Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

30 kérdés, amit fel kell tenned egy lánynak

30 kacér kérdés egy lánynak, amit fel kell tenned

Amikor kacér kérdésekről beszélünk, amelyeket fel kell tenni egy olyan lánynak, akit szeretsz, sok szempontot kell figyelembe venned. És nem a kérdés az, ami a legfontosabb, hanem az, ahogyan kérdezed azokat.

Vannak olyan, néha zavarbaejtő kérdések lányoknak, amiket ha jókor, jó időben teszel fel, gyosan megkedvelteted magad. Némelyik zavarbaejtő lehet, de ismerkedés kezdetén nem az a cél. Az maradjon a sokadik randira, amikor már kacérkodtok egymással.

Tudtad, hogy egy vadidegen ember egy óra alatt megkedvelhet téged, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel neki?  1997-ben, Arthur Aron pszichológus, az emberi kapcsolatok szakértője tudományos kísérletet végzett, amely segítségével meghatározta ezeket a kérdéseket.

Ma, valami hasonlót adok neked. De, a tudományos kérdőív helyett, egy csomó természetesebb és intimebb kérdést fogunk feltenni, egy neked tetsző lánynak.

Ha sikeres akarsz lenni a szerelmi játékban, a helyes kérdéseket kell feltenned . A túl intim kérdések, a zavarbaejtő kérdések sorozata tolakodónak tűnhet az isemrekdés elején. A túl tipikus kérdések pedig unalmasnak, vagy felületesnek érezhetők. És te is tudod, hogy egyikünk sem fogja azt a nőt rávenni, hogy beleszeressen, aki felületesnek, unalmasnak, vagy tolakodónak gondol minket.

Ha az a célod, hogy álmai férfija legyél, éreznie kell, hogy megértik. Sőt, neked meg is kell értened őt! És ez nem olyan nehéz, mint gondolnád!

Ezt is olvasd el: 8 bevált tipp, hogyan kérd el, egy lány telefonszámát

1. szint: Hogyan reagálna, egy adott helyzetben?

Amikor a flörtre és a csábításra gondolunk, mindig a romantikus dolgokra, aranyos üzenetekre vagy apró, kedves ajándékokra gondolunk. De meg kell értened, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy egy neked tetsző lányt elcsábíts, a szórakozás és a képzelet. Megnevettetni KÖTELEZŐ!

Tehát ebben az első részben úgy fogunk gondolkodni, mintha egy játékot játszanánk. Ez egy jó módja annak, hogy elkezdd, mert egyszerű, mindkettőtök számára természetesnek hangzik, és ami a legfontosabb: lehetővé teszi, hogy jobban megismerd a leendő barátnődet.

Mikor csináltál utoljára valami olyat, ami a komfortzónádon kívül esik?

Olyan helyzetbe hozod, hogy nem tudja, hogyan válaszoljon. Miért nem biztatod, hogy csináljatok együtt, valami merész dolgot?

Melyik három dolgot vinnéd el, egy lakatlan szigetre?

Lehet, hogy ez butaságnak tűnik, de megismered az értékrendjét, az intelligenciáját és a humorérzékét. A telefonját hozza el, vagy egy varázslámpát?

Ha három kívánságod lenne, mit kérnél?

Az előzőhöz hasonlóan ez a kérdés is megmutatja, hogyan értékeli a dolgokat az életben: akar-e pénzt? Örök boldogságot? Halhatatlanságot? Szupererőt?

Ha lenne röntgenszemüveged, használnád a ruhák alá való látáshoz?

Ez az egyik legkacérabb kérdés lányoknak, amelyet fel kell tenni egy lánynak, a többi között. Ne vacakolj! És, ne légy szégyenlős!

Ha választhatnál egy új készséget vagy képességet, mi lenne az és miért?

Itt megtudhatod, mit gondol magáról, szerinte milyen tulajdonság hiányzik belőle. Támogathatod gyengeségeiben, vagy még jobb, ha megtaníthatod erre az új készségre – ha tudod!

Ha tudnád, hogy már csak egy éved van hátra, változtatnál valamit a jelenlegi életeden? Miért?

Élvezi a jelenlegi életét? Megtudhatod, a lány mennyire elégedett társadalmi életével, munkájával és eredményeivel.

Ha tűz lenne a házában (az egész családjával és háziállataival biztonságos helyen), és még egyszer bemehetne, hogy megmentsen valamit, mi lenne az és miért?

