Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

29 dolog, amit a lányok szívesen hallanak a férfiaktól

29 dolog, amit a lányok szívesen hallanak a férfiaktól

Ha ismered azokat a dolgokat, amelyeket a lányok hallani szeretnek, az segíthet megszilárdítani kapcsolatodat a pároddal. Ne kövesd el azokat a hibákat, amelyekkel eltaszíthatod magadtól a nőket. Mondj nekik néhányat ezek közül, hogy megnyerd a tetszését.

Tudni akarod azt, amit a lányok szívesen hallanak? Ha tudod, hogyan teheted boldoggá a kedvesedet, sokkal jobb lesz az életed. Ebben, biztos lehetsz! Tehát itt vannak azok a dolgok, amelyeket a lányok szeretnek hallani. Azok, amelyek mindkettőtök számára előnyösek.

Amit a lányok szívesen hallanak

Azt mondják, a férfi szívéhez, a gyomrán keresztül vezet az út. A nők szívéhez úgy jutsz el, ha különlegesnek érzik magukat, melletted. Ez a legfontosabb dolog, amire emlékeztetned kell a lányokat. Ha azt szeretnéd, hogy a párod kedveljen téged, segíts neki, hogy egyedinek és különlegesnek érezze magát melletted. Segíts neki úgy, hogy elmondod neki azokat a dolgokat, amit a lányok szívesen hallanak.

Nyilvánvalóan, nem lehet egy csomó kifejezést csak úgy összefűzni, abban a reményben, hogy az majd felkelti a figyelmét. Ennél, sokkal többről van szó.

Őszintének kell lenned, és nagyon kedvelned kell a lányt ahhoz, hogy olyan dolgokat mondhass neki, amelyeket szívesen hall. Ha nem sikerül, biztos lehetsz benne, hogy át lát a szitán, tudni fogja, hogy amiket mondtál, nem szívből, nem őszintén mondtad.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél romantikusabb? 12 romantikus tipp, amit ki kell próbálnod

Hibák, amelyek elűzik a lányokat tőled

Mindannyian hibázunk. Amikor egy lány megnyeréséről van szó, ezek a hibák tartósan befolyásolhatják az esélyeidet.

Ha olyan ember vagy, aki csak a kinézete alapján bókol a lányoknak, az hatalmas hiba. Hamar átlát rajtad, és nem akar majd tőled semmit.

Többhöz kell vonzódnod, nem csak a testét kell akarnod. Ha azzal az egyetlen céllal udvarolsz neki, hogy ágyba vidd, az hiba. A dolog, úgy nem fog működni. A lányok ennél okosabbak, és tudják, ha egy srác csak egy olyan testre vágyik, amit megkaphat.

Amit a lányok hallani szeretnek, hogy különlegesnek érezzék magukat

Éreztetned kell vele azt, hogy egyedi. El kell érned nála, hogy annak is érezze magát. Úgy kell éreznie, hogy csak őt akarod, csak ő az aki téged érdekel.

Néha, el kell neki mondanod néhány olyan dolgot is amiből rájön, hogy mit érzel valójában. Íme néhány dolog, amit a lányok szívesen hallanak, és amelyek segíthetnek az érzéseid közlésében.

1. Bókok az intelligenciájáról

Bármennyire is szeretik a lányok, ha azt mondják róluk, hogy csinosak, okosnak nevezni egy lányt sokkal hatékonyabb módja annak, hogy felkeltsd az érdeklődését. Ha szép, valószínűleg gyakran dicsérik a külsejét. De, mi van az eszével?

Az, hogy csinos, nem jelenti azt, hogy nem okos. Ha ismered őt, és azt akarod, hogy hihetetlenül jól érezze magát melletted, mondd el neki, hogy tetszik, ahogy gondolkodik.

Mondd el neki, hogy szereted azt, hogy milyen okos, és ahogyan átlátja a dolgokat. Többet fog jelenteni neki, mint gondolnád.

2. Bókok a kreativitásáról

Azon kívül, hogy okosak, a lányok azt is szeretik, ha azt mondják nekik, hogy kreatívak, ötletesek. Ez nem egy olyan bók, amit az emberek általában csak úgy mondanak és ezért, a lányok szívesen hallják ezt. Nem hallják gyakran, így többet jelent számukra.

