Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

A feltétel nélküli szeretet 10 jele

A feltétel nélküli szeretet 10 jele

Ahogy előre haladsz a korban, egyre több jó, és rossz tapasztalatot szedsz össze. Úgy mondják, egyre több csomagot viszel magaddal. Ezek a tapasztalatok, nagymértékben formálják az ember jellemét.

A feltétel nélküli szeretet jele, sokféle képpen tud megmutatkozni. Mindannyian azt szeretnénk, ha a párunk feltétel nélkül szeretne bennünket. Mert a feltétel nélküli szeretet, a szerelem végső formája.

Egy olyan szeretet, amelyben a partnered mindentől függetlenül szeret téged. Ez az a fajta szerelem, amiről a szerelmesdalokban és szerelmesfilmekben hallunk. Valaki, aki feltétel nélkül szeret minket, mindentől függetlenül veled lesz.

De, hogyan is néz ki pontosan, a feltétel nélküli szeretet? Jó kérdés! Az alábbiakban elolvashatod annak tíz jelét, amely arra utal, hogy a partnered feltétel nélkül szeret téged.

1) A feltétel nélküli szeretet jele, ha támogatja a céljaid

Az, teljesen normális, ha a kapcsolatban élő embereknek, eltérő az érdeklődési köre. Egyik fél például lehet, az olvasás és az írás megszállottja, míg a másikat inkább a sport, vagy a zene elégíti ki. Most lehet vitatkozni azon, hogy biztos van valamilyen közös pont az életükben, de most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy egy olyan partner, aki feltétel nélkül szeret téged, akkor is támogatni fogja a döntéseidet, ha nem érti azokat.

Ez azért van így, mert ha feltétel nélkül szeretsz valakit akkor az, ami neki fontos, számodra is fontossá válik. Látni akarjuk, hogy sikeres legyen a szenvedélyében, ami továbbvezet a következő dologhoz.

Ezt is olvasd el: A bizalom 6 jele és, hogy valaki igazán jól érzi magát melletted

2) A feltétel nélküli szeretet jele, hogy veled ünnepeli a sikereidet is

Az a partner, aki feltétel nélkül szeret téged, nem csak abban segít, hogy elérd a célod. Irígység nélkül ünnepli a sikereidet, még akkor is, ha nem érti meg azokat. Ez az egyik módja annak, hogy kifejezze a támogatását. Emellett képes örömmel megadni azt az inspirációt és motivációt, amelyre a sikered építkezhet.

Még, a legkisebb sikereidet is megünnepelheti. Olyan apró dolgokról beszélünk, amelyekkel kapcsolatban talán még te sem gondoltál, az ünneplésre.

3) Előtérbe helyezi a te boldogságodat

Annak, aki feltétel nélkül szeret téged, a te boldogságod lesz a legfontosabb a világon. Ez időnként problémát jelenthet, mert nagyon könnyű annyira a partnere boldogságára összpontosítani, hogy megfeledkezik a saját boldogságáról. Ez, különösen akkor lehet szívás, ha ezt nem viszonozzák.

Ezt is olvasd el: Létezik szerelem első látásra?

4) Megbocsát neked

Az, aki feltétel nélkül szeret téged, megbocsát minden hibádért amit elkövetsz. Részben azért, mert tudja, hogy ha valamivel felzaklatod őt, nagy eséllyel nem azért teszed, hogy megbántsd. Ha mégis ezért teszed, az többet mond rólad, mint róla.

Mindannyian követünk el hibákat, és ezek a hibák, néha hatással vannak a kapcsolatainkra. Ha sokadjára is felbosszantod a partneredet, és ő sokadjára is megbocsát neked, akkor jó esélyed van rá, hogy feltétel nélkül szeret téged. Csak győződj meg arról, hogy viszonozd a szívességet, és gyakorold a megbocsátást felé.

5) Kommunikál veled

A kommunikáció a legfontosabb tényező, minden kapcsolatban. Természetesen az értő és érthető kommunikációra gondolok. Ha valamit érdemes megfigyelni, mind a saját, mind az ismeretségi köröd kapcsolataibó, akkor az az, hogy azok a kapcsolatok a legboldogabbak, amelyek a kommunikációt helyezik előtérbe.

És ezek azok, amelyek a leghosszabb ideig tartanak. De, a kommunikáció önmagában nem jelenti azt, hogy partnered feltétel nélkül szeret. Ezzel együtt ez jó jel, és ez nélkül nem létezhet a feltétel nélküli szerelem.

Olyan, mintha tortát csinálnánk. Attól, hogy liszttel főzöl, nem jelenti azt, hogy süteményt készítesz – de liszt nélkül nem tudsz süteményt sütni.

Ezt is olvasd el: Mikor elfogadható a kompromisszum egy kapcsolatban?

