Szerelmes sms-ek, szövegek udvarláshoz, csábításhoz, köszöntéshez és búcsúzáshoz...

Udvarlási tanácsok

10 ok, amiért a fiatal férfiak idősebb nőt választanak

fiatalabb fiúk idősebb nőt választanak

Az idősebb nők, sok mindent kínálhatnak a maguknál fiatalabb férfiaknak. Gyakran az az egyetlen lépés, amely ahhoz szükséges, hogy megtapasztald ezt a fajta partnerséget, ha felismered ennek értékét.

Gyakori dolog, hogy fiatal férfiak idősebb nőt választanak maguknak, stabil párkapcsolathoz. Az idősebb férfiak és a fiatalabb nők közötti kapcsolat, társadalmilag régóta elfogadott. De, a nők oldaláról ugyanez, csak nemrégiben kezd ugyanilyen elfogadott lenni. Azonban, a társadalom nyitottsága nem mindenhol ugyanolyan, ezért néhol még mostanában is gyakran „pumának” titulálják őket.

Az igazság az, hogy az idősebb nők sokat tesznek le, az asztalra. Magabiztosak, tudják, mit akarnak, és rengeteg tudással és élettapasztalattal rendelkeznek, amit megoszthatnak egy fiatalabb fiúval.

A társkereső oldalak és alkalmazások, nagyszerű lehetőséget kínálnak, az élet más területeiről érkező emberekkel való találkozásra. Sokan, a saját korosztályukon kívül választanak párt, amikor ezeken az oldalakon keresnek társat.

A fiatal férfiakkal való randevúzásának, megvannak az előnyei és hátrányai. Ami a lefgontosabb, hogy nagyon megvannak a szabályai. De ne aggódj az miatt, hogy a korod ijesztő lesz számukra. Lehet, hogy egyes férfiak számára így van, de mások csak vonzóbbnak találnak téged a korod, az önismereted, a bölcsességed miatt.

Íme néhány ok, amiért a fiatal férfiak idősebb nőt választanak.

1. Ismerik Önmagukat

Az ember, minél tovább éli az életét, annál jobban ismeri a testét. Ez ugyanúgy vonatkozik a saját elméjére, a szívére és a lelkére is.

Sok fiatal nő, a saját vágyai tekintetében még felnőtt korában is bizonytalan. Sok nő, még 25-30 éves korára sem tudja, hogy pontosan mit is akar a kapcsolatokban, a szexben és az életben. Ezért, a párkapcsolatban ezt nem is kérhetik egyértelműen a párjuktűl. Sok férfi értékeli az idősebb nők azon képességét, hogy azt kérik amit akarnak, és amire szükségük van. A férfinak nincs szüksége találgatásra. Az érettebb nők, azt is pontosan tudják, mit keresnek egy fiatalabb férfiban.

2. Más szexuális kisugárzással rendelkeznek

Vannak, akik azt mondják, hogy a nők a 30-as vagy akár a 40-es éveikig nem érik el, a szexuális csúcspontjukat. Ennek okai lehetnek hormonálisak, vagy egyszerűen az, hogy az idősebb nőknek lényegesen több lehetőségük volt, megismerni a saját testüket. Több idejük volt arra, hogy és felfedezzék, hogy mit szeretnek, mi áll nekik jól.

Amikor egy nő pontosan tudja, mi tetszik neki, és mi áll jól neki, az a férfiak válláról levesz egy terhet. Hiszen, nem nekik kell rájönniük ezekre. Az idősebb nők gyakran kevésbé gátlásosak. Könnyebben elengedik magukat, és hajlamosabbak kalandozni a hálószobában. Ez sokat segít abban, hogy a hozzájuk tartozó férfi is jól érezze magát.

Ezt is olvasd el: 12 tanács férfiaknak randevúzáshoz, egy nőtől

3. Pénzügyileg stabilabbak

A férfiak gyakran szembesülnek azzal a társadalmi elvárással, hogy anyagilag a partnereikért is felelősek. Ez, komoly felelőssléggel jár, egy férfi számára. És ez a felelősség, eléggé leterhelheti a férfit, ha a partner pénzügyileg nem stabil. Ha olyan nővel randevúzunk, aki el tudja tartani magát, rengeteg lehetőség nyílhat meg előttünk. Az vakációk minőségétől kezdve, a nyugodt együttlétig, ami mindkettejük számára kiegyensúlyozottabb kapcsolatot biztosíthat.

4. Nem aggódnak azon, hogy megállapodjanak

Ha egy nő már túl van egy, vagy akár több házasságon, és felnevelte a gyermekeit, tökéletes párja lehet egy olyan fiatalabb férfinak, aki nem keres semmi komojabbat. Ugyanez igaz akkor is, ha a nő már elérte ezt a kort, de mégsem alapított családot.

Így, mindketten nyugodtan kiélvezhetik az adott pillanatot, és szórakozhatnak anélkül, hogy egy adott életcél elérése miatt kellene aggódniuk. Gyakori, ok amiért a fiatal férfiak idősebb nőt választanak az is lehet, hogy nem kell a közös jövőtök miatt aggódnotok.