Ez még erősebb hatással van rájuk, ha olyan időszakban használod amikor valóban kreatívnak kell lenniük. Tehát ha most festett valamit, készített egy karkötőt vagy valamit, amihez kreativitásra van szükség csak mondd el neki, hogy tetszik neked, mennyire kreatív. Feldobod vele a napját.

3. Bármit arról, hogy ő „egyedülálló”

Minden lány azt akarja hallani, hogy nem olyan, mint mások. És bár már tudjuk, hogy egyediek vagyunk, mert nincs hozzánk hasonló ember, mégis szeretnénk hallani az embereinktől.

Ezért mindenképpen emlékeztesd rá, hogy azért is kedveled őt, mert nem olyan, mint a többi lány. Jobb, több. Jobban tetszik neked mint bárki más, mert egyedülálló.

Ezt is olvasd el: Hogyan legyél szimpatikus?

4. Egyedi dolgok, a külsejével kapcsolatban

Biztosan elmondhatod egy lánynak, hogy vonzó. Azonban az, ahogyan ezt mondod, jelentős változást hozhat abban, ahogy rád gondol. Ahelyett, hogy azt mondanád neki, hogy szép szemei ​​vannak, összpontosíts arra, hogy leírod neki, miért szereted a szemeit.

Ha azt mondod neki, hogy a kék érdekes árnyalata, kis zöld vonalakkal, sokkal különlegesebbnek fogja érezni magát, mintha azt mondaná: „Nagyon szép a szemed”. Ettől úgy érzi majd, hogy te különös figyelmet szentelsz neki, és ettől úgy érzi, hogy szeretik és különlegesek neked.

Ha nem akarod azt dicsérni rajta, amit mindenki más, dicsérd meg a nyakát, a vállát, vagy a kezeit. Mondd el neki, melyiket miért tartod szépnek.

5. Legyen a bók viszonzatlan

Ne bókolj úgy, hogy csak akkor adsz, ha kapod is. Nem szabad mondanod csak azért mondanod neki valamit, mert azt akarod, hogy cserébe ő is bókot adjon neked.

Ha csak ezért bókolsz neki, azt észre fogja venni, és akkor nem lesz kedves veled. Ha csak úgy mondasz neki valami édeset a semmiből anélkül, hogy te magad akarnál érte cserébe valamit, az sokkal különlegesebb lesz számára.

6. Az őszinte érzéseid

A lányok szeretik, ha a férfiak elmondják nekik, mit éreznek. Valószínűleg nem vagy elragadtatva ettől, de ez működik. Az érzéseidet is ismerni akarja. Azt akarja, hogy mondd el neki, mit érzel iránta, és hogy sebezhetővé válj mert az azt sugallja számára, hogy bízol benne.

Szóval nyílj meg a számára. Ha törődsz vele és szeretnéd, hogy tudja, milyen különleges, és mennyire szereted őt, akkor hadd lássa, mit érzel valójában.

Ne tartsd magadban ezeket a dolgokat, különben azt fogja hinni, hogy nem igazán érdekel téged.

7. Izgalom a jövőtök miatt.

Ennek sok köze van ahhoz, hogy megnyugtasd őt arról, hogy szeretnéd magad mellett tudni, a jövőben is. Ez azt jelenti, hogy azt akarja hallani, hogy izgulsz a közös jövőtök miatt.

Nem kell neki olyat mondanod, hogy feleségül akarod őt venni. Csak annyit kell tenned, hogy megemlítesz valamit, amit szívesen csinálj majd vele, a jövőben.

Lehet, hogy egy hónap múlva, vagy egy év múlva. Nem számít, milyen hamar, de örömmel fogja hallani, hogy ott akarod őt látni, magad mellett.

Ezt is olvasd el: 43 bók, amit a férfiak szívesen hallanak. Bókok férfiaknak

8. Amit a lányok szívesen hallanak: Mondd el neki, hogy jobbá tette az életedet

Az egyik dolog, amit a lányok a legjobban szeretnek hallani az az, hogy mennyire más, és jobb lett az életed, mióta ő is benne van. Lehet, hogy cikinek tűnik, de tényleg sokat jelent neki, ha őszinte vagy.

