Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Szerelmes smsek

78 romantikus üzenet, szerelmes szöveg fiúknak

78 romantikus szerelmes szöveges üzenet, fiúknak

78 romantikus szerelmes szöveges üzenet, fiúknak

Ahhoz, hogy egészséges kapcsolatot alakíts ki a feleségeddel vagy barátnőddel, táplálnod kell a lángoló szerelmet és a szeretetet közted, és kedvesed között. Ennek egyik legegyszerűbb, de leghatékonyabb módja az édes, megerősítő szavak, küldése. Elképesztő, hogy egy romantikus üzenet, egy szerelmes sms, vagy udvarlós szöveg, vagy a jól megszerkesztett cuki üzenetek a párodnak, milyen nagy hatással lehet valakire.

Egy romantikus sms üzenet elküldésével, nemcsak őrzöd a kapcsolatot, hanem megnyugtatja partnered is, a véget nem érő szerelmeddel. Az alábbi, személyre szabott példáink, segítenek neked növelni az önbizalmad, és boldoggá tenni őt, minden nap.

Ezt is olvasd el: Szerelmes SMSek

Szerelmes sms üzenetek, lányoknak

#1: Kicsim, annyi boldogságot adsz nekem, és én nem akarok kevesebbet adni neked. Az örökké, számunkra csak a kezdet. Egymáshoz tartozunk. Szeretlek.

#2: Az, hogy az életemben vagy, okot ad arra, hogy éljek, okot ad, amiért harcolnom kell, és remélem, hogy minden nap felnézek rá. Köszönöm, hogy a részem vagy.

#3: Neked köszönhetően az életem még soha nem volt ilyen jól. A tökéletesség a második neved, a szépség pedig a teljes definíciód. Ígérem, hogy megvédem a szívedet a szívfájdalmaktól vagy bármilyen más érzelmi csomagtól. Megígérem, hogy egész életemben szeretni foglak.

#4: Adott egy esély, szeretnék a nap lenni, amely felmelegíti meleg mosolyod, a levegőt, amit beszívsz az aranyos szádon. De leginkább annak örülök, hogy a kedvenc kívánságom teljesült, hogy életem szerelme legyél. Örökké hálás leszek neked, amiért megtanítottál szeretni.

Ezt is olvasd el: 28 igazán romantikus első randevú ötlet

Romantikus üzenet, szerelmes sms szövegek fiúknak

#5: Te vagy minden, amire valaha is vágytam, szerelmem. Olyan módon éreztetted velem, hogy szeretek, amire nem is számítottam. Soha nem kérnék, többet. Azt akarom, hogy te és én örökre együtt maradjunk. Mostantól az utolsó leheletemig továbbra is imádni foglak. Szeretlek kicsim.

#6: Drágám, áldásként jöttél az életembe, és úgy éreztem, hogy élek, ahogy teltek a napok. Te vagy a legjobb ajándék, amit a természet adott nekem. Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget, hogy elmondjam, mennyire szeretlek.

#7: Királynőmnek hívlak, mert királyt csináltál belőlem. A kapcsolatunkat paradicsommá változtattad, és én soha nem akarok nélküled élni. Veled van ahová a szívem tartozik. Szeretlek!

#8: Egy nap nélküled olyan, mint egy nap levegő nélkül. Nem vennék levegőt, ha valaha is elveszítelek. Semmi más nem tesz úgy teljessé, mint te, szerelmem.

#9: Ha tévedés volt szeretni téged, drágám, akkor nem szeretném, ha igazam lenne. Teljessé teszel engem, és teljessé teszel. Ezért úgy döntök, hogy a lelki társamnak hívlak. Szeretlek bébi.

#10: Kedves barátnőm, úgy tűnik, az egyetlen helyes döntésem, hogy szeretlek. Örülök, hogy jó dolgunk van. Szeretetet, ölelést és puszit küldök.

#11: Kicsim, soha nem féltem attól, hogy elengedek valamit, amíg nem jöttél az életembe. Ijesztő a gondolat, hogy nélküled éljek, és soha a világon semmiért nem cserélnélek el. Szeretlek mindennel, amim van.

#12: Drágám, ha rád nézek, úgy érzem, hogy személyesen találkoztam egy angyallal. Soha senki nem lehet olyan édes, mint te. Megvilágítasz minden részemet, és soha nem fogok abbahagyni, hogy rád nézzek. Kérlek, maradj ki életünk hátralévő részében. Szeretlek szívem királynője.