Ez a kérdés, nagyon hasonló a lakatlan szigetéhez, de olyan dolgokról szól, amelyek már otthon vannak. Megmenti-e a régi fotóit, vagy inkább az új LCD tévét?

Ha bárkivel vacsorázhatnál, legyen az élő vagy aki már meghalt, ki lenne az?

Válaszától függően tudni fogod, kit csodál a legjobban, vagy kit utál a legjobban. Ő egy aktivista? „Hívő”? Vagy csak egy elhunyt, szeretett személyt választott?

Ha idegenek érkeznének a Földre, és téged választanának szülőbolygójuk meglátogatására, velük mennél?

Lehet, hogy ez nem tűnik kacér kérdésnek, de nagyon vicces beszélgetéseket folytathatsz az idegenekről, vagy az idegenekkel való elszökésről. Ne feledd, rögtönöznie kell a válaszaival!

Ha elvinnél a kedvenc éttermedbe, melyik lenne az, és mit rendelnél?

Ez a tökéletes kérdés, ha akarsz valamit tudni, a kedvenc ételéről. Használhatod ezt a jövőbeli randevúkra, vagy még jobb, ha már ő a párod, néha elsütheted az évfordulóra. Csak emlékezned kell rá!

Ezt is olvasd el: 5 módszer az egészséges kapcsolathoz

2. szint: Beszéltesd a múltjáról és a jelenéről. Kérdések lányoknak.

Ha a játék véget ért, valamennyire már ismerned kell őt. Talán nem is olyan menő, mint gondoltad! Tehát itt az ideje, hogy személyesebb dolgokat kérdezz tőle. Óvatosnak kell lenned, és figyelned kell az apró részletekre. De vigyáázz, hogy ne legyél túl zavarbaejtő!

Például, ha a múltjáról beszélve kényelmetlenül érzi magát, akkor állj meg! Beszéltesd más dolgokról, és hagyd a témát a jövőre.

Kacér kérdések lányoknak

Ezzel a hozzá intézett 10 kacér kérdéssel jobban megismerheted! Megtudhatod, milyen élettapasztalattal rendelkezik, és azt is, hogy általában véve mit gondol az életről. Olyan dolgokat tudhatsz meg róla, amelyeket talán soha nem gondoltál volna…

Milyen a hely, ahol felnőttél?

Ez, egy jó lehetőség a változásra. Minden más srác megkérdezi tőle, hogy hol született. A válasz erre elég egyértelmű, valószínűleg csak a város neve. Ha megkérdezed őt arról, hogy hol nőtt fel, hol élt gyerekként és tinédzserként, többet fog beszélni magáról, és azt fogja érezni, hogy te tényleg érdeklődsz iránta.

Hogyan ünnepelte a 18. születésnapját ?

Vad lány volt? Élvezte a bulizást? Ezzel a kérdéssel, közvetve megismerheted a barátait, volt barátait, milyen zenéket szeretett korábban (és talán már nem), a hobbijait…

Melyik volt életed, legjobb nyara? Milyen volt?

Hasonló az előzőhöz, de mélyebben belepillanthatsz a családi ügyekbe, vagy abba, hogy mit szeret a legjobban szabadidejében.

Gyerekkorában milyennek képzelte, milyen felnőtt lesz majd? Miért?

Gyerekkori álmaira emlékezve, azonnal mosolyogni fog. Ha elég szerencsés vagy, veled be is váltja őket!

Melyik film címe jellemezné legjobban, az életedet? Miért?

Egyáltalán szereti-e, a filmeket? Fantáziadús, vagy ez a kérdés túl ostoba volt számára?

Melyik a legnagyobb sikered, az életben?

Itt megtudhatod, mit értékel a legjobban az életben. Az eredménye a munkájával vagy a boldogságával függ össze?

Melyik a legértékesebb emléked? És a legfájdalmasabb emléked?

Óvatosan ezzel, különösen a fájdalmas emlékekkel.

Boldog gyerekkorod volt?

Fel kell készülni arra, hogy témát válts, ha a lány furcsának érzi ezt a kérdést. Nem mindenkinek volt boldog gyermekkora. Ez, elszomoríthatja őt!

Ki volt az első szerelmed?

Szerencsére nagyon régen volt, így nem leszel a riválisa. De, tudnod kell…

Miért szakítottál, az utolsó barátoddal?

Ez sokat megmagyaráz arról, hogyan látja a kapcsolatokat, vagy milyen hibákat követtek el mások. Figyelj a reakciójára és válaszolj, ha ő is kérdez!