Nem mintha megpróbálná megváltoztatni az életedet, de ha azt mondod neki, hogy az jobb miatta, az nagyon boldoggá teszi. Ettől úgy érzi majd, hogy célja van az életedben. Ez biztosítja azt, hogy különlegesnek és szeretettnek érezze magát.

9. Amikor kikéred a véleményét

Valószínűleg, ezt most is így csinálod de ne feledd, hogy a lányok szeretik, ha kikéred a véleményüket. Biztosítani akarnak neked valamit, és ha nekik ezt a lehetőséget, az igazán boldoggá fogja tenni őket.

10. Ez is az, amit a lányok szívesen hallanak: Mondj neki bármit arról, hogy a barátaid is kedvelik őt

Ez valószínűleg furcsának tűnik, de a lányok nagyon szeretnék hallani, hogy a barátaid is kedvelik őt. A hölgyek tudják, mennyire fontosak neked a barátaid.

Lányként, meg akart bizonyosodni róla, hogy a barátaid kedvelik. Talán azért, nehogy a végén rávegyenek téged arra, hogy dobd a lányt. Ha a barátaid tényleg szeretik, csak nyugodtan mondd el neki. Ettől boldogabb lesz, mint gondolnád! Még, ha ezt nem is mutatja ki.

11. A szépségéről mondj bókokat akkor is, ha nincs sminkelve

Az egy dolog, ha azt mondod egy lánynak, hogy gyönyörű olyankor, amikor megcsináltatta a frizuráját, a sminkjét és szépen felöltözött. Teljesen más, ha olyankor mondod neki, mennyire értékeled a külsejét, amikor sminkmentes és izzadt.

Mert, ezzel azt mondod neki, hogy úgy szereted, ahogy van. Nincs szüksége extra dolgokra ahhoz, hogy vonzó legyen számodra. Sok lány gyakran aggódik emiatt, így ha elmondod neki az nem csak, hogy megnyugtatja őt, de természetesen élvezni is fogja.

Ezt is olvasd el: Hogyan kell bókolni, egy lánynak?

12. Mondd el neki, hogy szereted a nevetését, és a mosolyát

Igen, ez egy furcsa dolog, de a lányok nagyon szeretik, ha azt mondják nekik, hogy aranyosan nevetnek, vagy hogy a mosolyuk miatt megremeg a térded.

Ez egy nagyon apró dolog, ami egyben nagyon különleges is lehet a számukra. Különösen akkor, ha a nevetése egy kicsit hangos… Ha szerinted imádnivaló, mondd meg neki.

A legjobb példák arra, hogy a lányok szívesen hallanak bókokat egy sráctól

Most, hogy ismered azoknak a dolgoknak az általános kategóriáit, amelyeket a lányok szeretnek hallani, valószínűleg szeretnél tudni, néhány konkrétumot is. Íme tehát néhány példát kapcs arra, hogy mit mondhatsz a hölgynek, hogy fülig érő mosolyt csalj az arcára..

13. Tudod mit szeretek benned?

Amikor ezt mondod, legyél olyan konkrét, amennyire csak tudsz.

Ezt is olvasd el: Hogyan vonzzuk be és hogyan kell elcsábítani egy nőt

14. Igazad van

Lehet, hogy ösztönösen megvédi magát, vita közben. De néha nem baj, ha beismered, hogy tévedsz, és neki van igaza. Ezt, mindenki szereti hallani.

15. Olyan gyönyörűen nézel ki

Lehet, hogy sekélyesen hangzik, de a nők azt akarják hallani, hogy szépek és jól néznek ki. Ennek az az oka, hogy növeli az önbizalmukat, és jobban érzik magukat.

16. Én, itt vagyok neked

Ez azt mondja neki, hogy elkötelezett vagy iránta. Ennek egy alternatívája az, hogy „együtt vagyunk benne”. De győződ meg róla, hogy komolyan gondolod, mert ő tudni fogja, ha nem. A tettek, hangosabbak a szónál.

17. Amit a lányok szívesen hallanak amikor azt mondod nekik, „Csodálatos voltál tegnap este”

Csakúgy, mint a srácok, ők is szeretik hallani, hogy jók az ágyban, és hogy ez mennyire feldob téged. Tudni akarják, hogy elégedett vagy-e a nem életeddel.