#13: Kedves barátnőm, semmi sem hasonlítható ahhoz az örömhöz, amit akkor érzek, amikor veled vagyok. Te vagy az én napfényem a vihar közepette. Benned békét találok. Köszönöm, hogy az enyém vagy.

Ezt is olvasd el: 15 jele annak, hogy egy srác jobban szeret téged, mint egy barát

Romantikus szerelmes szöveges üzenetek barátnőnek

#14: Szeretni valakit és ugyanígy visszaszeretni a legteljesebb dolog az egész világon. Bárcsak egy kicsit hamarabb találkoznék, hogy ajkaimat a tiedre nyomhassam, és több esélyem legyen megölelni. Sok boldogságot az együtt töltött évekhez!

#15: Legtöbbször azon fekszem, hogy a szerelemért érdemes-e küzdeni és meghalni. Aztán hátra dőlök, és ránk gondolok, és rád készülök, mert gondolkodás nélkül meghalnék érted. Ennyire szeretlek, és becsüllek téged. Egyszerűen te vagy a legjobb.

#16: Megismerni téged varázslatos, mert minden szempontból angyali vagy. Köszönöm, hogy a tiednek hívsz, és elfogadsz olyannak, amilyen vagyok, minden tökéletlenségemmel együtt. Benned békét, vigaszt és boldogságot találok.

#17: Édesem, ez a ma neked tett fogadalmam. A szeretőd leszek, a barátod, és úgy szeretlek, mintha nem lenne holnap. Ez a szív örökké a tiéd, bébi.

#18: El sem tudom képzelni, milyen lenne az élet nélküled. Olyan lenne, mint egy folyó víz nélkül, egy tengerpart homok nélkül, és egy test agy nélkül. Üres vagyok nélküled, szerelmem.

#19: Mindent megtettem, hogy a legjobb férj legyek az egész világon. Katonaként ebben a szerelmi kapcsolatban az a küldetésem, hogy a legboldogabb és legelégedettebb nővé tegyem. Hadd szeresselek végtelenül napjaink végéig. Érezd magad megbecsülve, kedvesem.

#20: Nem tudom, hány évem van még hátra, de tudom, hogy minden pillanatot veled fogok tölteni. A bolygón senki sem tesz olyan boldoggá vagy olyan élénkség, mint te. Minden veled töltött másodperc többet ér, mint ezer nélküled élet.

#21: Drága barátnőm, ha birtokolhatnék egy csepp vizet, hogy megmutassam, mennyire szeretlek, akkor én lennék a Mississippi tulajdonosa.

#22: Kicsim, a mosolyod látva feldobja a napjaimat. A legsötétebb napjaimon csak a mosolyodra és az elektromos érintésedre vágyom. Sokféleképpen meggyógyítod minden törött részemet.

#23: Fényt adtál a sötétben, vizet a szomjúság idején, örömet a legszomorúbb pillanataimban. Csak azt akarom, hogy örökké boldog legyél. Hadd tegyelek a legboldogabb nővé a bolygón.

#24: Ha egy angyal arra kérne, hogy kívánjak, több napot kérnék, mert nincs elég idő a világon, hogy megmutassam, mennyit jelentesz nekem.

#25: Minden nap, mielőtt felébredek és lefekszem, te vagy az egyetlen gondolat, ami megfordul a fejemben. Szeretnék a naphold és a csillagok lenni együtt. Egy könnycseppet ejtettem az óceánba, és az a nap, amikor megtalálom, az a nap, amikor abbahagyom a keresést.

#26. Maradj mellettem örökre, mert soha nem tudnék nélküled élni, szerelmem.

#27: Te vagy az én királyságom királynője, és a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Veled lenni mindig is a legnagyobb áldásom volt és lesz is. Szeretlek édes.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell flörtölni egy lánnyal: A legjobb módszerek

Romantikus üzenet, udvarlós szövegek, fiúknak

#28: Szerencsés vagyok, hogy van egy ilyen fenomenális ember az életemben. Közelebb lettél hozzám, mint egy nővér, és ugyanolyan gondoskodó, mint a szüleim. Te vagy az egyetlen személy, aki kiegészít engem, és mindig hálás leszek neked.

#29: Te vagy a lelkem, a szívem és a testem tulajdonosa. Minden, ami vagyok, a tiéd, mert hozzád tartozom. Te és én kiálljuk az idő próbáját, és legyőzzük a legrosszabb találkozásokat. Jobban szeretlek, mint amit szavakkal le tudnál írni.