Ezt is olvasd el: Hogyan vonzzuk be és hogyan kell elcsábítani egy nőt

5. Erős kapcsolati hálóik vannak

Egy új kapcsolat létrehozásának egyik szórakoztató része az, ha találkozhatunk a párunk barátaival, családjával és munkatársaival. Ez, valószínűleg még izgalmasabb lesz egy nálunk idősebb emberrel. Olyannal, akinek élete során volt ideje megtalálnia a helyét a világban, volt ideje sok érdekes emberrel kiépíteni kapcsolatait.

Egy fiatalabb férfi értékelni fogja azokat az új barátokat, akiket egy idősebb nő bemutathat neki. Azokat a szórakoztató kirándulásokat, programokat amelyekre együtt mehetnek.

6. Szakmailag megalapozottak

Ellentétben azzal a sztereotípiával, hogy a férfi hozza haza a szalonnát, míg a nő a házimunkát végzi, sok férfi értékeli a befolyásos, a karrierista nőket. Ezek a nők valószínűleg érdekes dolgokról beszélhetnek, érdekes embereket tudnak bemutatni neked, és magabiztos kisugárzásuk van, amelyet sokan szexinek találnak. Egy tanult és sikeres nőnek, nagyobb az esélye arra is, hogy átgondolt véleménye legyen, és ennek is köszönhetően, remek beszélgetőpartner lehet.

7. Rengeteg dolguk van

A saját élet vonzó. És az idősebb nők élete, gyakran tele van a családdal, a barátokkal, a munkával és más, számukra fontos dologgal. Olyannyira, hogy ezekben, gyakran nem is számítanak a partnereikre. Nem számítanak arra, hogy a partnerük elfoglalja őket. Ez, annak a férfinak, aki idősebb nővel randevúzik lehetővé teszi, hogy a saját érdekeit kövesse. Anélkül, hogy közben attól kellene tartania, hogy partnere kirekesztettnek érzi magát.

Ezt is olvasd el: Hogyan közeledjünk a nőkhöz?

8. Az emberek az életkor előrehaladtával válnak vonzóbbá

A nőket arra tanítják, hogy vonzerejük csökkenni fog, amint elérik a 30-as éveiket. Ez, butaság! De sok nő valójában, egyre vonzóbbá válik az életkor előrehaladtával. Részben azért, mert megtanulták, hogy melyik stílus és milyen megjelenés illik hozzájuk a legjobban. Nincsennek kétségeik magukkal szemben. Emiatt is sugárzó az önbizalmuk, és boldogságuk. Van egy különleges kisugárzásuk. Ami abból fakad, hogy ismerik magukat, szeretik magukat és megbecsülik magukat.

9. Egy-két dolgot megtaníthatnak nekik

Az életkorral együtt jár a bölcsesség. Sok fiatal férfi, szívesen tanul egy bölcsebb, idősebb nőtől. Élettapasztalata lehetővé teszi, hogy tanácsokat adjon a partnerének, és segítsen neki megérteni, a világ dolgait. Végül is, ha valakinek útmutatásra van szüksége, gyakran a partnere az első, akihez fordul.

És miközben megadják egy fiatalabb férfinak azt a perspektívát, amely az életkorral és a tapasztalattal együtt jár, a férfi felvilágosíthatja őket arról, mi történik a modern kultúrában.

10. Az erőfölény a kapcsolatban

Az, amiért a fiatal férfiak idősebb nőt választanak az is lehet, hogy egyes férfiakat egyszerűen felrázza az a tudat, hogy egy maguknál idősebb személlyel randevúzhatnak.

Ezek a férfiak gyakran azt a gondolatot is élvezik, hogy esetleg megalázkodhatnak egy náluk dominánsabb személy jelenlétében. Kedvelik az olyan kapcsolatokat, amelyben valaki pontosan megmondja nekik, mit kell tenniük. Olyan valaki, aki biztos magában, és pontosan tudja, mit akar.

Nem minden idősebb nő szeretné eljátszani ezt a szerepet, de nagyon sokan szeretik az ilyen játékot.

Ne félj fiatalabb férfiakkal randevúzni

Az 50 feletti randevúzás, manapság egyre gyakoribb. nem csak, gyakoribb, de egyre elfogadottabb dolog, a mai társadalomban. Az olyan társkereső oldalak, amelyeket kimondottan az idősebb korosztály számára hoztak létre, kiszolgálják az ilyen jellegű igényeket is. Ne gondold azt, hogy a lehetőségeid kizárólag a saját korosztályodra kell korlátoznod.

Ezt is olvasd el: Hogyan kezeljük az elutasítást, online randevúzás során

Az idősebb nők, sok mindent kínálhatnak a maguknál fiatalabb férfiaknak. Gyakran az az egyetlen lépés, amely ahhoz szükséges, hogy megtapasztald ezt a fajta partnerséget, az, hogy felismerd ennek értékét.