6) A feltétel nélküli szeretet jele, hogy nem ítél el téged

Eleged van abból, hogy mások ítélkeznek feletted? Hát, nem mindannyian… Lehet, hogy a partnered először kicsit furcsán néz rád, de nem fog elítélni a döntéseid miatt. Lehet, hogy egy kicsit szórakoztatja, de őszinte vágyat mutat, hogy megértsen téged.

7) Megérti, és elfogadja a hibáidat

Ha valaki feltétel nélkül szeret, akkor azzal elfogadja, hogy hibáid is vannak, és úgyis szeret. Bármennyire is szeretnénk elmondani partnerünknek, hogy tökéletes, de nem az! Senki sem! A tökéletesség, nem létezik. És, ha nem vagyunk hajlandók megelégedni kevesebbel, abba megőrülünk. A feltétel nélküli szerelem tehát azt is jelenti, hogy elfogadod a párodat olyannak, amilyen. Elismered, hogy nem tökéletes, és úgy is szereted. Egyes esetekben ezek miatt a hibák miatt, még jobban szeret téged.

Ezt is olvasd el: A szerelem 11 biztos jele

8) Mindent megtesz, a konfliktusok megoldása érdekében

Minden kapcsolatban van konfliktus. Az a fontos, hogy hogyan kezeled. Vannak, akik megpróbálják figyelmen kívül hagyni a konfliktusokat, úgy, hogy nem beszélnek róluk. Ez, ritkán jó ötlet! A konfliktusok figyelmen kívül hagyása lehetővé teszi számukra, hogy úgy növekedjenek, mint a daganatok. Egészen addig, amíg sokkal nagyobb problémává nem válnak.

Ezért van az, hogy ha valaki feltétel nélkül szeret téged, mindent megtesz azért, hogy a kapcsolatotokban felmerülő konfliktusokat megoldjátok. Úgy tűnhet, mintha csak azért találnátok problémákat, hogy kijavíthassátok azokat.

Tudják magukról, hogy feltétel nélkül szeretnek téged. A konfliktusokkal való szembenézés, csak erősebbé teszi a kapcsolatotokat.

9) A feltétel nélküli szeretet jele, hogy nem fél kimutatni a szeretetét

Vannak, akik tétováznak kimutatni a vonzalmukat. De, ha valaki feltétel nélkül szeret téged, nem tudja megállni, hogy ne mutassa ki a szeretetét. Ne feledd, hogy a szeretetnek két különböző típusa van. Az a szeretet, amely zárt ajtók mögött a zajlik, és ez esetben nem a szexről van szó. És van egy másik, ami a szeretet nyilvános formája. Ez az, amelyet mindenki más érzékel.

A különböző emberek, eltérően vélekednek a magánjellegű kapcsolatokról. Fontos, hogy nem szabad nyomást gyakorolnod partneredre nyilvánosan. Ha ő nem akarja mások előtt megosztani az érzéseit, hanem inkább csak kettesben engedi el magát, az elfogadható. Ha azonban egyáltalán nem mutat ki semmilyen szeretetet, az nem jó jel. Ne feledd, hogy a kommunikáció, minden kapcsolatban kulcsfontosságú. Még akkor is, ha feltétel nélküli szeretetről van szó. Ha elégedetlen vagy a kapcsolatodban lévő szeretet szintjével, beszélj róla.

Ezt is olvasd el: Szerelmespárok reggeli szokásai

10) Mindig ott van melletted

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit a partneredtől elvárhatsz. A feltétel nélküli szeretet része, hogy mindig ott lesz melletted, bármit hozzon is az élet. Már beszélem arról, hogy veled együtt fogja megünnepelni a sikereidet. De ugyanilyen fontos, hogy veled maradjon, amikor úgy érzed, kudarcot vallasz.

Egy olyan erős szerelemről beszélünk, hogy ha kilakoltatnak a házadból, akkor sem hagy el. Segítséget nyújt minden tőlle telhető módon. És ha elveszíted az állásod, és nem tudsz másikat szerezni, akkor anyagilag támogat. A mai világban, ez nagyon nagy dolog. Ha ennyire szeretnek, az életutad könnyebbé válik. Közösen cipelitek a terheteket. Tudod, hogy ha semmi nem sikerül, akkor is megvagytok egymásnak.

Összegzés:

A mai világban nagyon meg kell becsülni, ha valaki feltétel nélkül szeret téged. Ahogy előre haladsz a korban, egyre több jó, és rossz tapasztalatot szedsz össze. Úgy mondják, egyre több csomagot viszel magaddal.

Ezek a tapasztalatok, nagymértékben formálják az ember jellemét. Gyakran bizalmatlanná teszik, az embert de te, próbálj meg bízni. Próbáld megtalálni azt az embert, akivel te is megtapasztalahtpd a feltétel nélküli szeretetet.