#30: Kedves szívednek, nagylelkűségednek és szívmelengető bizonyosságodnak köszönhetően az élet sokkal jobb lett. Megérdemeljük a világ minden boldogságát..

#31: Minden nap édes emlékeket és kalandokat kívánok neked, hogy jobban megvilágosodj. Semmi sem okoz nekem örömet, mint a tudat, hogy egy okos nő van a partneremnek. Köszönöm, hogy egész idő alatt lenyomtad.

#32: Veled rájöttem, mit jelent szerelmesnek lenni. Annyira önző lettem, hogy egy napot sem bírok nélküled. Te vagy az álmom, a nyereményem és a szívem vágya.

#33: Nevezzen őrültnek, mert mindjárt felírom a nevedet az égre, hogy az egész világ lássa, milyen sokat jelentesz nekem. Szeretlek!

#34: Ha van még egy élet, akkor is újra és újra téged választalak, szerelmem. Nem tudom elképzelni az életem nélküled, drágám.

#35: Drágám, szeretném tudatni veled, hogy a helyzettől függetlenül mindig ott leszek. Ez a szerelem örökké tart, ezért kérlek, engedd meg, hogy jobban szeresselek, mint eddig, bébi.

#36: Légy a Júliám, és hadd legyek a Rómeód. Légy az én Bonnie-m, és hadd legyek a Clyde-od. Légy az én rózsám, és hadd legyek a te Jacked. Nem bánom, hogy elsüllyedjek a szerelem e hajójában veled, kedvesem.

#37: Te megosztod az álmaimat, én pedig a tiedét. Benned találtam egy erős kapcsolatot és egy szeretetet, amely mélyebb, mint bármi, amire valaha is számítottam. Mindennel meglepsz, amit csinálsz, és én örökre a te embered akarok lenni. Legyen mindig az enyém.

#38: Nehéz elmagyarázni magamnak, vagy mindezt egy kijelentésben összerakni. Az egyetlen egyszerű út az, hogy szeretlek. Csak egyetlen pillantás a szemedbe, minden felragyog az életemben.

#39: Minden nap arra késztesz, hogy lássam a napfelkeltét, hogy tudjam, van még egy napom, hogy megöleljem és szeresselek mindenem, amim van. Nagyra becsüllek, kislányom.

#40: Ha oroszlán lennék, olyan felségesen ordítanék a dzsungelben, hogy tudd, mennyire szeretlek. Ha táncos lennék, letörném a derekam, hogy megmutassam, milyen sokat jelentesz nekem. Szeretlek, és mindig is a szívem vágya leszel.

Ezt is olvasd el: 36 jele annak, hogy egy férfi érzelmileg kötődik hozzád

Romantikus üzenet, szerelmes szövegek a feleségnek

#41: A legtöbb ember arra koncentrál, hogy milyen gyorsan halad az élete, de mindig csak arra gondolok, hogyan csillapítasz mindent, ami körülöttem forog. Köszönöm, hogy az enyém vagy.

#42: Minden alkalommal, amikor a telefonom csörög vagy rezeg, te vagy az első, aki eszedbe jut. Ha módom lenne arra, hogy minden órából minden percet veled töltsek életem hátralévő részében, én lennék a legboldogabb ember az életben.

#43: Egy olyan világban, ahol az embereket különféle tényezők és álmok motiválják, az egyedüli motivációm te és a jövő, amit szeretnék, hogy rendelkezzünk velünk. Üdv a szebb jövőért.

#44: Nem tudom felfogni, melyik a jobb aközött, hogy melletted ébredek, vagy minden nap melletted alszom. Siess haza, hogy befejezhessem.

#45: Drágám, te vagy a szépség igazi definíciója. Felséged átsüt az életemen, és ez színesíti az életemet. Ragyogj kicsim!

#46: Te vagy az utolsó szerelmem, mindent megtalálok benned, amire valaha vágyom, és még sok más. Továbbra is áldj meg szerelmed babájával.

#47: Amikor találkoztunk, úgy tettem, mintha egy erős ember lennék, sok falat építettek a szívem köré, de te leromboltad ezeket a falakat, és megtaláltad az utat. Soha nem terveztem, hogy szeretlek, de most félremegy az életem, ha te hagyj. Szeretlek.

#48: Ahogy a víz tartja a növény növekedését, a benzin mozgásban tartja az autót, úgy a szerelmed engem is. A szereteted megerősít, ha gyenge vagyok, mosolyogtat, ha szomorú vagyok, és reményt ad, ha élettelen vagyok. Szeretlek.

