Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

8 bevált tipp, hogyan kérd el, egy lány telefonszámát

8 bevált tipp, hogyan kérd el, egy lány telefonszámát

8 bevált tipp, hogyan kérd el, egy lány telefonszámát

Megismerkedsz egy kedves lánnyal, beszélgetés következik és tadaam! Annyira rajongsz érte, érzed a hangulatát és mindenét, és szeretnéd jobban megismerni, mire a beszélgetés véget ér. Alig várod, hogy megkapd a telefonszámát de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Ne izzadj haver! Valószínűleg olyan félénk típus vagy, mint a Pókember! Vagy szorongsz a hölgyek jelenlétében? Ezért, nem kell idegeskedni! Az alábbiakban, néhány kipróbált és bevált tippet kapsz arra, „hogyan kérjük el egy lánytól, a telefonszámát”.

1. Soha ne kérdezd meg egyenesen, a telefonszámát!

Soha, ismétlem, soha ne kérd el egy lánytól direkt módon a számát. Ez a tanács létfontosságú, egy egyszerű „megkaphatom a számod?” elronthatja az egyetlen esélyt. A kutatások azt mutatják, hogy az engedélykérés gátolja a vonzódást, és végső soron gyengének tűnik. Amikor felkeresed őt, az alapvető „meg tudom-e” vagy „nem bánod” kérdéssel, azonnal üzenetet küld a tehetetlenségedről és a jóváhagyás igényéről.

Ezek után az a következmény, hogy az engedélykérés egyértelműen elutasításhoz vezet. Fölényt ad neki, és megkönnyíti, hogy kérdésére „NEM”-mel válaszoljon. Ehelyett mondd neki: „Nagyon szeretnék még találkozni, add meg a számod, és felhívlak.” Biztosan adna neked egy „IGEN”-t.

Ezt is olvasd el: Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?

2. Várd meg, a megfelelő időt!

A legtöbb pasi számára, ez a legidegtépőbb szakasz. Amikor, egy lány telefonszámát kérik. A legtöbben valószínűleg úgy gondolják, hogy a legjobb a beszélgetés végén feltenni a kérdést. Hidd el, ez a legrosszabb időpont. A legalkalmasabb időpont arra, hogy egy lánytól elkérd a számát, a beszélgetés csúcsa.

Közvetlenül utána folytassátok a beszélgetést. Ez azt mutatja, hogy valóban érdeklődsz iránta. Másrészt, ha a beszélgetés előtt kérdezel, biztosan nemet mond, mert úgy tűnik, hogy csak kihasználni akarod. Ha, közvetlenül a beszélgetés után kérdezel, túl nyilvánvaló lenne, hogy a beszélgetéssel, csak számát akartad megszerezni.

3. Ismerd meg őt!

Ezt a legjobb akkor alkalmazni, ha korábban már láttad, vagy ha a környéken lakik. Szánj rá időt, ismerkedj vele, vegyél részt véletlenszerű beszélgetésekben. Sokkal könnyebbé teszi, ha elkéred a számát. Másrészt, ha nem ismer téged, és csak odalépsz hozzá, és elkéred a számát, akkor azt gondolhatja, hogy nőcsábász vagy, aki csak kihasználni akarja őt.

Az ismerkedés, nagyban elősegíti egy jövőbeli kapcsolat lehetőségét. Elég sokat megtudhattál róla, még mielőtt elkérted a telefonszámát.

Ezt is olvasd el: 12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől

4. Találd meg, a tökéletes kifogást!

Mindig van egy ravasz módszer, a nők körüljárására. Általában halott ügy, ha követeljük a számát, vagy könyörögünk neki érte. Ennélfogva rábeszélheted a beszélgetés közepén olyan indokokkal, mint például: „Ó, van egy játékom a barátaimmal, nem baj, ha telefonhívással folytatjuk ezt a beszélgetést?”, Ez, a legjobb megközelítés. És, szinte minden alkalommal működik.

5. Készülj fel a kitérő kérdésekre!

Amint elkéred tőle a számát, számíts rá, hogy megkérdezi, miért akarod? A válaszod lesz az, ami alapján eldönti, hogy végül megadja-e a számát, vagy sem. Ne menj bele a nyilvánvaló „beszélni akarok veled” válaszba. Ez egy hatalmas bukás. Ehelyett légy kreatív a válaszokkal. Például: „Van néhány vicces ötletem, amelyekről szeretnék, ha beszélgetnénk.

Ezt is olvasd el: Hogyan írjunk SMS-t egy kedvelt lánynak?

6. Add oda neki a telefont, írja be Ő a telefonszámát!

Ahelyett, hogy elmondaná a számát, miközben gépel a billentyűzeten, add át neki a telefont, hogy gépelje be saját maga. Ez azt az érzést kelti, hogy rábízod a dolgait. Másodszor, tudja, hogyan kell kezelni a telefont, ezért bízod rá a sajátját. Ha vannak kompromittáló fotók, vagy videók a galériában, azt javaslom, hogy takarítsd ki azokat, mielőtt randiznál vele.

7. Ne légy tolakodó!

Rendben, megkérdezted tőle, és ő visszautasít. De nagyon fontos, hogy ne erőltesd és ne légy túl nyomulós mert ez rontja az esélyeidet. Az, hogy ma nemet mondott, nem jelenti azt, hogy örökre nemet mond. Elmegy, és egy másik napon szerencsét próbálhatsz.

Ezt is olvasd el: Hogyan tégy rá jó benyomást, az első randevú során

8. Tudd, mikor kell távol maradni!

Szerencsétlen helyzetekben előfordulhat, hogy nem igazán kedvel téged. Ha, ezt érzed kérlek vedd észre, hogy ideje meghátrálni. Ha kényszeríted, csak ijesztő leszel.

Végül a fenti pontok mindegyike kiváló, de a legfontosabb az önbizalmad. A lányok megérzik, hogy milyen típusú ember vagy. Ha úgy tűnik, nincs elég önbizalmad ahhoz, hogy lenyűgözd őt, szinte biztos, hogy visszautasít!