Ha tetoválna, hova, és mit?

Ez jó egy titkos tetoválás felfedezéséhez, amivel már rendelkezik!

Ezt is olvasd el: Miről beszélgess a szerelmeddel?

3. szint: Kacér kérdések lányoknak, amiket  fel kell tenned a lánynak, smseken keresztül.

Ezt a szintet azért nevezzük harmadik szintnek, mert ha kacér kérdések vagy zavarbaejtő kérdések azok, amiket keresel, az ismeretségetek már szintet lépett. Ha, olyan kérdéseket keresel amelyeket SMS-ben feltehetsz egy nőnek, az azt jelenti, hogy már megvan a telefonszáma és, hogy nem vagy neki közömbös.

Gratulálok! Ne rontsd el… Légy vele kedves, és őszinte. Légy vele nyitott, légy nyitott az ő kérdéseire is, és alakítsd ki stratégiádat, hogy elérd a szívét.

Melyik három dolgot nem képzelném el rólad, pusztán a külsőd alapján?

Ez komoly előnyhöz juttat téged, a többi versenytársaddal szemben. Ez, egy olyan kérdés, amely sok információt ad számodra, ha  megfelelően használod. Kicsit zavarbaejtő kérdés, és most a merészségé lesz a főszerep.

Van olyan vicces történet rólad, amit nem meséltél el senkinek?

A nők szeretnek magukról beszélni, de ő talán félénk ahhoz, hogy ilyesmiről beszéjen. Előbb törd meg a jeget, és modj el egy vicces történetet, magadról. A végén nevetni fog, és hidd el: ha mosolyog vagy nevet, akkor jó úton jársz!

Ezt is olvasd el: Hogyan nevettessünk meg, egy lányt?

Van valami, amit mindig is meg akartál csinálni? Miért nem tetted még meg?

Ha olyan dologról van szó, miért nem mondod meg neki, hogy csináljátok együtt?

Szerinted az emberiség fejlődik, vagy visszafelé halad?

Oké, ez mélyenszántó kérdésnek hangzik. És valójában, az is. De a lányok is szeretik az ilyen kérdéseket. Az életről, az emberiségről, az élet értékeiről, a véletlenszerű helyzetekről szóló kérdések, nagyon érdekes beszélgetésekhez vezethetnek.

Szerinted milyen három közös dolog van, bennünk?

Ez, jó! Ez tökéletes ahhoz, hogy megtudd, lát-e valami hasonlót bennetek. Arra gondol-e, hogy együtt kell lennetek? Tudom, hogy ezek elég kacér kérdések, de mindenképp érdemes megkérdezned.

Van valami, amit túl komolyan veszel ahhoz, hogy viccelj vele?

Ez arra jó, hogy elkerüld a politikai, a vallási vagy más vitatott témákat. Csúnya helyzetekhez vezethet, ha nem tudjuk, mi bánthatja!

Hiszel a szerelemben, első látásra?

Ha van extra-kacér kérdés, akkor ez az. Játssz, a válaszával! Romantikusnak, vagy szemtelennek kell lenned, lánytól függően!

Melyek a legfontosabb dolgok, amiket keresel a jobbik feledben?

Ha a válasza az, hogy három közös dolog van bennetek, vagy három olyan dolog, amiről úgy gondolja, hogy megvan bennetek, akkor jó vagy nála!

El tudod hinni, hogy tegnap megnéztem egy filmet, és rád emlékeztetett?

A kíváncsiságát, azonnal felkelted! „Melyik film az?” Aztán elkezdhetsz vele beszélgetni, akár smseken keresztül is.

Szerinted, mindenkinek van lelki társa?

Még egy mélyenszántó gondolat neked, és potenciális barátnődnek.

Nos, erre nincs varázstrükk, vagy tudományos képlet. Amikor kacér kérdések kerülnek szóba, olyanok amelyeket fel kell tenni egy olyan lánynak, akit szeretsz, sok szempontot figyelembe kell  venned. És nem a kérdés az ami a legfontosabb, hanem az, ahogyan kérdezed azokat.

Természetesnek, spontánnak kell tűnnöd… Ne feledd, hogy nem kihallgatást végző rendőr vagy, és ez nem egy állásinterjú. Könnyen megtanulható, néha zavarbaejtően kacér kérdések ezek, de időre és sok-sok türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy ezeket mind feltehesd neki.