot tennél.

Ha azonban egyértelműen felismered ezeket a jeleket, ez egy jó alkalom arra is, hogy elgondolkodj azon, vajon boldoggá tesz-e téged ez a kapcsolat, és hogyan szeretnél továbblépni.