Udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

30 kérdés, amit fel kell tenned egy lánynak

30 kacér kérdés egy lánynak, amit fel kell tenned

Amikor kacér kérdésekről beszélünk, amelyeket fel kell tenni egy olyan lánynak, akit szeretsz, sok szempontot kell figyelembe venned. És nem a kérdés az, ami a legfontosabb, hanem az, ahogyan kérdezed azokat.

Tudtad, hogy egy vadidegen ember egy óra alatt megszerettethet téged, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel neki? A tudomány 1997-ben, Arthur Aron pszichológus, az emberi kapcsolatok szakértője tudolmányos kísérletet végzett, amely segítségével meghatározta ezeket a kérdéseket.

Ma, valami hasonlót adok neked. De, a tudományos kérdőív helyett, egy csomó természetesebb és intimebb kérdést fogunk feltenni, egy neked tetsző lánynak.

Ha sikeres akarsz lenni a szerelmi játékban, fel kell tenned a helyes kérdéseket. A túl intim kérdések sorozata tolakodónak tűnhet, a túl tipikus kérdések pedig unalmasnak, vagy felületesnek érezhetők. És te is tudod, hogy egyikünk sem fogja azt a nőt rávenni, hogy beleszeressen, aki felületesnek, unalmasnak,vagy tolakodónak gondol minket.

Ha az a célod, hogy álmai férfija legyél, éreznie kell, hogy megértik. Sőt, neked is meg kell értened őt! És ez nem olyan nehéz, mint gondolnád!

1. szint: Hogyan reagálna, egy adott helyzetben?

Amikor a flörtre és a csábításra gondolunk, mindig a romantikus dolgokra, aranyos üzenetekre vagy apró, kedves ajándékokra gondolunk. De meg kell értened, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy egy neked tetsző lányt elcsábíts, a szórakozás és a képzelet. Megnevettetni KÖTELEZŐ!

Tehát ebben az első részben úgy fogunk gondolkodni, mintha egy játékot játszanánk. Ez egy jó módja annak, hogy elkezdd, mert egyszerű, mindkettőtök számára természetesnek hangzik, és ami a legfontosabb: lehetővé teszi, hogy jobban megismerd a leendő barátnődet.

Mikor csináltál utoljára valami olyat, ami a komfortzónádon kívül esik?

Olyan helyzetbe hozod, hogy nem tudja, hogyan válaszoljon. Miért nem biztatod, hogy csináljatok együtt, valami merész dolgot?

Melyik három dolgot vinnéd el, egy lakatlan szigetre?

Lehet, hogy ez butaságnak tűnik, de megismered az értékrendjét, az intelligenciáját és a humorérzékét. A telefonját hozza el, vagy egy varázslámpát?

Ha három kívánságod lenne, mit kérnél?

Az előzőhöz hasonlóan ez a kérdés is megmutatja, hogyan értékeli a dolgokat az életben: akar-e pénzt? Örök boldogságot? Halhatatlanságot? Szupererőt?

Ha lenne röntgenszemüveged, használnád a ruhák alá való látáshoz?

Ez az egyik legkacérabb kérdés, amelyet fel kell tenni egy lánynak a többi között. Ne vacakolj! És ne légy szégyenlős!

Ha választhatnál egy új készséget vagy képességet, mi lenne az és miért?

Itt láthatod, mi hiányzik belőle. Támogathatod gyengeségeiben, vagy még jobb, ha megtaníthatod erre az új készségre – ha tudod!

Ha tudnád, hogy már csak egy éved van hátra, változtatnál valamit a jelenlegi életeden? Miért?

Élvezi a jelenlegi életét? Megtudhatja, mennyire elégedett társadalmi életével, munkájával és eredményeivel.

Ha tűz lenne a házában (az egész családjával és háziállataival biztonságos helyen), és még egyszer bemehetne, hogy megmentsen valamit, mi lenne az és miért?

Ez a kérdésnagyon hasonló a lakatlan szigetéhez, de olyan dolgokról szól, amelyek már otthon vannak. Megmenti-e a régi fotóit, vagy inkább az új LCD tévét?