18. Ha szeretnél beszélni róla, szólj

Ha ezt mondod azonnal eszébe jutttatod vele, hogy érzelmileg ott vagy neki, amikor beszélnie kell veled. Ettől sokkal nagyobb biztonságban érzi magát veled.

Ezt is olvasd el: 15 jel, amely arra utal, hogy megvan az igaz szerelem

19. Ez is az, amit a lányok szívesen hallanak: Persze, hogy nem nézel ki kövérnek!

Valószínűleg most felnyögsz de tudod, hogy minden lány szereti ezt hallani. Néha az embereknek szükségük van egy kis megnyugtatásra. Különösen a nőknek. Tudnia kell, hogy szerinted nem kövér.

20. Próbálom megérteni

Még ha nem is érted, miről beszél, akkor is jelezned kell neki, hogy törekszel rá, hogy megértsd. Nem mindig fogod megérteni az ő nézőpontját, de ez a kijelentés tudatja vele, hogy legalább törődsz vele annyira, hogy megpróbálod megérteni őt.

21. Mit tehetek érted?

Akár nehéz időszakon megy keresztül, akár csak egy hétköznapról van szó, szeretné hallani, hogy megpróbálod támogatni őt. Lehet, hogy a szavaidon keresztül, vagy úgy, hogy leveszed a terhet a válláról, például vacsorát főzöl, vagy elmosogatsz.

22. Úgy érzem…

A nők szeretik tudni, hogy milyen érzéseket élsz meg. Szeretik megismerni az intim gondolataidat és érzéseidet, így ettől jól érzik magukat.

Ha megadod neki, hogy küzdessz érte és, hogy megnyílsz előtte, azzal sebezhetővé válsz. Ettől pedig, közel érzi magát hozzád, amiért ezt teszed.

23. Mit gondolsz erről?

Csakúgy, mint a férfiak, a nők is szeretik, ha mások megkérdezik a véleményüket valamiről. Ez, azt érezteti velük, hogy tiszteled az intelligenciájukat, bölcsességüket és döntéshozatali képességeiket.

24. Van egy meglepetésem számodra szombaton

Ezt, nem csak hallani izgalmas. A nők szeretik a várakozást, hogy vajon mi is ez. Ráadásul ez azt mutatja, hogy kezdeményeztél valamit azért, hogy a kedvére tehess. Mert, szereted őt.

Ezt is olvasd el: Hogyan nevettessünk meg, egy lányt?

25. Ez is az, amit a lányok szívesen hallanak: Imádom, ahogy smink nélkül nézel ki

Bár a szerelmed nem csak a kinézetén múlik, ne várj azzal hogy megdicsérd a szépségét addig, míg teljesen felöltözik! Tudni akarja, hogy a természetes megjelenése téged is magával ragad.

26. Ne aggódj, én elintézem

Még a független nők is szeretnék tudni, hogy átadhatják valamiért a felelősséget a párjuknak. Nem arról van szó, hogy nem tudják megtenni, hanem arról, hogy éreztesd vele, hogy szeretsz neki segíteni.

27. Milyen volt a napod?

A nők szeretik, ha a férfit valóban érdekli az életük. Ha hallgatod, ahogy a napjáról beszél, attól nyugodtabb lesz. Megmutatja, hogy törődsz vele, és engeded, hogy lenyugodjon és megszabaduljon a stressztől.

28. Köszönöm mindazt, amit értem teszel

A megbecsülés, nagyon fontos egy kapcsolatban. Tehát egy nő tudni akarja, hogy hálás vagy neki azért, amit ő tesz érted.

Ezt is olvasd el: Szerelmes smsek

29. Nem tudom, mit csinálnék nélküled

Tudni akarja, hogy ő a világod közepe, és hogy elvesznél nélküle. Ezzel tudatod vele, hogy függsz tőle, és elvesznél, ha szakítanátok.

Ha ismered azokat a dolgokat, amit a lányok szívesen hallanak, az segíthet megszilárdítani kapcsolatodat egy olyan valakivel, akit ez valóban érdekel. Ne kövesd el azokat a hibákat, amelyekkel eltaszíthatod magadtól a nőket, hanem mondj nekik néhányat ezek közül, hogy megnyerd a tetszését.