#49: Maradj velem, ne menj messze tőlem, mert egy nap nélküled teljes áramszünet. Gyere vissza, és világítsd meg sötét világomat. Szeretlek, napsütésem.

#50: Édesebb, mint a méz, fényesebb, mint a csillagok éjjel, gyönyörű, mint a páva, nyugodt, mint a galamb, te minden tekintetben kiemelkedő vagy, királynőm. Szeretlek bébi.

#51: Érted élek bébi. Te vagy a kulcs, ami megnyitja a szívemet, a szívem királynője, és elbűvölő mosolyoddal rabul ejted a lelkemet. Megígérem, hogy örökké szeretni foglak.

#52: Királyok, katonák, biztosok és az egész világ előtt állnék, csak hogy elmondhassam nekik, milyen sokat jelentesz nekem. Nem félek szeretni bébi, csak attól félek, hogy elveszítelek. Kérlek, maradj velem örökre, hercegnőm.

#53: Szerelmem, a legjobbat érdemled, és több ezer mérföldet utaznék, hogy boldoggá tegyem. Ezt a médiát arra használom, hogy elmondjam, hogy törődöm veled, és hogy soha nem fogom abbahagyni a törődést. Szeretlek, feleségem.

Ezt is olvasd el: A szerelem 11 biztos jele

Hosszú romantikus üzenet, neki

#54: A világon semmi sem hasonlítható ahhoz az örömhöz, amit akkor érek, amikor veled vagyok, bébi. Azt mondják, a szerelem vak, de én a te szemeden keresztül látom, bébi. Sok örömet okozol nekem, és én csak azt akarom, hogy ezt viszonozzam. Szeretlek bébi.

#55: Én leszek a vállad, amire támaszkodhatsz, bébi. A katonád a csata idején, a bohócod, ha nevetni akarsz, a tanácsadód, amikor tanácsra van szükséged. Mindezt csak azért, hogy megmutassam, mennyire törődőm veled. Senki más nem áll előtted, szerelmem.

#56: Hittel tudom, hogy egy nap sikerülni fogunk. Csak fenntartom a reményeimet. Addig a fejemben foglak tartani. Érintésed örökké gyöngédséggel simogat, és csókjaid életben tartják a lángot a szívemben. Remélem, egy napon te és én örökre együtt leszünk. Legkedvesebb leendő barátnő.

#57: Még ha zenész lennék is, nem találtam meg a szöveget, amivel le tudnám jellemezni, még íróként sem találtam a megfelelő szavakat, hogy elmondhassam, mennyit jelentesz nekem. Túl tökéletes vagy nekem. Szeretlek!

#58: A szemedből az első találkozásunk napján tudtam, hogy bajban vagyok, amiatt, ahogy rám nézel. A szép mosolyod megdobogtatta a szívemet, de tudtam, hogy ez egy végtelen boldog világ új hajnala. Köszönöm, hogy a szerelem legigazibb formáját ábrázoltad életemben. Örökre akarlak.

#59: Nem tudom, hogyan alakult volna az élet, ha nem támogatod. Mint váll a ruhához, mint a szög az ujjhoz, mint a szem a fejhez, közelebb voltál, mint egy nővér vagy egy testvér. Köszönöm, hogy mindig a menedékem vagy. Végtelenül szeretlek.

#60: Az, hogy azt mondanám neked, hogy „szeretlek”, alábecsülésnek tűnik, mert a szerelem szó nem írja le teljesen azt, amit igazán érzek irántad. Ha csak fizikailag mérnénk fel, mennyire szeretlek, akkor én lennék a legboldogabb ember a bolygón. A Forever csak a kezdet számunkra.

#61: Baba szerelem, mi lenne az élet nélküled? Olyan ízléstelen, unalmas és nem szórakoztató. Bejöttél az életembe, fűszereket adtál hozzá, és annyira elégedetté tettél. Soha nem tudtam betelni veled. Szeretni foglak holnapunk végéig.

#62: Ha gonosz lenne szeretni téged, akkor a pokol tüzét a mennyországba fordítottam volna. Ha veled lenni bűncselekmény lenne, készen állnék arra, hogy terroristává váljak. Ha az érzéseimet megmutatva mindenkit megbántanék a világon, készen állnék arra, hogy életem hátralévő részében egyedül maradjak. Félek kiönteni rád az érzéseimet, mert erősebbek egy kőnél. Nagyon szeretlek, bordám.