Ha bárkivel vacsorázhatnál, élve vagy holtan, ki lenne az?

Válaszától függően tudni fogja, kit csodál a legjobban, vagy kit utál a legjobban. Ő egy aktivista? “Hívő”? Vagy csak egy elhunyt, szeretett személyt választott?

Ha idegenek érkeznének a Földre, és téged választanának szülőbolygójuk meglátogatására, velük mennél?

Lehet, hogy ez nem tűnik kacér kérdésnek, de nagyon vicces beszélgetéseket folytathatsz az idegenekről, vagy az idegenekkel való elszökésről. Ne feledd, rögtönöznie kell a válaszaival!

Ha elvinnél a kedvenc éttermedbe, melyik lenne az, és mit rendelnél?

Ez a tökéletes kérdés, amit tudni kell kedvenc ételéről. Használhatod ezt a jövőbeli randevúkra, vagy még jobb, ha már ő a párod, néha elsütheted az évfordulóra. Csak emlékezned kell rá!

2. szint: Beszéltesd a múltjáról és a jelenéről.

Ha a játék véget ért, már ismernünk kell őt. Talán nem is olyan menő, mint gondoltuk! Tehát itt az ideje, hogy személyesebb dolgokat kérdezz tőle. Óvatosnak kell lenned, és figyelned kell az apró részletekre. Például, ha a múltjáról beszélve kényelmetlenül érzi magát, akkor állj meg, beszéltesd más dolgokról, és hagyja a témát a jövőre.

Kacér-kérdések egy lánynak

Ezzel a hozzá intézett 10 kacér kérdéssel jobban megismerheted, milyen élő tapasztalatai vannak, és általában véve mit gondol az életről. Olyan dolgokat fedezhetsz fel, amelyeket soha nem gondoltál volna…

Milyen a hely, ahol felnőttél?

Ez egy jó lehetőség a változásra. Minden más srác megkérdezi tőle, hogy hol született. A válasz erre elég egyértelmű, valószínűleg csak a város neve. Ha megkérdezed őt arról, hogy hol nőtt fel gyerekként és tinédzserként, többet fog beszélni magáról, és megmutatod neki, hogy törődsz vele.

Hogyan ünnepelte a 18. születésnapját ?

Vad lány volt? Élvezte a bulizást? Ezzel a kérdéssel, közvetve megismerheted a barátait, volt barátjait, milyen zenéket szeretett korábban (és talán már nem), a hobbijait…

Melyik volt életed, legjobb nyara? Milyen volt?

Hasonló az előzőhöz, de mélyebben belepillanthatsz a családi ügyekbe, vagy abba, hogy mit szeret a legjobban szabadidejében.

Gyerekkorában milyennek képzelte, milyen felnőtt lesz majd? Miért?

Gyerekkori álmaira emlékezve, azonnal mosolyogni fog. Ha elég szerencsés vagy, be is váltja őket!

Melyik film címe jellemezné legjobban, az életedet? Miért?

Egyáltalán szereti-e, a filmeket? Melyik fajta? Fantáziadús, vagy ez a kérdés túl ostoba volt számára?

Melyik a legnagyobb sikered, az életben?

Itt megtudhatod, mit értékel a legjobban az életben. Az eredménye a munkájával vagy a boldogságával függ össze?

Melyik a legértékesebb emléked? És a legfájdalmasabb emléked?

Óvatosan ezzel, különösen a fájdalmas emlékekkel.

Boldog gyerekkorod volt?

Fel kell készülni arra, hogy témát válts, ha a lány furcsának érzi ezt a kérdést. Nem mindenkinek volt boldog gyermekkora. Ez, elszomoríthatja őt!

Ki volt az első szerelmed?

Szerencsére nagyon régen volt, így nem lesz a riválisa. De tudnod kell…

Miért szakítottál, az utolsó barátoddal?

Ez sokat megmagyaráz arról, hogyan látja a kapcsolatokat, vagy milyen hibákat követtek el mások. Figyelj a reakciójára, és válaszolj ha ő is kérdez!

