Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Karácsonyi üzenetek, Szerelmes smsek

18 varázslatos karácsonyi smsek szerelmeseknek

18 varázslatos karácsonyi sms a szeretődnek

A lenti szerelmes karácsonyi smsek közt találhatsz aranyos és kedves ötleteket. A karácsony különleges, és az teszi különlegesebbé, ha a barátoddal töltöd ezt az ünnepet.

Nincs is jobb módja annak, hogy „boldog karácsonyt” mondjanak a szerelmesek mint, a romantikus karácsonyi smsek. Ezért válaszd ki a legjobb lehetőséget, az alábbi válogatásból!

Az év egyik legfontosabb és legkülönlegesebb része az ünnepek eltöltése a pároddal. A hideg idő, az örömteli hangulat és az ünnepi hangulat minden pár számára különlegessé, és édessé teszi. Akár az első együtt töltött karácsony varázsa, akár az 50. év állandó nosztalgiája, a tökéletes romantikus karácsonyi smsek és jókívánságok elküldése a szerelmeseknek, a legjobb módja annak, hogy kifejezd szerelmedet.

Ezt is olvasd el: A romantikus nosztalgiázás

A kedvesed, a legfontosabb és legkülönlegesebb személy az életedben. Ezért szeretnéd az ünneplést olyan felejthetetlenné tenni. Annyira hálás vagy azért a szeretetért és boldogságért, amit az életedbe hoz a kedvesed, hogy elképzelni sem tudsz jobb módot az ünneplésre, mint a szerelmeseknek szóló romantikus karácsonyi sms szövegek.

Akarácsony, remek alkalom arra, hogy tudasd kedveseddel, milyen sokat jelent neked. Ezért használd ki, ezt a lehetőséget. A legjobb ajándék az, amely szívből jön. Úgyhogy találd meg, és küldd el a tökéletes romantikus karácsonyi sms jókívánságokat, a szerelmednek az alábbi kínálatból!

18 varázslatos, karácsonyi szerelmes sms üzenet

 1. Veled tölteni ezt a karácsonyt, olyan érzés, mint a mennyország. Boldog szeretetteljes karácsonyt nekünk!
 2. Te vagy a legjobb karácsonyi ajándék, amit a sors valaha küldhetett nekem! Töltsünk együtt minden számú karácsonyt, szerelmem!
 3. Karácsony volt, amikor először találkoztunk. Fagyos hideg volt, de a karjaidban találtam egy meleg helyet. Karácsonyi kívánságom, hogy örökké ezekben a karokban tarts engem!
 4. A karácsony szeretetet jelent, veled lenni pedig olyan, mint a mennyországban lenni. Boldog karácsonyt szerelmem!
 5. A karácsony felderíti a szívemet, és gondolatokkal tölti el az elmémet, hogy együtt lehetek veled. Ez a karácsony találjon minket együtt szeretkezés közben. Szeretlek kedvesem!
 6. Karácsonykor megtaláltam azt a kincset, ami örökre megváltoztatta az életemet. Megtaláltalak!
 7. Érintéseddel elolvadsz, mint a jég. Ha veled töltöm ezt a karácsonyt, azt akarom, hogy a karjaidban olvadjak.
 8. Soha nem akartam a csillagokat, soha nem akartam a holdat, az egyetlen dolog, amit valaha is akartam, hogy veled töltsem ezt a karácsonyt! Ez a karácsony hozzon új kezdetet kapcsolatunkba, és adjon lehetőséget arra, hogy örökké együtt legyünk.
 9. Varázslat van körös-körül, hiszen közeleg a karácsony. Még varázslatosabb, amikor veled vagyok karácsonykor! Szeretetet és hitet kívánok erre a karácsonyra.
 10. Reméljük, életünk hátralévő összes karácsonyát együtt tölthetjük! Beléptél az életembe és értelmet adtál a karácsonynak! El sem tudom képzelni, hogy egyszer külön töltjük ezt az időt.
 11. A karácsony, varázslattal tölti meg lelkünket. Boldog karácsonyt és szeretlek varázslatos barátom!
 12. A karácsony hó nélkül olyan, mint én nélküled! Ez a karácsony azonban tele lesz hópelyhekkel!
 13. Karácsonyi zene, karácsonyfák, karácsonyi ajándékok, karácsonyi üdvözlet és te! Boldog karácsonyt édesem.
 14. Az élethosszig tartó boldogság az, ha csak veled töltöm a karácsonyi ünnepeket! Boldog varázslatos karácsonyt kívánok!
 15. Legyen a karácsonyi fény, derítse fel lelked minden sötét zugát, és mindig én leszek a vidámabb!
 16. A karácsony varázsa váltsa valóra, minden kívánságod.
 17. A karácsony szépsége szebbé teszi szerelmünket. Legyen a szeretetünk mindig erős!
 18. A karácsonyi ünnepek a kívánságok megosztásáról és a szeretetről szólnak. Örömmel teszem ezt veled!

Ezt is olvasd el: 70 édes karácsonyi kívánság a férjnek

A fenti szerelmes karácsonyi smsek közt találhatsz aranyos és kedves ötleteket. A karácsony különleges, és az teszi különlegesebbé, ha a barátoddal töltöd ezt az ünnepet.

Ez az év legvarázslatosabb és legromantikusabb időszaka, amikor ismeretlen okból szerelem árad szét körülöttünk! Megérintette a karácsony, a legmelegebb érzéseket válthatja ki szeretteinkből, különösen a barátodból.