#63: Mit jelent a só nélküli étel? Mit jelent az, hogy a szemed nem lát? Mondd, mi haszna annak, ha a lábad nem tud járni? Mi haszna a víznek, ami nem oltja a szomjat? Mondd el nélküled az életem értelmét! Szeretlek!

#64: Még a legvadabb erdő is egy kis faiskolából nő ki. Úgy indultunk, mint egy gát, de mára óceánná nőttünk. Hogyan jöttem volna ki ebből a szerelemből? Bébi, minden nap újra beléd esek. Ha elengedsz, megölhetsz, mert te vagy a mentőmellényem.

Ezt is olvasd el: A 20 legjobb jel, hogy egy félénk srác kedvel téged

Szerelmes  üzenetek neki

#65: Királynőm, szeretlek minden lélegzetvétellel, ami bennem van. Ezért mindig kitartok melletted, jó és rossz időben. Senki más nem méltó a szerelmemre, csak te.

#66: Minden alkalommal elveszek a szemedben, és kiborulok, mert még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót.

#67: Minden, ami veled kapcsolatos, megbabonáz, és vágyakozom a jövőnk után. Te vagy a holnapom birtokosa, és remélem, hogy idővel több okot találok arra, hogy még jobban szeressem.

#68: Van humorérzéked, amitől könnyedén elmosolyodok, de ez a legkisebb szuperképességed. Szeretem, ahogy sétálsz, ahogy beszélsz, és ami a legfontosabb, ahogy gondolkodsz. Azt akarom, hogy életed hátralévő részében mindennap elaludj a karomban.

#69: Az otthon ott van, ahol vagy. Szeretettel várlak minden este, mert megnyugtatod lelkem legvadabb hullámait. Annyi együttérzéssel és félelemmel töltesz el, és mindig hálás leszek érted Istennek.

#70: A legjobb érzés a világon, ha szeretlek, és tudod, hogy te is ugyanígy szeretsz. A szavak és a tettek nem elégségesek ahhoz, hogy elmondjam, milyen csodálatos vagy, de életem hátralévő részében megpróbálom ezt demonstrálni.

#71: Nem vagyok nagy olvasó, de mindig készen állok időpontot foglalni Önnel. Gondolkodás nélkül háborúba indulnék érted, és mindent megtennék, hogy boldognak lássam. Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem.

#72: Ha látlak vagy gondolok rád, mosolyt csal az arcomra, mert te vagy a végső boldogságom. A szeretet és a veled való törődés magától értetődő, egyértelmű mutatója annak, hogy mennyire jó vagy nekem.

#73: Akitől hevesebben dobog a szívem és ragyogóbb az arcom, annak a legjobbakat kívánom mára, és remélem, hogy minden álmod valóra válik, ahogy nekem is valósággá váltál. Ön egy fillért és nagyszerű vezető a készülődésben.

#74: Még tágra nyílt szemmel is gondolok rád és az előttünk álló szórakoztató időkre. Semmi sem tenne jobban boldoggá, mint új emlékeket teremteni, és együtt megírni a gyönyörű történetünket. Szeretlek.

#75: Annak, akit nagyon szeretek, kapjon választ az álmaira, és éljen teljes életet. Senki sem ért meg engem úgy, mint te, és soha senki nem foglalhatja el a pozíciódat az életemben.

#76: Ha egy pillanatra látlak, a napom teljessé válik, és tudom, hogy te vagy minden, amire szükségem van ahhoz, hogy átvészeljem az élet számos akadályát. Kiváltság, hogy ismerhetlek, és áldás, hogy a tiednek hívnak. Megbecsüllek.

#77: Köszönöm, hogy a barátom, a partnerem és a bizalmasom vagy. Az, hogy szerelmes vagyok beléd, segített a fejlődésemben, és sok mindenbe betekintést engedett. Szépséged, fenséged és bölcs szavaid jobb emberré változtattak. Köszönöm.

#78: A mosolyoddal, amely világosabb, mint a nap, és a szemeddel, amelyek csodálatosak, mint az óceán, úgy gondolom, hogy mindent elérhetsz, amire csak gondolsz. Szóval mosolyogj, mert a jövőnk csak szebb és jobb lesz.

A fenti romantikus üzenet gyűjtemény olyan sms szövegekből áll, amelyeket bármikor elküldhetsz a kedvesednek. Próbáld ki bátran!