Ha tetoválna, hova, és mit?

Ez jó egy titkos tetoválás felfedezéséhez, amivel már rendelkezik!

3. szint: Kacér kérdések, amiket  kellfeltenned a lánynak, sms-eken keresztül

Ezt a szintet azért nevezzük harmadik szintnek, mert ha kacér kérdések azok,amiket keresel, amelyeket SMS-ben feltehetsz egy nőnek, az azt jelenti, hogy már megvan a száma és, hogy nem vagy neki közömbös.

Gratulálunk! Ne rontsd el… Légy vele kedves, és őszinte. Légy vele nyitott, lgy nyitott a kérdéseire is, és alakítsd ki stratégiádat, hogy elérd a szívét.

Melyik három dolgot nem képzelném el rólad, pusztán a külsőd alapján?

Ez teljes előnyhöz juttat téged, a többi versenytársaddal szemben. Ez, egy bonyolult kérdés, amely sok információt ad számodra. Ha, megfelelően csinálod. Nyitott kérdés, hogy melyik merészségé lesz a főszerep.

Van olyan vicces történet rólad, amit nem meséltél el senkinek?

A nők szeretnek magukról beszélni, de talán félénk beszélni ilyesmiről. Előbb megtörheted a jeget, és elmagyarázhatsz egy vicces történetet magadról. A végén nevetni fog, és hidd el nekünk: ha mosolyog vagy nevet, akkor jó úton jársz!

Van valami, amit mindig is meg akartál csinálni? Miért nem tetted még meg?

És miért nem mondod meg neki, hogy csináljátok együtt?

Szerinted az emberiség fejlődik, vagy visszafelé halad?

Oké, ez mélyenszántó kérdésnek hangzik. És valójában, az is. De a lányok is szeretik az ilyen kérdéseket. Az életről, az emberiségről, az élet értékeiről, a véletlenszerű helyzetekről szóló beszélgetések, nagyon érdekes beszélgetésekhez vezethetnek.

Szerinted milyen három közös dolog van, bennünk?

Jó! Ez tökéletes ahhoz, hogy megtudd, lát-e valami közöset bennetek. Arra gondol-e, hogy együtt kell lennetek?

Van valami, amit túl komolyan veszel ahhoz, hogy viccelj vele?

Ez arra jó, hogy elkerülje a politika, a vallás vagy más vitatott témákat. Csúnya helyzetekhez vezethet, ha nem tudjuk, mi bánthatja!

Hiszel a szerelemben, első látásra?

Ha van egy párr extra-kacér kérdés, akkor ez az. Játssz, a válaszával! Romantikusnak, vagy szemtelennek kell lenned, lánytól függően!

Melyek a legfontosabb dolgok, amiket keresel a jobbik feledben?

Ha a válasza az, hogy három közös dolog van bennetek, vagy három olyan dolog, amiről úgy gondolja, hogy megvan bennetek, akkor jó vagy nála!

El tudod hinni, hogy tegnap megnéztem egy filmet, és rád emlékeztetett?

A kíváncsisága azonnal felkelt: “Melyik film?” Aztán elkezdesz vele beszélgetni, SMS-eken keresztül.

Szerinted mindenkinek van, lelki társa?

Még egy mély dolog neked, és potenciális barátnődnek.

Nos, erre nincs varázstrükk vagy tudományos képlet. Amikor kacér kérdések kerülnek szóba, olyanok amelyeket fel kell tenni egy olyan lánynak, akit szeretsz, sok szempontot kell figyelembe venned. És nem a kérdés az, ami a legfontosabb, hanem az, ahogyan kérdezed azokat.

Természetesnek, spontánnak kell tűnnöd… Ne feledd, hogy nem kihallgatást végző rendőr vagy, és ez nem egy állásinterjú. Könnyen megtanulható, kacér kérdések ezek, de időre és sok-sok türelemre lesz szükséged ahoz, hogy ezeket mind feltehesd neki.