Udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

15 jele annak, hogy egy srác jobban szeret téged, mint egy barát

A férfi vonzalom 15 jele

A férfiak gyakran kevésbé beszélnek az érzéseikről, ami megnehezíti, hogy megértsd a szándékait. A testbeszédük azonban mindent elmondhat, ha tudod, hogyan kell dekódolni azt.

Flörtöl velem? Vajon szerelmes-e belém, vagy ez csak az én képzeletem? A földön, minden lánynak vannak ilyen kétségei. Különösen akkor, ha nagyon érdekli őket, az a srác.

A nőknek,  általában van egy hatodik érzékük, amely segítségével megérzik, ha egy férfi csupán szeretőt keres. De, ha kétségeid vannak, és nem mered közvetlenül tőle megkérdezni, az alábbi írás neked szól.

Bemutatunk neked 15 olyan jelet, aminek köszönhetően felismerheted, ha egy fiú, nem csak barátnak akar téged. 15 jelet mutatunk arra, hogy észrevedd, a srác jobban kedvel téged annál, mintha a barátod lenne. Készen állsz, az igazság felfedezésére?

A szem a lélek tükre

Tudnod kell olvasni, a szemében. Ha mindig téged keres, még ha egy kicsit távol is van, akkor ösztönösen védeni próbál téged. A fiúknál a ragaszkodó pillantások is azt jelzik, hogy „több vagy neki, mint barát”. Érdeklődik irántad. Ha te is érdeklődsz iránta, ne nézz félre!

Remeg, vagy izzad a keze?

Ha ideges lesz, amikor megjelensz a színen, vagy amikor mosolyogsz rá, valószínűleg azért van, mert titokban vágyik rád. Ennek az idegességnek a jele lehet a kézremegés (vagy akár a láb!) vagy az általános izzadás. Különösen a kézfej vagy a hónaljizzadása. Ennek az az oka, hogy a szíve a normálisnál gyorsabban pumpál, és a légzése felgyorsul.

Veled mosolyog, és nevet

Oké, ne olvassuk félre – lehet, hogy azért nevet, mert te vidám vagy. De a mosoly egyáltalán nem hazudik. Nem lehet igazi mosolyt, hamisítani. Az a férfi, aki vonzódik hozzád, soha nem lesz teljesen komoly, amikor rád néz. Kivéve, ha bajban vagy. Sőt, mindig megpróbál téged is boldoggá tenni!

Gondosan meghallgatja, amiről beszélsz

A nők általában sokkal többet beszélnek, mint a férfiak, és ez állítólag tudományos tény. Ha a fiú igazán rajong érted, figyelmesen meghallgat (és emlékezni is fog) mindenre, amit mondasz. Még akkor is, ha ez az egész a családtörténetedről szól, vagy arról, hogyan kezeled a munkád. Ha nem érdekli, ürügyet keres arra, hogy elmenjen, vagy nem is néz rád, amikor beszélsz.

Figyelj a barátaira

Lehet, hogy a srác túl félénk ahhoz, hogy kimutassa, bármit is érez irántad. De a barátai, nem fognak neked hazudni. Általában merészebben elmondják neked, hogy kedvel téged, vagy akár meg is kérdezik, hogy te kedveled-e őt. Ha azt látja, hogy elkezdenek viccelni vele, amikor a közelben van… valamit rejteget a srác…

Fizikai érintkezés

A vonzalom nemcsak fizikai vonzalom lehet. Ha egy férfi vonzódik hozzád, akkor megpróbál mindig a közeledben lenni. Megpróbálja  finoman megérinteni a karod, vagy egyszerűen csak magához nagyon közel akar érezni. Még ha csak piszkál vagy csiklandoz is téged, valammilyen formában akkor is keresni fogja a testi kontaktust… ez egy összetéveszthetetlen jel!

Érdeklődést mutat az iránt, amit te szeretsz

Hirtelen érdeklődni kezd a zenei ízlésed iránt, hogy melyik filmet kedveled, milyen tevékenységekkel foglalkozol,  vagy mi a hobbija. Sőt, ő is kezd érdeklődni irántuk! Az a tény, hogy meg akarja osztani veled az érdeklődési köreit, az egyik legjobb jele annak, hogy jobban kedvel téged, mint egy barátot.

Az utánzó játék

Ez hülyén hangzik, de egyáltalán nem az. Ha kedvelünk valakit, utánozzuk. És, észre sem vesszük! Figyelj a gesztusaira. Normális esetben ha tetszel neki, akkor keresztbe teszi a lábát, ha te  is úgyülsz. Ha a hajadat igazítod, valószínüleg, ő is megérinti a saját haját. Próbáld ki, és ellenőrizd!

Rejtélyes véletlen találkozások

Megtalálod a plázában? És a kedvenc kocsmájában is? Még az utcán is látod őt sétálni? Az igazat meg kell mondanunk: ez nem véletlen. Bár lehet, hogy ő megpróbálja úgy előadni, mintha teljesen véletlen lenne. Látni akar téged, nem vetted mé gészre?

Mindenben segít, amire szükséged van

Ha segítségre van szükséged az iskolai vizsgán, meg kell javítanod a polcokat, vagy elromlott a számítógéped, ő mindig megpróbál neked segíteni, ahogy tud. A védelem, és a támogatás egészen biztos jelei annak, hogy titokban szeret téged!

Érdekli, hogy hogyan reagálsz a tetteire

Viccel, vagy elmesél egy történetet, és közben náha lopva rád néz. Azért teszi, hogy lássa, nevetsz-e, reagálsz-e, vagy csak arra figyelsz, amit mond vagy tesz. Nagyon szeretné, ha te is annyira élveznéd a veletöltött időt, mint ahogy élvezi ő veled!

A testtartása

Az egész teste feléd néz? Rád mutat a lába? Ha a válasz IGEN, nem kétséges, hogy  szerelmes beléd. Minél közelebb van, annál jobban érdekli. Ne essen kétségbe, ha távolságot tart: sok férfi nagyon félénk!

Kis ajándékok

Ha megemlékezik a születésnapodról, és egy bár jelentős, de apró ajándékot ad neked, vagy virágot kapsz tőlle, mert sikeresen letetted azt a nehéz vizsgát, vagy akár akkor is, ha nincs nyilvánvaló oka, de szeret apró ajándékokat adni… ez azt jelenti, hogy ő, az életed része akar lenni.

Megpróbál lenyűgözni…

A férfiak szeretik tudatni veled, hogy sok területen milyen jók. Még ha, finoman is de valahogy megpróbálják megmutatni neked. Talán jó a sportban, vagy a tanulásban, vagy a főzésben, vagy a dolgok megjavításában. Ne aggódj, ha még nem tudos, ő gondoskodik róla, hogy észrevedd az erősségeit.

…és ugyanakkor megosztja veled, az érzéseit

Valójában, ez a végső jel. A férfiak, általában nem hajlandók megnyílni és megosztani érzéseiket. A mi kultúránkban, ez a gyengeség jelének tekinthető. Ha azonban biztonságban, és jól érzi magát melletted, megosztja veled az érzéseit. Így, és talán végre azt is megvallja, mit is érez irántad.